Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.03.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.04.2009

obiectiv

 

Sunt o fire sociabila , capabila de a lucra foarte bine in echipa, ma adaptez usor la situatii noi si asimilez usor informatiile noi oferite, in scopul unei dezvoltari personale si profesionale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: pachet salarial

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Functii publice, Achizitii

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: specialist in achizitii

Responsabilitati:

- gestionarea eficienta a stocurilor - expedierea si urmarirea comenzilor de aprovizionare pana la receptia finala - stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in conditii bune a problemelor uzuale - prospectarea pietei de profil si a conditiilor de achizitii/livrare in vederea optimizarii continue a stocurilor,avand ca scop final obtinereaunei rotatii bune a acestora

01.06.2013 - 31.08.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner hotel

Responsabilitati:

Preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; primirea si cazarea clientilor; intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasareaplatilor); promovarea serviciilor oferite clientilor; solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilorl; inregistrarea clientilor in programul FIDELIO V8.

01.06.2013 - 30.11.2014

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: operator date

Responsabilitati:

- transmiterea integrala si in timp util a informatiilor catre Directorul General - calitatea documentelor pe care le redacteaza si/sau transmite - pastrarea in ordine a tuturor documentelor si corespondentei specifice - convocarea participantilor la sedintele ocazionale - acuratetea datelor pe care le transmitealitatea traducerilor/corespondentei pe care le intocmeste pentru managementul firmei - transmiterea completa si corecta a documentelor catre destinatarii adecvate - pastrarea confidentialitatii datelor la care are acces

01.06.2012 - 31.08.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner hotel

Responsabilitati:

Preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti; primirea si cazarea clientilor; intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasareaplatilor); promovarea serviciilor oferite clientilor; solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate; medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilorl; inregistrarea clientilor in programul FIDELIO V8

02.04.2011 - 02.04.2011

Departament: banci

Titlu Job: practicant

29.07.2010 - 30.11.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari, lucrator comercial/ promoter

01.06.2009 - 01.10.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

studii

 

Facultati:

2010 - prezent Facultate: Economia comertului, turismului si seviciilor la OVIDIUS din Constanta.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Matematica Informatica la LICEUL INTERNATIONAL DE INFORMATICA din Constanta.

Premii

practica banca

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close