Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.10.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.07.2007

obiectiv

 

Posibilitatea de a avansa in functie pe baza cunostintelor acumulate in domeniu.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Siguranta unui loc de munca, satisfactie profesionala si materiala.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Financiar / Contabilitate, Banci, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: specialist achizitii

Responsabilitati:

Achizitii materii prime (micro si macroelemente) pentru fabrica de furaje. Negociere contracte cu furnizori existenti si contracte noi, urmarire derulare contracte. Asigurare transport pentru aceste achizitii, transport la bena pentru livrare furaje catre clienti. Programare livrari pe zile si ore de livrare, descarcare direct in productie. Postarea facturilor pe server, in urma verificarii acestora. Legatura dintre furnizori - contabilitate - plati - fabrica - transportatori.
Asigurarea anumitor materii prime si transportului pentru PASTEUR Filipesti de Padure, cat si livrari furaje clienti pentru Farmavet.

01.05.2018 - 30.09.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: coordonator activitate de transport

Responsabilitati:

Asigurarea necesarului de transport zilnic, atat prin transportatori cat si case de expeditie, negociat preturi, formulare de comanda pentru fiecare incarcare, verificare asigurari si licente transportatori, verificat facturi si actele necesare. Inchiriat masini in functie de tipul marfii (adr, marfa cu sau fara temperatura). Programare traseu soferi in subordine, in functie de tipul de transport: frigorific, alt tip de marfa, calcul program de condus, pauze de respectat.
Verificare facturi conform intelegere pret, sa aiba toate documentele necesare. Legatura cu toate departamentele si firmele din grup, in vederea asigurarii necesarului de transport.
Programare trasee soferi proprii (frigo, duba, prelata si tir 20 tone) astfel incat sa fie eficient transportul, atat pe tur cat si retur. Solutionarea problemelor aparute pe traseu, intarzieri la incarcare/descarcare.

01.01.2016 - 31.05.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator depozit

Responsabilitati:

Asiguram legatura dintre depozit si magazine cat si cu prestatorul logistic.
Inventar lunar, in permanenta prestatorul trebuie sa puna la dispozitie acte de care magazinele au nevoie. Legatura dintre magazine si departamentul Achizitii. Verificarea integrarii comenzilor, verificarea receptiilor, legatura dintre depozit si sediu.

01.06.2009 - 30.11.2015

Departament: achizitii

Titlu Job: referent economic in management

Responsabilitati:

Negociere preturi, aprovizionare marfa, planificare transport propriu si inchiriat, legatura intre firma si furnizori/clienti.

01.02.2008 - 30.06.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Contabilitate primara si resurse umane, legatura cu ITM.

01.08.2007 - 31.01.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Intocmirea si redactarea ofertelor catre clienti privind produsele oferite de firma, discutii cu acestia telefonic legat de nevoile lor si asigurarea ca marfa sa ajunga la termenul stabilit, incheierea de contracte noi.

01.02.2007 - 31.07.2007

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Asigurarea legaturii dintre conducere si personalul angajat, dintre conducere si alte institutii cum ar fi banci, spitale, Casa de Asigurari, furnizorii.

01.06.2001 - 28.02.2007

Departament: altele

Titlu Job: agent schimb valutar

Responsabilitati:

Schimb valutar, intocmire acte la inceput si sfarsit de zi, inventar zilnic.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: Management Economic la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Liceul Economic nr.5, profil Merceologie cu diploma de Merceolog, intre 1995-1999; curs Contabilitate pe calculator si Curs Resurse Umane

Premii

Hobby-uri
Calatoriile, Pescuitul, Plimbarile in parc cu copiii, internet

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close