Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.02.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.09.2009

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: specialist procese raportare financiara

01.04.2017 - 31.05.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar senior

01.11.2015 - 31.03.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar

01.11.2013 - 31.08.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: general ledger operations associate

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- intocmirea jurnalelor specifice inchiderii de luna si reconcilierea conturilor;
- raportare si reconciliere Intercompany;
- creare de PO-uri, PO management;
- suport acordat clientului in legatura cu activitatea diferitor conturi (implica interactiune si cu alte echipe OTC, PTP, Back Office) si pe parcursul desfasurarii auditului extern;
- activitati de raportare financiara locala si de grup, introducerea acestora in sistemul de raportare consolidata a grupului;
- suport acodat in activitatea de bugetare si planning precum si introducerea lor in sistemul de raportare consolidata.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Concepte si practici de audit la nivel national si international la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
2008 - 2011 Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Activitati extracurriculare

Competente/abilitati profesionale :
- capacitate de a lucra individual si in echipa deopotriva, de a lucra cu termene stranse si de a furniza rezultatele dorite;
- deosebita atentie la detalii;
- gandire analitica;
- corectitudine, responsabilitate, atitudine pozitiva si proactiva;
- devotament, seriozitate, incredere;
- dorinta de a asimila informatii noi si de progres profesional.

Competente culturale - capacitate de intelege si de a ma adapta diferitor comportamente, atitudini, politici si de a lucra eficient intr-un mediu de lucru multicultural. Am dezvoltat aceste competente pe parcursul schimbului cultural desfasurat in Londra, Marea Britanie in calitate de au pair in perioada septembrie 2011 - iulie 2013.

Internship - S.C. Dedeman S.R.L. (14-24 iunie 2010), realizat cu scopul intocmirii lucrarii de practica in contabilitate. Activitati desfasurate: culegerea de informatii de la departamentele financiar-contabil, resurse umane, de la directorul economic, responsabilul bazelor de date, familiarizarea cu sistemul ERP utilizat de companie - SAP, intocmirea propriu-zisa a lucrarii de practica in doua sectiuni, contabilitate - baze de date si securitatea informatiilor.

Voluntariat - Amnick Social Enterprise (Londra, Mai - Iulie 2012) in domeniul administrativ. Pozitii ocupate si sarcini: membru de echipa - organizarea si introducerea datelor in fisiere de calcul tabelar, trimiterea documentelor catre seful de echipa, participarea la intruniri cu organizatorii si voluntarii; sef de echipa - organizarea si repartizarea sarcinilor pentru fiecare voluntar si instruirea acestora, intocmirea fiselor de activitate si performanta ale voluntarilor, trimiterea acestora catre superiorii ierarhici, participarea la intruniri cu ceilalti sefi de echipa si organizatorii.

Premii

Diploma in contabilitate primara, manuala si computerizata - Nivel III (Diploma in Manual and Computerised Bookkeeping - Level III), Institute of Certified Bookkeepers, United Kingdom, Noiembrie 2011 - Iunie 2013Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close