Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.06.1969

obiectiv

 

Sunt o persoana dinamica, proactiva, sociabila si ambitioasa.

Salariu: nespecificat

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: specialist contabilitate

Responsabilitati:

Specialist Contabilitate
HAVI Logistics, Bucuresti
Departamentul: Financiar / Contabilitate | Industria: Comert / Retail
Contabilitatea clientilor si a furnizorilor , inregistrare extrase banca, alocare pe centre de cost, businessuri ,analiza financiar-contabila a centrelor de cost, a bugetelor, efectuare accrual cheltuieli facturi nesosite, inregistrare amortizare lunara a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, analiza si corectia erorilor conturilor contabile , participare la inventarierea patrimoniului societatii, reprezentarea societatii in relatia cu Autoritatile Administrative, Banca , Trezorerie

01.02.2003 - 30.09.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Înregistrare documente în program de contabilitate SAP (facturi clienți, furnizor, registrul casă, jurnal bancă, inregistratura facturi furnizori de imobilizări, alte operațiuni, înregistrare deconturi de cheltuieli cont 542. Evidenta și gestionare instrumente bancare ( BO și FILE CEC). Relatia banca, trezorerie, administratia financiară. Gestionare casierie și întocmirea documentelor contabile pt acordarea și justificarea avansurilor de trezorerie. Urmărire modalități de încasare a facturilor emise. Evidență contracte și solduri privind terti ( furnizori și clienti). Pregatire documente contabile și înregistrarea facturilor pe site ÎMI pt compensarea datoriilor și a creanțelor cu un partener. Evidenta registre contabile. Evidenta mijloace fixe și calcul amortizare. Verificare și întocmire registre de TVA.

01.04.2000 - 31.01.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Înregistrare documente în program de contabilitate WIN MENTOR - facturi , registru de casă, jurnal de bancă, alte operațiuni. Evidentă, gestionare, și completare , urmărire instrumente de plată. Evidenta registre contabile, evidenta mijloace fixe și calcul amortizare. Verificare și intocmire registre de TVA. Rezolvarea diverselor situații apărute.

01.09.1989 - 29.02.2000

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Evidenta contabila a patrimoniului institutiei, evidenta financiar-contabila a stocului de materii prime, materiale , obiecte de inventar, mijloace fixe, fise de magazie, bonuri de consum, note intrare receptie, gestionarea cash-ului , instrumentelor bancare, relatia cu banca , trezorerie, administratia financiara

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate: Finante -Contabilitate la Universitatea Hyperion din Bucuresti.
1990 - 1992 Colegiu / Studii postliceale: Finante-Contabilitate la Colegiul National A D Xenopol din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close