Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.09.1969

obiectiv

 

Continuarea specializarii in domeniul bancar, a perfectionarii in comunicarea cu clientii, a sintetizarii si organizarii activitatii in domeniul creditarii in timp util, a efectuarii studiului pietii bancare....

Salariu: 600,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Banci

Oras de lucru: Craiova, Satu-Mare, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2012 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: small business relationship manager

Responsabilitati:

Colectarea informatiior de la clienti, inregistrarea in sistemul informatic a creditelor aprobate, administrarea si monitorizarea intregului portofoliu de credite la nivel de Sucursala( plata politelor de asigurare la timp a debitorilor, monitorizarea tuturor garantiilor creditelor PF si PJ si asigurarea inregistrarii in sistemul informatic a acestora; urmarirea debitorilor restanti prin notificarea acestora, iar in cazul celor cu serviciul datoriei >90 zile intocmirea dosarului de executare; in cazul creditelor asigurate de catre societatile de asigurare si in caz de neplata in termen,conform normelor bancii, intocmirea dosarului de dauna si predarii acestuia la asigurator;intocmirea unor serii de rapoarte la termene fixate de Centrala Bancii privind creditele neperformante, si altele...
La Banca Intesa Sanpaolo Satu Mare actionez in analiza creditelor PJ, dar si PF.

Realizari:

La locul de munca actual am reusit sa monitorizez recuperarea debitelor restante in asa fel incat sa se trimita la societatea de asigurare a cel mult 4 dosare pe an.
La locul de munca anterior am lucrat in Departamentul de Informatica unde am coordonat agentiile la nivel informatic, am asigurat in cele mai optime conditii echipamentele informatice si am intervenit in cel mai scurt timp la corectia anumitor erori in baza de date a intregii Sucursale, am implementat o serie de programe informatice la Sucursala si la agentiile Bancii, precum si centralizarea bazelor de date si intocmirea balantelor centralizate, intocmirea rapoartelor la termenele stabilite de Centrala Bancii.

01.06.1991 - 01.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: ajutor analist programator

Responsabilitati:

Coordonarea la nivel informatic a tuturor agentiilor, asigurarea in conditii optime a functionarii tuturor echipamentelor informatice, luarea celor mai bune masuri si in cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor erorilor aparute in baza de date a Sucursalei si a agentiilor Bancii; implementarea programelor informatice, centralizarea bazelor de date pentru realizarea balantei zilnice, saptamanale si lunare catre Centrala Bancii, intocmirea unei serii de rapoarte cerute de Centrala Bancii.

Realizari:

Asigurarea in cele mai bune conditii a utilizarii echipamentelor informatice si a programelor utilizate de catre angajatii Sucursalei si a agentiilor Centralei,asigurarea in cele mai scurte termene a intocmirii de rapoarte catre Centrala Bancii.

studii

 

Activitati extracurriculare

Competenta in managementul financiar al unei firme si in domeniul informatic, abilitate de a crea un ambient de lucru, abilitate in a lua decizii si de a asuma responsabilitati, capacitate de a lucra eficient, onestitate, corectitudine, obiectivitate.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close