Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.04.1980

Permis conducere:  Cat.

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Str.Banu Maracine, Bl.E12, Sc.C, Apt.17, 115300 Mun. Curtea de Arges M 21.04.1980 Stagiu militar: nu daniel.manita@yahoo.com

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Achizitii

Oras de lucru: Brasov, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: sourcing

Responsabilitati:

Sourcing pe baza de proiecte de la clienti pe baza de BOM ( Bill of Materials ). Cercetarea pietii pentru gasirea reperelor la furnizorii standard cuprinsi in baza de date a societatii, dar si la anumiti terti sau brokeri in functie de cantitati sau gradul de urgenta, precum si negocierea preturilor si actualizarea in BOM. Comunicarea in permanenta cu departamentul de Purchasing cu privire la stadiul proiectelor, dar si cu departamentele de Quality Control si Project Engineering pentru eventualele neconcordante.

01.03.2014 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: responsabil achizitii

Responsabilitati:

Comandarea de materie prima si consumabile la furnizori, actualizarea bazei de date cu noi materiale, cu noile preturi, pastrarea legaturii cu furnizorii legat de statusul comenzilor. Cercetarea pietii pentru gasirea de noi furnizori, negocierea preturilor si intocmirea situatiilor comparative in vederea alegerii furnizorului. Achizitionarea de materiale atat pentru firma din Romania cat si anumite materiale/produse/servicii pentru celelalte sucursale din Elvetia si Moldova, inclusiv pentru firma mama din Germania. Organizarea transportului de la anumiti furnizori: preluare de marfa, comunicarea in permanenta cu dispeceratul firmei de transport si asigurarea ca marfa este descarcata la depozit in timp util si in functie de prioritatile pentru productie. Comunicarea in permanenta cu departamentul de Control si Calitate cu privire la produsele achizitionate. Intocmirea situatiilor lunare legate de stocuri.

01.09.2007 - 31.03.2014

Departament: productie

Titlu Job: montator componente electronice pe pcb-uri

Responsabilitati:

Verificarea componentelor electronice conform instructiunilor de lucru.
Pregatirea PCB-urilor pentru faza de plantare a componentelor electronice.
Participarea la operatia de indepartare a defectelor aparute in urma controlului PCB-urilor.

01.02.2005 - 31.07.2007

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: technical support mms & wap

Responsabilitati:

Preluarea si gestionarea permanenta a sesizarilor telefonice facute de clienti legate de calitatea serviciilor si produselor oferite.
Contactarea permanenta a clientilor companiei pentru a afla gradul de satisfactie al acestora in raport cu serviciile si produsele oferite de companie.
Actualizare baza de date clienti.
Transmiterea informatiilor catre clienti cu privire la diferite promotii si activitati de marketing.
Mentinerea unei relatii eficiente cu clientii si partenerii alocati si actualizarea permanenta a datelor acestora in sistemul informatic.

01.06.2002 - 30.11.2004

Departament: publicitate

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Elaborarea si propunerea spre aprobarea conducerii firmei a planului de vanzari insotit de o politica dinamica de crestere continua a volumului de vanzari.
Urmarirea realizarii planului de vanzari.
Stabilirea obiectivelor clare pentru orientarea si organizarea activitatii de vanzari in firma.
Analiza saptamanala privind comenzile transmise de clienti pentru produse/servicii.
Elaborarea de strategii si organizarea campaniilor de promovare a produselor/serviciilor noi.
Contactarea noilor potentiali clienti si propunerea de colaborare.
Urmarirea permanenta a activitatii concurentei.
Coordonarea si controlul modului de organizare si desfasurare a activitatii Agentilor de Vanzari din subordine, astfel incat sa se asigure utilizarea eficienta a timpului de lucru.

Realizari : am condus un colectiv de 200 de oameni format din Agenti de Vanzari si responsabili productie.


01.02.2000 - 30.06.2002

Departament: publicitate

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Realizarea planului zilnic de vanzari.
Prezentarea si promovarea produselor/serviciilor prin realizarea ofertelor pentru potentialii cloenti si cei deja existenti.
Mentinerea legaturii cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora.
Imtocmirea rapoartelor prind situatia vanzarilor, concurenta, noile trenduri pe piata etc.
Urmarirea incasarilor comenzilor si propunerea acordarii eventualelor discounturi sau amanari de plata pentru clientii fideli.


studii

 

Facultati:

2014 - 2017 Facultate: Economic / Finante-Banci la Universitatea Titu Maiorescu din Curtea de Arges.
1994 - 1998 Liceu / Școală profesională: Electrotehnic / Electromecanica la Liceul Industrial Electro Arges din Mun. Curtea de Arges.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close