Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.06.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Consider că evoluția și dezvoltarea atât personală cât și profesională sunt esențiale pentru creearea unui viitor stabil și a unei cariere de succes. În perioada facultății am decis să fac voluntariat, să mă implic în tot ce înseamnă acumularea experienței profesionale. Prin intermediul voluntariatului am dobândit multiple abilități: - abilitățile mele de comunicare sunt dezovoltate prin intermediul mai multor training-uri, workshop-uri și conferințe care au avut ca și subiect principal comunicarea. (Training - „Negociere și Comunicare”; Conferință - „Cum și ce spui la primul interviu de angajare”; Conferință - „Personalitatea Vs Public Speaking”; Traning - „Public Speaking”; Conferință - „Master în negociere”; Conferință - „Care este expertiza TA?”; Conferință - „Studentul, Medierea și Dezvoltarea Personală”; -am participat la Simularea Parlamentului; -am ocupat funcția de membru consilier al facultății; -în prezent sunt membru senator al Universității POLITEHNICA din București.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2017 - 31.03.2018

Departament: productie

Titlu Job: silver operative

Responsabilitati:

Responsabilitățile job-ului erau următoarele:
- verificarea liniilor de lucru înainte de începerea producției;
- verificarea temperaturii apei să fie în parametrii stabiliți;
- verificarea substanțelor chimice să fie în cantitățile stabilite;
- verificarea tuturor cuțitelor de tăiere ale mașinilor;
- verificarea și ascuțirea cuțitelor folosite de oamenii din producție;
- completarea documentelor pentru începerea producției;
- verificarea producției ce urmează să fie prelucrată pe parcusul schimbului.

01.03.2017 - 30.09.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: assistent manager

Responsabilitati:

Job-ul presupunea pe lângă organizarea tuturor documentelor, logistica consumabilelor și inventarurul lunar al tuturor lucrurilor existente în această companiei, mă mai ocupam și de partea de comenzi a discurilor fiind în legătură directă cu clinții companiei. Trebuia să preiau comenzile discurilor, să le introduc în sistem și ulterior să le dau spre producție și să urmăresc producția acestora pentru a mă asigura că sunt efectuate în timpul stabilit.

01.09.2010 - 30.06.2012

Departament: productie

Titlu Job: operator mașini unelte

Responsabilitati:

- responsabilitatea postului meu era de a mă asigura ca strungul lucrează în parametrii, că piesele au cotele stabilite;
- trebuia să înlocuiesc sculele de prelucrare a pieselor după ce își îndeplineau numărul de piese prelucrate;
- ordine și curățenie la predarea postului la final de activitate;

studii

 

Facultati:

2012 - 2016 Facultate: Mecanică Fină și Nanotehnologie la Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică din București.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: la din Mioveni.

Premii

Voluntariat
Oct 2013 - May 2017: Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică
Voluntar al Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică în perioada octombrie 2012 - octombrie 2014.

Președinte al Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică în perioada octombrie 2014 - octombrie 2017.

Youth in Action Inginerie Mecanică şi Mecatronică este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală, înfiinţată în luna iulie a anului 2013. Are ca scop în primul rând apărarea drepturilor studenţilor cât şi informarea acestora cu privire la acţiunile desfăşurate în cadrul facultăţii. Organizația îşi propune integrarea studenţilor în învăţământul universitar şi susţine dezvoltarea atât pe plan personal cât şi pe plan profesional astfel dobândind noi abilități și totodată un pas în față spre un potențial angajator.
Organizația în sine nu reprezintă doar un loc în care putem practica voluntariatul,aceasta însumează atât inițiativa unui grup de studenți, care, pe baza unei înțelegeri, cunoștințe sau aportul lor în muncă pentru realizarea unor activități în interes comun, dar și în asigurarea unei comunicări mai ușoare între cadrele didactice,și,implicit student,cât și locul unde ne regăsim,unde ne sprijinim și ,,familia,, ce ne susține în orice moment și etapă a vieții noastre.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close