Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.09.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.08.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Lucrul intr-o echipa de oameni profesionisti, onesti, posibilitati reale de promovare in concordanta cu munca depusa.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Facilitatile necesare pentru a-mi desfasura activitatea in conformitate cu fisa postului, cursuri de specializare.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Publicitate, Paza si protectie / Militar, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Import - export, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Piatra Neamt, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: specialist transport international

01.07.2010 - 31.01.2017

Departament: transport / distributie

Titlu Job: agent transport international grupaj

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea si controlul activitatilor de transport din aria alocata( Norvegia, Danemarca, Germania, Elvetia, Polonia) respectand atat prodcedurile interne cat si a prevederilor legale in vigoare.
Preluarea cererilor de oferta ale clientilor interni si externi, propunerea solutiilor disponibile si finalizarea comenzilor.
Selectarea transportatorilor, obtinerea tuturor documentelor necesare intocmirii dosarului de transport(comenzi transport,facturi,dovezi livrare), facturare catre client si inregistrarea facturilor de cost pentru fiecare partida de marfa.
Colaborarea cu departamentele operationale si suport in vederea rezolvarii eficient si in cel mai scurt timp a activitatilor zilnice.
Verificarea lunara a facturarii conform agreement, verificarea zilnic a partidelor de marfa din punct de vedere al statusului intermediar si final, intocmirea de rapoarte saptamanale privind situatia comenzilor finalizate vs cereri primite, a situatiei pe servicii d.p.d.v. al numarului comenzilor, GP, GP/shipment si GP/serviciu.

10.07.2008 - 01.07.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator transport ue-asia

Responsabilitati:

Negocierea directa atat cu clientul cat si cu transportatorul, incheierea contractelor de transport, urmarirea camioanelor din momentul incarcarii pana la descarcare, rezolvarea oricaror incidente neprevazute aparute pe parcursul desfasurarii transporturilor, intocmirea unor rapoarte saptamanale cu detaliile fiecarui transport - KPI (intarzieri,evenimente de forta majora,etc), trimiterea rapoartelor in timp catre client, verificarea actelor primite de la transportator si trimise clientului, indosarierea si arhivarea comenzilor de transport.

Realizari:

Negocierea cu principalului client al firmei si obtinerea acceptului din partea acestuia ca pentru o perioada de 6 luni sa recalculam pretul de transport al fiecarei comenzi efectuate, pe baza cresterii pretului de baza al combustibilului, raportat la numarul de kilometri parcursi pentru fiecare comanda de transport.
Renegocierea si continuarea contractului cu principalul client pentru o perioada de doi ani, lucru realizat impreuna cu Administratorul firmei.

01.06.2007 - 01.10.2007

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Contactarea potentialilor clienti, prezentarea ofertei si incheierea contractelor de furnizare servicii de internet.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Transport si Trafic Urban la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucharest.
2003 - 2008 Facultate: Ingineria Transporturilor la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucharest.

Premii

Atestat ARR - Persoana desemnata pentru a conduce activitati de transport Marfa, Persoane

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close