Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.09.1975

obiectiv

 

Inginer in tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare. Competenta dovedita in implementarea si mentinerea sistemului integrat de calitate (ISO 9001) si siguranta alimentului (ISO 22000) intr-o unitate de productie. Elaborare manualul calitatii, ghiduri de bune practici de lucru si igiena, intruire personal. Competente in analiza procesului tehnologic, testarea produselor alimentare si identificarea solutiilor de imbunatatire a calitatii. Cunoasterea si aplicarea legislatiei pentru etichetarea produselor alimentare, siguranta alimentara si protectia consumatorului.

Salariu: 4.800,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Cercetare - dezvoltare, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist calitate marci proprii

Responsabilitati:

Actualizarea informatiilor de etichetare in concordanta cu cerintele legislative aplicabile.
Gestionarea procesului de validare a termenelor de valabilitate pentru produsele fabricate (selectie produse reprezentative, elaborare plan de analize, interpretare rezultate de laborator, elaborare rapoarte de validare).
Acordare suport tehnic echipei de achizitii pentru validarea materiilor prime si a ingredientelor. Validarea retetelor noi de fabricatie si asigurarea conformitatii etichetelor cu cerintele legislative aferente categoriei de produs.
Gestionarea reclamatiilor, a neconformitatilor si intocmirea rapoartelor de actiuni corective/preventive.
Validarea informatiilor pentru produsele alimentare din cataloagele de informare clienti, in vederea evitarii practicilor incorecte de informare a consumatorilor.
Suport de specialitate pentru magazine, in cadrul controalelor autoritatilor pentru siguranta alimentara, protectia consumatorului.

01.04.2014 - 31.10.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: specialist vanzari utilaje

Responsabilitati:

Intocmire oferte dupa o analiza tehnica (calcul si dimensionare), in functie de capacitatile de lucru ale solicitantilor.

01.04.2009 - 30.06.2010

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: part -time inginer cercetare & dezvoltare

Responsabilitati:

Suport tehnic pentru imbunatatirea proceselor tehnologice si realizarea produselor noi.

01.07.2008 - 31.07.2010

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Efectuare analize de laborator pentru verificarea calitatii produselor alimentare.
Acordare suport tehnic in dezvoltarea de noi produse si tehnologii pentru partenerii din cadrul proiectelor de cercetare.
Elaborare documentatie tehnica pentru produse noi (instructiuni tehnologice, specificatii tehnice).

01.03.2003 - 30.06.2008

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: manager sisteme de calitate (2005-2008). inginer tehnolog (2003-2005).

Responsabilitati:

Coordonare echipa pentru implementarea sistemului integrat de calitate si siguranta alimentului.
Elaborare ghiduri pentru bune practici de lucru si igiena (GMP, GHP);
Instruire personal pentru dobandirea bunelor practici de lucru, siguranta alimentara si igiena;
Gestionare documente sistem integrat calitate-siguranta alimentului;
Identificare si implementare de solutii tehnice pentru reducerea neconformitatilor si imbunatatirea calitatii produselor;
Implementare actiuni corective pentru rezolvarea reclamatiilor.
Reprezentare societate in comunicarea cu autoritatile de control si auditorii externi;
Efectuare analiza de management a sistemului de calitate integrat.

Intocmire rapoarte de productie. Coordonare activitate de productie glucoza (perioada 2003-2005).

01.10.1999 - 28.02.2003

Departament: productie

Titlu Job: inginer industria alimentara

Responsabilitati:

Coordonare activitate de control calitate in perioada 2001-2003;
Coordonare activitate de productie branzeturi in perioada 2000-2001;
Intocmire rapoarte zilnice de productie in perioada 1999-2000.

studii

 

Facultati:

2011 - 2011 Facultate: Practical Chemical Food Safety la National Food Institute, Tehnical University Denmark din Kongens Lyngby -Denmark. Curs postuniversitar de scurta durata, unde am studiat: Cerintele legislatiei europene privind controlul contaminantilor din alimente. Insusirea metodelor analitice pentru controlul contaminantilor si determinarea surselor acestora. Analiza riscurilor.
2008 - 2010 Facultate: Stiinte ingineresti la Facultatea de Ingineria si Stiinta Alimentelor -Studii post-universitare din Galati. Studii postuniversitare: Managementul sistemelor de calitate si siguranta a alimentului. Investigatii fizico-chimice avansate. Statistica. Nutritie umana.
1994 - 1999 Facultate: Tehnologia si Controlul calitatii produselor alimentare la Faculatea de Industrie Alimentara, Acvacultura si Pescuit din Galati. Specializarea: Tehnologia si Controlul Calitatii Produselor Alimentare
1990 - 1994 Liceu / Școală profesională: real la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Slobozia. profil Fizica-Chimie

Premii

Calificari
Sep 2007: Specialist igiena alimentara in concordanta cu principiile HACCP si prevederi Standard ISO 22000/2005 TUV-Austria, Bucuresti

Jul 2005: Specialist Managementul Calitatii in concordanta cu cerintele ISO 9001, curs Simtex Bucuresti

Traininguri
Nov 2005 - Nov 2005: Managementul timpului. Bazele unui proiect.
Dobandire abilitati de gestionare a timpului de lucru pentru indeplinirea sarcinilor si a obiectivelor profesionale.
Cunoasterea etapelor de lucru pentru realizarea unui proiect.
Sep 2005 - Sep 2005: Abilitati de comunicare si prezentare
Dezvoltarea abilitatilor de prezentare personala. Abilitati de sustinere a unui discurs, cu posibilitati de argumentare si convingere interlocutor.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close