Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.01.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2004

obiectiv

 

Îmi doresc să mă dezvolt alături de o echipă puternică, cu o cultură organizațională coerentă, alături de oameni pozitivi, entuziaști, unde abilitățile și experiența, potențialul și resursele mele profesionale să fie valorificate în mod adecvat.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Beneficii: - bonuri de masa - asigurare medicala - telefon de serviciu - compensarea unei parti din cheltuieli de vacanta

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Relatii publice, Marketing, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - 31.08.2017

Departament: relatii publice

Titlu Job: specialist relații publice

Responsabilitati:

Punerea în practică a strategiei de RP a companiei. Redactarea și transmiterea materialelor de promovare a companiei. Activități de reprezentare și protocol. Organizare evenimente. Administrarea contului de corporație pe rețele de socializare. Monitorizarea presei.

01.10.2015 - 31.08.2016

Departament: relatii publice

Titlu Job: inspector ii (temporar)

Responsabilitati:

Administrare flux de informații Departamentului Lectorate. Asigurarea optimă a comunicării între lectoratele de limbă română din universitățile din străinătate. Redactare conținut și administrare site. Redactare materiale de promovare a limbii, culturii și civilizației românești în universitați din străinătate.

01.02.2007 - 31.10.2011

Departament: relatii publice

Titlu Job: specialist comunicare internă

Responsabilitati:

Managementul implementării politicii și stratergiei de comunicare internă, prin elaborarea de proiecte și programe aliniate planului de afaceri Romtelecom. Audit și dezvoltarea canalelor de comunicare existente. Redactare buletin intern. Organizarea de evenimente, proiecte de responsabilitate socială şi a altor proiecte şi programe, în scopul creării unei comunităţi solide în cadrul companiei. Instruirea şi coordonarea echipelor de internship. Elaborarea procedurilor de comunicare internă. Iniţierea și implementarea unor programe eficiente şi creative de RP.

01.01.2005 - 31.01.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: specialist suport - departament protecția muncii și securitate

Responsabilitati:

Administrarea bazei de date pentru angajați și colaboratori Romtelecom. Pregătirea și consolidarea rapoartelor lunare de cheltuieli ale Departamentului Protecția Muncii și Securitate, la nivel național. Eliberarea / retragerea legitimaţiilor de acces. Elaborare şi redactare politici şi proceduri ale departamentului. Asigurare suport administrativ în cadrul Departamentului Protecția Muncii și Securitate.

01.02.2003 - 30.04.2004

Departament: relatii publice

Titlu Job: specialist relații publice

Responsabilitati:

Coordonarea activităţilor de dezvoltare şi consolidare a brandului în scopul creșterii gradului de notorietate a companiei. Iniţierea, producerea şi implementarea unor programe eficiente şi creative de RP. Redactare documente. Colaborare cu agenţii de advertising şi media precum şi cu alţi furnizori de servicii, acoperind cu succes obiectivele strategiei de comunicare şi relaţii publice (PR, ATL, BTL). Revista presei, elaborarea de analize şi rapoarte privind imaginea de marcă a organizaţiei. Identificarea şi dezvoltarea relaţiilor cu reprezentaţi mass-media din zona retail din România. Organizarea de conferinţe de presă şi evenimente speciale (programe speciale de loializare a clienţilor, strângere de fonduri, campanii publicitare etc).

01.09.2002 - 28.02.2003

Departament: relatii publice

Titlu Job: general manager assistant

Responsabilitati:

Organizarea fluxului de informații dintre DG și diferite tipuri de public.

01.10.2001 - 31.08.2002

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: specialist relații cu clienții

Responsabilitati:

Furnizarea de informaţii referitoare la produsele şi serviciile companiei. Rezolvarea solicitărilor și reclamaţiilor din partea clienţilor interni şi externi. Extinderea numărului de abonaţi prin programe de Active Selling şi loializare. Elaborarea de rapoarte şi statistici specifice departamentului de relaţii cu clienţii. Reducerea numarului de reclamații și rezilieri.

01.12.1999 - 31.12.2000

Departament: relatii publice

Titlu Job: project local assistant

Responsabilitati:

Consultant în cadrul programului Phare al Uniunii Europene privind Transferul Tehnologic al Managementului Calităţii – componenta educaţională, RO9602-05. Beneficiar: Ministerul Educaţiei.
Asistenţă acordată unei echipe internaţionale de experţi în vederea elaborării unui nou curriculum pentru predarea Managementului Calităţii în sistemul de învăţământ preuniversitar. Membru al echipei care a realizat broşura şi CD-ROM-ul de promovare a proiectului. Selectarea, prelucrarea și redactarea informațiilor pentru materiale necesare desfășurării proiectului. Traducere simultană în limbile română şi engleză în perioada seminarelor de instruire.

01.11.1997 - 30.09.1999

Departament: relatii publice

Titlu Job: executive project assistant

Responsabilitati:

Consultant în cadrul programului Phare al Uniunii Europene VET RO 90405 privind procurarea, distribuirea şi instalarea de echipament didactic. Beneficiar: Ministerul Educaţiei. Asigurare sprijin logistic şi activitate de secretariat în cadrul proiectului. Elaborare rapoarte de activitate cu privire la implementarea proiectului. Contabilitate primară.

studii

 

Facultati:

1999 - 2004 Masterat: Limbi și literaturi străine/ Engleză-Japoneză la Universitatea "Spiru Haret" din Bucharest. Absolvit, fără diplomă de licență.
1993 - 1996 Facultate: la din Bucharest.
1993 - 1996 Colegiu / Studii postliceale: Facultatea de Litere - Colegiul Universitar de Administraţie şi Secretariat, secţia Birotică la Universitatea din București.

Premii

Voluntariat
Feb 2007 - Oct 2011: N.A.
Strângere de fonduri și campanii de comunicare pentru un ONG care se ocupă de copii bolnavi de cancer.
Campanii de comunicare pentru proiecte de donare de sănge.
Campanii de comunicare pentru strângere de alimente pentru Crucea Roșie.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,avansat,avansat)

japoneză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close