Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.02.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.11.2004

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti, Buzau

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: specialist sisteme de masura inteligente

Responsabilitati:

Gestionarea bazei de date si monitorizarea consumului de energie electrica in sistemul de telegestiune ARGUS-AEM, raportari si estimari privind consumul de energie electrica pe baza curbelor de sarcina extrase din sisteme de telegestiune {ARGUS, MERIDIAN, EDEN), gestionarea contractelor de metering, gestionarea bazei de date a consumatorilor de energie electrica in aplicatia SAP ISU, facturarea energiei electrice

01.05.2014 - 30.11.2018

Departament: altele

Titlu Job: inginer - centrul de masura

Responsabilitati:

Gestionarea bazei de date a consumatorilor de energie electrica in aplicatia SAP ISU, facturarea energiei electrice, gestionarea bazei de date si monitorizarea consumului de energie electrica in sistemul de telegestiune ARGUS AEM, gestionarea contractelor de metering, activitati specifice asigurarii calitatii (monitorizarea implementarii programelor de management si indeplinirea obiectivelor calitatii, mediului si cele ale sanatatii si securitatii ocupationale, gestionarea documentatiei Sistemului de Management Integrat, monitorizarea actiunilor preventive si corective)

01.12.2011 - 30.04.2014

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resuse umane

Responsabilitati:

Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului; administrarea bazaei de date de evidenta a personalului, intocmirea dosarelor de pensionare

01.09.2007 - 30.09.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor - catedra de discipline tehnice

Responsabilitati:

Discipline predate: Organe de masini, Revizia si intretinerea constructiilor metalice, Planificarea si organizarea productiei, Elemente de proiectare, Asigurarea calitatii, Sistme si tehnologii de fabricatie

01.03.2002 - 31.08.2007

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resurse umane

Responsabilitati:

Completare carnete de munca, inregistrari in Registrul general de evidenta a salariatilor, intocmire contracte individuale de munca, acte aditionale, gestionare dosare de personal, eliberare documente solicitate de salariati, completare dosare de pensionare, participare la selectia de personal, asistenta completare fisa post, evidenta organigrama

studii

 

Facultati:

2005 - 2006 Facultate: Studii postunivesitare de specializare / Managementul Resurselor Umane la Academia de Studii Ecnomice din Bucuresti.
1987 - 1992 Facultate: Tehnologia Constructiilor de masini / Tehnologii neconventionale la Universitatea "Dunarea de Jos"Galati - Facultatea de Mecanica din Galati.

Premii

Curs Postuniversitar de Managementul Resurselor Umane- anul 2006
Program de perfectionare inspector (referent) resurse umane - anul 2004

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close