Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.08.1982

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:31.08.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa lucrez intr-o companie care sa-mi permita o dezvoltare profesionala multilaterala si o experienta utila si valoroasa.

Beneficii: Carte de munca, bonuri de masa, posibilitati de avansare.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Telecomunicatii, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2008 - 01.10.2008

Departament: it software

Titlu Job: business (software) analyst

Responsabilitati:

- Identificarea contextului de business
- Studierea si analizarea caietului de sarcini
- Colectarea cerintelor in fise de interviu
- Crearea de cazuri de utilizare
- Creare de documente specifice de analiza software pentru programatori

Realizari:

• SIGAV (2008) Analist de business. Sistem pentru gestiunea autorizatiior de vantoare. Realizarea analizei pentru o aplicatie software de gestiune a autorizatiilor de vanatoare.
• SISF (2008) Analist software. Sistem de securizarea frontierei. Am creat si am modificat diverese cazuri de utilizare privind circulatia documentelor in interiorul sistemului. Deasemenea am creat designul pentru clasele/interfeteIe unor servicii web care asigurau comunicarea intre modulele sistemului.Soft-urile folosite au fost Enterprise Architect, Microsoft Office si sistemul de versionare SVN.

05.01.2006 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: software developer

Responsabilitati:

Participare in colectarea cerintelor si elaborarea analizei de business a aplicatiei.
Dezvoltarea de aplicatii software folosind tehnologia .Net (C#): Asp.Net, Windows Applications, Web Services si baze de date Oracle,SQL Server.
Rezolvarea problemelor aparute in timpul dezvoltarii (bug tracking si bug solving) cat si pe timpul perioadei de mentenanta a aplicatiei.

Realizari:

• RTI (2006) Programator .Net. Registrul de transcriptiuni si inscriptiuni pentru Agentia Nationala de Cadastru. Scopul aplicatiei era inlesnirea accesului la arhiva imobilelor din Romania.Am fost implicat in dezvoltarea acestei aplicatii web folosind Frameworkul .Net, baza de date Oracle 9i si ASP.Net(C#). Maparea tabelelor din baza de date in aplicatia a fost facuta folosind Nhibernate. De asemenea am folosit libraria ITextSharp pentru generarea de documente / rapoarte in format PDF, Excel sau Word.
• DDAPT (2006 – 2007, 2009) Programator .Net. Arhiva Digitala pentru Titluri de Proprietate pentru Agentia Nationala de Cadastru. Scopul aplicatiei a fost inlesnirea accesului la arhiva privind titlurile de proprietate pentru suprafetele de teren din Romania si generarea/crearea de noi titluri de proprietate. Am fost implicat in dezvoltarea acestei aplicatii folosind majoritatea tehnologiei descriese pentru proiectul precedent dar si unele diferite cum ar fi automatizarea prin Office Interop (pentru generarea unor documente Excel complexe printabile) sau servicii web pentru accesul la fisierele stocate pe serverele din teritoriu.
• SAT (2007) Programator .Net. Sistem Automat de Taxare pentru Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Am dezvoltat si implementat in aplicatie o solutie de clearing si am lucrat la rezolvarea unor bug-uri aparute in aplicatie. Tehnologiile folosite au fost aceleasi ca si in cazul RTI.
• SIIE (2007) Programator .Net . Sistem Informatic pentru Gestiunea Ecvideelor. O aplicatie web .net 2.0 care folosea pentru interfata controale Ajax. Am dezvoltat modulul ce referea sistemul de amenzi si contraventii.
• RATB Plata online (2008 - 2009) Analist si programator .Net. Solutie online pentru incarcarea cardurilor de calatorie RATB. Am facut analiza sistemului in ceea ce priveste sectiune de e-payment folosind un tert precum Romcard. De asemenea am dezvoltat interfata web unde utilizatorul se putea inregistra si vizualiza aplicatiile existente pe cardurile sale de calatorie si un serviciu windows care notifica un potential utilizator al sistemului daca solicitarea sa pentru un cont in sistem a fost aprobata sau nu. Tehnologiile folosite au fost ASP.Net 2.0, C#, baza de date SQL Server 2005 si Active Record. De asemenea am folosit pattern-ul MVP (Model View Presenter).

01.02.2004 - 30.05.2005

Departament: it software

Titlu Job: software developer

Responsabilitati:

Dezvoltarea unei aplicatii VB6 si participarea la dezvolatrea sistemului web-based ERP

Realizari:

CICIS (2005- 2006) Programator junior. Sistem ERP cu mai multe module aplicat in principal pentru o fabrica de mobila.Am lucrat pentru modulul de monitorizare a accesului si activitatii angajatilor dezvoltand o aplicatie Visual Basic 6 care inregistra activitatea angajatilor citind datele furnizate de scanerele de coduri de bare montate la nivelul fiecarui departament . Datele erau stocate intr-o baza de date Mirosoft Access si interogate de sistemul ERP. Pe baza acestor date aplicatia putea genera diferite rapoarte de activitate.

studii

 

Activitati extracurriculare

Initiere in jurnalism si fotografie

Premii

Curs Cisco CCNA - finalizate primele trei module

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close