Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.05.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.07.2013

obiectiv

 

Imi doresc sa obtin o cariera intr-un domeniu specific studiilor finalizate, dar ma intereseaza si alte domenii, sunt dispusa si capabila sa invat lucruri noi, sa acumulez experienta.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Functii publice, Productie, Achizitii, Inginerie, Controlul calitatii, Banci, Management

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: specialist achizitii

Responsabilitati:

- Urmarirea si alegerea licitatiilor ce intereseaza domeniul firmei, intocmirea dosarelor pentru licitatii cu documentele de calificare, propunere tehnica si propunere financiara, participarea la licitatii, incheiere contracte, pregatirea documentelor necesare pentru livrarea produselor.
- Vanzarea directa a produselor si prin intermediul catalogului din SEAP.
- Realizarea ofertelor si contractelor de vanzare din cadrul firmei.
- Tinerea legaturii cu furnizorii.
- Raspundere de pastrarea confidentialitatii informatiilor din cadrul firmei.
- Realizarea documentelor si procedurilor necesare dezvoltarii si extinderii in domeniul sistemelor video (CCTV), antiefractie, control acces.
- Asigurarea elaborarii, actualizarii si gestionarii principalelor documente ale Sistemului Managementului Calitatii si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei.

01.08.2013 - 31.01.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer sisteme de securitate

Responsabilitati:

- Organizarea activitatilor de instalare a sistemelor tehnice de securitate, realizarea proiectelor pentru lucrarile de efractie, control acces, sisteme video.
- Urmarirea si alegerea licitatiilor ce intereseaza domeniul firmei, intocmirea dosarelor pentru licitatii cu documentele de calificare, propunere tehnica si propunere financiara, participarea la licitatii, incheiere contracte, pregatirea documentelor necesare pentru livrarea produselor din cadrul proiectului de licitatii.

01.07.2011 - 31.08.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

- Urmarirea si alegerea licitatiilor ce intereseaza domeniul firmei, intocmirea dosarelor pentru licitatii cu documentele de calificare, propunere tehnica si propunere financiara, participarea la licitatii, incheiere contracte, pregatirea documentelor necesare pentru livrarea produselor.

01.05.2010 - 31.07.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: stagiar cost vanzare

Responsabilitati:

- Completarea unei baze de date a furnizorilor grupului Renault-Dacia si capitalizarea informatiilor tehnico-economice existente pentru fiecare furnizor si tip de piese si subasamble, crearea unei baze de date cu furnizori pentru roti de tabla,pneuri.

01.06.2008 - 30.09.2008

Departament: altele

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

- Tratarea si arhivarea documentelor in format electronic.
- Verificarea si indexarea documentelor scanate.

01.07.2007 - 31.01.2008

Departament: banci

Titlu Job: agent de marketing

Responsabilitati:

- Contactarea persoanelor in vederea efectuarii pensiilor private, activitatea se realizeaza prin colaborare si este periodica.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Specializare Master in Calitate in Ingineria si Managementul Afacerilor la Universitatea Politehnica - Facultate Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice din BUCURESTI.
2006 - 2010 Facultate: Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice - Specializarea Inginerie Economica la Universitatea Politehnica din BUCURESTI.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: matematica- informatica la Colegiul National „I.C.Bratianu” din Pitesti.

Premii

Certificari
Jan 2015 - Jan 2015: TUV Austria - Auditor Extern Sistem de Management al Securitatii Informatiei

Aug 2013 - Aug 2013: Asociatia Romana Tehnici Securitate - Inginer Sisteme de Securitate

Dec 2006 - Dec 2007: Atestat in Comunicare Manageriala

Oct 2006 - Jul 2009: Modul pedagogie

May 2006 - Jun 2006: Atestat in matematica-informatica

Hobby-uri
muzica, sport

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close