Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.01.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.10.2012

obiectiv

 

Doresc să acumulez experiență, avansând din punct de vedere profesional într-o companie unde, pe baza cunoștințelor profesionale și a competențelor, pot fi un pilon important în îndeplinirea obiectivelor periodice alături de echipa cu care lucrez. Interesată în îmbunătățirea și realizarea în mod constant a tututor sarcinilor si obiectivelor pe baza feedback-ului primit. Persoana dedicata si perseverenta, dornica de perfectionare continua, cu abilități puternice de analiză și rezolvare a problemelor interdisciplinare -examinate din perspective diferite folosind metodele şi cunoştinţele furnizate de către mai multe discipline (domeniul stiintific cat si cel informatic).

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Altele, Medicina umana, Farmacie, Cercetare - dezvoltare, Chimie / Biochimie, Protectia muncii, Controlul calitatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist in controlul calitatii

01.02.2017 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist control calitate

Responsabilitati:

Efectuarea și coordonarea analizelor fizico-chimice în cadrul laboratorului pentru materii prime, produse intermediare și produse finite din categoria produselor medicamentoase și suplimente alimentare, dar și pentru materiale de ambalare. Gestionarea corespunzătoare a echipamentelor aflate în dotarea laboratorului, dezvoltarea și inițiere de metode de analiză, întocmirea protocoalelor și rapoartelor de validare pentru metodele analitice în conformitate cu farmacopeele, legislația și standardele în vigoare. Recepția probelor pentru analiză și repartizarea lor spre analiză în conformitate cu procedurile interne, efectuarea testelor de laborator în acord cu metodele aprobate, respectând cerințele GMP. Întocmirea și/sau aprobarea buletinelor de analiză care conțin rezultatele obținute. Introducerea rezultatelor analizelor în cadrul sistemului LIMS și/sau aprobarea acestora. Verificarea, înregistrarea și depozitarea corectă a reactivilor și a substanțelor de referință, menținerea evidențelor cantitative și a consumurile de reactivi și substanțe de referință și monitorizarea condițiilor de mediu. Gestionarea sistemului NuGenesis in calitate de SME (Subject Matter Expert), Project Administrator și DPOC (Data Point of Contact). Rol de Official Printer in cadrul departamentului pentru documentele oficiale. Revizuirea/Aprobarea procedurilor si a metodelor de lucru cu rol de Approvers Approval.

01.11.2016 - 31.12.2016

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Înregistrarea și preluarea probelor recepționate în laborator, în scopul de a înțelege fluxul acestora în cadrul laboratorului și documentația aferentă.
Utilizarea HPLC (High Performance Liquid Chromatography) și GC (Gas Chromatography) pentru prelucrarea probelor precum și înțelegerea principiilor de funcționare ale cromatografelor. Tehnici UV/VIS și titrimetrice. Cunoașterea numelor de GMP (Good Manufacturing Practices) și GLP (Good Laboratory Practice) în vigoare.
Asistarea specialiștilor QC în activitățile de laborator.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Informatica economica la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Microsoft Access, Elemente limbaj C, VBA, Statistica descriptiva
2016 - 2018 Masterat: Biotehnologie moleculară la Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
2013 - 2016 Facultate: Specializarea Biologie la Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Licențiat în biologie, Facultatea de Biologie și Geologie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca – sesiunea iunie 2016.

Titlul lucrării de licență: Studiul antioxidanților naturali (licopen din Solanum lycoperscicum) asupra unor parametri metabolici și a stresului oxidativ în diabetul zaharat, la șobolanii Wistar.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Specializarea Matematică-Informatică la Colegiul Național Emil Racoviță din Cluj-Napoca.

Premii

Conferinte
Feb 2018 - Feb 2018: Merck Chromatography Seminar

Nov 2015 - Nov 2015: International Conference Molecular Biology – Current Aspects and Prospects
Conferința internațională își propune să aducă împreună laureați ai premiului Nobel pentru medicină sau fiziologie, cadre universitare, cercetători și studenți din România și Europa, în domeniul biologiei moleculare, pentru a se angaja într-un dialog cu privire la starea de cercetare de astăzi și direcții inovatoare pentru viitor.
Lucrari publicate
Nov 2016: LYCOPENE AND PHYCOCYANIN - BIOLOGICAL PROPERTIES IN EXPERIMENTAL DIABETES: 1. EFFECTS ON BLOOD PARAMETERS AND LIVER CARBOHYDRATES.l

Nov 2016: LYCOPENE AND PHYCOCYANIN - BIOLOGICAL PROPERTIES IN EXPERIMENTAL DIABETES: 2. EFFECTS ON BIOCHEMICAL, ENZYMATIC AND HISTOLOGICAL PARAMETERS. publication dateNov 2016 publication description - STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI BIOLOGIA, LXI, 2, 2016

Certificari
Jun 2012 - Jun 2012: Cambridge ESOL Level 2 Certificate in ESOL International
Diplomă de competență lingvistică.
Mar 2012 - Jun 2012: ECDL – European Computer Driving Licence
Certificarea competențelor digitale prin permisul european de conducere a computerului
(ECDL – European Computer Driving Licence) recunoscut la nivel internațional.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close