Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.02.1979

obiectiv

 

Preventie, monitorizare, efectiva implicare, comunicare eficienta si operativitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Protectia muncii, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 02.11.2015

experienta profesionala

 

01.11.2018 - 30.06.2020

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: specialist in relatii de munca

Responsabilitati:

Solutionarea tuturor problemelor, intocmirea tuturor documentelor in relatiile de munca: angajati, Institutii, angajator. Consiliere si coordonare pentru un bun climat si indeplinirea cerintelor legislative.

01.02.2016 - 31.10.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: specialist administrativ

01.06.2012 - 31.01.2015

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resurse umane

Responsabilitati:

Am fost responsabila cu implementarea si monitorizarea politicilor de resurse umane pentru clientii S.C. Staff Consulting & More S.R.L.- serviciu extern in domeniul resurselor umane si securitatii si sanatatii in munca: 25 de companii cu un total de 2000 de angajati in diverse domenii de activitate (productie, constructii, restaurante, arhitectura, altele). Activitati: am completat REVISAL –ul pentru clienti; am emis documente de personal; am coordonat aplicarea sanctiunilor disciplinare; am emis informari catre clienti cu privire la modificarile legislative si cerintele legislative; am auditat dosare de personal; am reprezentat clientii la controale ITM; am initiat si coordonat proiectul “Evaluarea satisfactiei clientului pentru serviciul furnizat”; am elaborat si inregistrat contracte colective de munca; am standardizat metoda de deservire clienti in domeniul resurselor umane; am emis foi colective de prezenta; am consiliat clientii pe probleme de personal.

01.07.2008 - 30.09.2010

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: coordonator calitate

Responsabilitati:

Am fost responsabila de implementarea Sistemului de Management al Calitatii in serviciul financiar furnizat de Infosys BPO. Activitati: Am initiat si coordonat programe de pregatire a angajatilor cu privire la misiunea, viziunea si valorile companiei; am stabilit si implementat planul de management al calitatii; am evaluat gradul de satisfactie al clientului; am schimbat sistemul organizatoric; am facut studii de“bench-marking” si “best in class”; am initiat si coordonat proiecte (Six Sigma: green belt , Six Sigma yellow belt, de automatizare), am organizat intalniri periodice si am asigurat suport pentru angajati pentru implicarea acestora in proiecte; am aplicat metode FMEA, Gage R&R pentru a minimiza si preveni riscuri, am implementat cerintele standardelor pe calitate si risc (ISO 9001, ISO 27001, eSCM) si am fost reprezentant la audituri; am organizat audituri interne; am identificat roluri noi pentru angajati; am format si coordonat o echipa a calitatii; am coordonat rapoartele si comunicarea catre client; Leader al proiectului Proton cu reducerea sumei de 350 USD, echivalentul a 36 ore pe an in procesul “rapoarte de calatorie.
Alte activitati: Membru in proiectele: Sales and Fulfilment Practice Ambassadors si Finance Centre of Excellence

01.07.2007 - 31.07.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: customer support representative

Responsabilitati:

Am fost responsabila pentru procesul de raportare cheltuieli de calatorie (auditarea rapoartelor de calatorie, aprobarea acestora in Oracle). La sfarsitul fiecarei luni am masurat performanta unei alte echipe prin verificarea unui numar impus de tranzatii. Am calculat SLA/KPI’s pentru toate echipele/procesele si am pregatit raportarea lunara catre client.

01.02.2005 - 31.03.2007

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: director departament pira

Responsabilitati:

Am fost responsabila pentru recrutarea personalului conform organigramei aprobata; am sustinut toate interviurile in cadrul selectiei de personal; am sustinut un program amplu de pregatire a managerilor regionali in respectarea politicilor de personal si a cadrului legislativ; am mediat activ si permanent salariatii ; am initiat un program de pregatire pentru noii angajati; am completat toate cartile de munca; am asigurat inregistrarile la autoritatile locale pentru toti angajatii; am implementat sistemul de management al calitatii in cadrul departamentului de resurse umane pentru obtinerea certificarii ISO 9001, am calculat trend-uri ale mobilitatii de personal, am pregatit rapoarte pentru sedintele de consiliu de administratie; am emis manualul “Recrutare, Selectie, Angajare personal”; am initiat proiectul:” Chestionar util in selectie de personal”

01.03.2002 - 28.02.2005

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Activitatile desfasurate in cadrul companiei pe care am condus-o alaturi de fratele meu constau in inregistrarile documentelor de personal si intocmirea acestora, inregistrarea declaratiilor la institutiile financiare, in cadrul serviciilor de contabilitate furnizate catre 10 companii .

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Comert la Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea din Sibiu.

Premii

Premii si Distinctii
Feb 2009: Certificat de recunoastere a implementarii calitatii si mentinerea pentru 6 luni a standardului global setat de conducerea Infosys BPO; Premiul acordat de Infosys BPO India pentru implementarea calitatii in Centrul European (primul premiu de acest fel obtinut intr-un Centru European); Castigatoare a competitiei Knowledge Management (titular a celui mai mare numar de idei de imbunatatire sistem recunoscute ca si best practices si inscrise in portalul Infosyts BPO – 11 best practices);

Certificari
Nov 2003 - Dec 2003: Inspector Resurse Umane - Inspectoratul Teritorial de Munca -Sibiu, Romania

May 1999 - Jun 1999: Broker – Bursa Monetar Financiara si de Marfuri - Sibiu, Romania

Apr 1998 - Jul 1998: Operare si programare calculator - Consoft Computer - Sibiu, RomaniaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close