Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.07.1985

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:03.04.2019

obiectiv

 

Persoana dornica de experiente noi și dobandire de cunoștințe, atenta la detalii și meticuloasa, întotdeauna orientata spre rezultate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: specialist servicii clienți mentor

Responsabilitati:

Cunoaște în detaliu componenta agendelor săptămânale si a materialelor de pregătire din cadrul programului dedicat și le aplica în cadrul training-urilor. Pregătirea și instruirea colegilor noi angajați în FO Operatiuni, prin parcurgerea programului dedicat. Însușirea și respectarea prevederilor cuprinse in Ghidul de bune practici în BT și totodată însușirea în acest sens a colegilor ce susțin stagiul de pregătire. Monitorizează evoluția colegilor noi angajați ata pe perioada programului dedicat cat și o perioada ulterioara începerii activității, oferind constant feedback bazat pe observația comportamentului acestora. Efectueaza vizite periodice în agenții cu scopul identificării nevoilor de training ale angajaților sau a necesității implementării unor noi module de training, adaptate cerințelor și produselor curente ale BT. Cunoașterea în detaliu și vânzarea produselor și serviciilor BT. Informarea activa a clienților privind avantajele utilizării soluțiilor alternative de efectuare tranzactii. Acorda suport în îndeplinirea obiectivelor comerciale personale și de echipă. Este proactiv în relația cu clienții și promovează la fiecare interacțiune cu aceștia produsele și serviciile bancii. Poate fi unul din înlocuitorii șefului serviciu/directorului adjunct operațiuni. Cunoaste și aplica cerințele legislative și reglementările interne ale băncii în domeniul cunoașterii clientelei. Respecta confidențialitatea reglementarilor interne conform prevederilor legale privind secretul bancar.

01.11.2016 - 28.02.2019

Departament: banci

Titlu Job: specialist servicii clienți mall

Responsabilitati:

Promovarea și vânzarea produselor bancii se face în mod pro-activ. Orice client care intra în banca va fi tratat cu zâmbetul pe buze, in mod deschis, prietenos și responsabil. Angajații din FO reprezinta un potențial de vânzare foarte bun pentru anumite produse de retail. Ei nu sunt doar oameni care trebuie sa știe sa efectueze operațiunile corect și rapid, dar sunt și interfata bancii în relația cu clienții care intra în banca. Are în vedere permanent promovarea vânzării încrucișate către clienții existenți, menține relația cu aceștia. Identifica noi oportunități de vânzare prin obținerea de recomandări de la clienții aflați în portofoliu. Cunoaște normele, aplicațiile și fluxurile interne specifice întregii activități de retail. Respecta confidențialitatea reglementarilor interne privind secretul bancar.

01.08.2008 - 30.11.2016

Departament: banci

Titlu Job: administrator cont

Responsabilitati:

Inițiază discuții de vânzare și acorda asistență în vânzarea produselor și serviciilor băncii, asigura interfața cu clientul prin preluarea-predarea documentelor care intra în circuitul bancar, efectuează operațiuni bancare pe conturile clienților. Operează în aplicația specifica inrolari de clienti noi, modificări ale datelor acestora, deschideri de conturi. Preia documentația de emitere de carduri de debit și poate opera deschiderea contului de card. Efectuează depuneri/retrageri in/din contul clienților asigurând controlul necesar a se efectua pentru identificarea persoanelor care solicita operațiuni prin casieria bancii. Respecta confidențialitatea reglementarilor interne conform prevederilor legale privind secretul bancar.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate: Contabilitate la Facultatea de Științe economice din Oradea.

Premii

Proiecte
Dec 2020 - Dec 2020: Fa primul pas spre o cariera de succes - Tutore stagiu de practica

Obține informații despre grupul tinta din fisele personale ale acestora; Pregătește spațiul de practica; Realizează programul de practica; Indruma grupul tinta în îndeplinirea sarcinilor; Întocmește documentația care probează implementarea stagiului de practica.
Certificari
Oct 2020 - Oct 2020: Protecția datelor (GDPR)
Principalele aspecte legislative- cerinte si recomandari. S-a desfășurat online, pe timpul a 8 ore.
Mar 2018 - Jan 2021: Calificare profesionala a intermediarilor în asigurări persoane fizice

Mar 2015 - Mar 2018: Calificare profesionala a intermediarilor în asigurări persoane fizice

Traininguri
Jun 2016 - Jun 2016: Satisfacția Clienților în Vânzare

Jun 2014 - Jun 2014: Vânzare în Front OfficePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close