Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.11.1990

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2016 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: specialist eficienţă energetică

Responsabilitati:

Membru al echipei ce prestează Serviciul de Management Energetic al oraşului Cluj-Napoca, un proiect complex ce cuprinde numeroase sarcini şi acţiuni ce urmăresc eficientizarea energetică a clădirilor publice din Cluj-Napoca. În cadrul activităţilor se regăsesc si următoarele: promovarea clădirilor de tip nZEB (cu consum energetic aproape zero), evaluarea energetică a clădirilor publice din municipiul Cluj-Napoca, training-uri pentru administratorii acestor clădiri, în vederea dezvoltării unui comportament responsabil cu privire la consumul energetic, elaborarea unui "Ghid de utilizare eficientă a clădirilor publice", suport tehnic în elaborarea documentaţiilor tehnice etc.

01.05.2016 - 31.01.2017

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: asistent evaluator clădiri verzi

Responsabilitati:

Sprijin în elaborarea documentaţiei necesare pentru obţinerea Certificatului de tip BREEAM sau LEED.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Clădiri eficiente din punct de vedere energetic la Universitatea Lund din Lund.
2009 - 2013 Facultate: Inginerie Civilă (limba engleză) la Facultatea de Construcţii- Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca.

Premii

Certificari
Nov 2016 - Feb 2017: Tehnici de analiză energetică și practici de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero (nZEB)
Cursul a avut ca principal obiectiv crearea și implementarea a unui nou program de educație și formare referitor la tehnicile de analiză energetică și practicile de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero (nZEB). Cursul post-universitar, acreditat la nivel european, s-a adresat specialiștilor din domeniile: construcții, arhitectură, instalații, energetic, administratori de clădiri, manageri energetici, manageri de mediu, etc. în conformitate cu prevederile Cadrului European al Calificărilor.
Programul a asigurat competențe profesionale în următorele aspecte tematice: reglementări tehnice şi practici actuale de implementare a clădirilor cu consum de energie aproape zero în Romania; tehnici avansate de modelare și analiză energetică a clădirilor nZEB; materiale și instalatii utilizate în proiectarea nZEB; incorporarea surselor de energie regenerabilă în nZEB; estimarea eficienţei economice a soluţiilor tehnice care asigură atingerea performanţei energetice proprie clădirilor de tip nZEB.
Voluntariat
Nov 2005: Organizația Națională “Cercetașii României”
Cercetășia este mai mult decât recreere, este educație pentru viață, un mod de a trăi și o mișcare cu impact semnificativ la nivel mondial. Cercetășia oferă tinerilor șansa de a se angaja în activități diverse, creează noi oportunități pentru aceștia, încurajează diversitatea și egalitatea, leagă noi prietenii. Cercetășia responsabilizează prin practicarea democrației, dezvoltă potențialul fiecărui individ și al grupurilor, responsabilizându-i și insuflându-le valori clare.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close