Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.11.1986

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: -

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Import - export, IT Software

Oras de lucru: Botosani, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2012 - 31.10.2012

Departament: it hardware

Titlu Job: shop manager

Responsabilitati:

Acest post a implicat administrarea, conducerea si supervizarea unui magazin mic, si a unei echipe mici, din domeniul IT si vanzari de calculatoare, cat si servicii de tiparit si tipografie. In decursul scurtei mele sederi acolo, mi-am dus sarcinile la bun sfarsit si target-ul de vanzari a fost atins, desi postul nu implica oportunitati mari de a avansa.

01.07.2009 - 31.01.2011

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: customer experience product manager

Responsabilitati:

Principala mea sarcină era trimiterea și administrarea campaniilor SMS către clienți, sarcină pe care am reușit să o optimizez prin optimizarea stream-urilor și automatizarea procesului de raportare în cel mai bun mod pe care l-am văzut cu putință, cât și prin îmbunătățirea aplicației. Am fost de asemenea implicat în scrierea textelor și oferirea de feedback pentru toate textele și replicile verbale ale companiei pe canale non-explicite (IVR, USSD, website, webcare, texte de pe facturi, texte de loialitate, mesaje promoționale, greetings de sărbători, etc).
Am avut ocazia să am o gamă variată de idei și realizări, începând cu social media marketing, colectarea datelor de la clienți, un serviciu de newsletter online, trimiterea facturilor pe email, printarea opțională a acestora, obținerea și luarea în calcul a feedback-ului clienților către companie, un model de business cu facilități nelimitate în trepte. Mi-am îndeplinit sarcinile cu succes chiar și după triplicarea volumului de muncă.

Michail Leoussis - CRM & Commercial Planning Senior Manager
Bonuri de masă, Asigurare de sănătate, Telefon mobil.

01.01.2008 - 01.06.2009

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: contribuitor

Responsabilitati:

Am contribuit la revista TimeOut cu o gama variata de materiale, in mare parte recenzii de albume si preview-uri de petreceri.

01.09.2007 - 31.07.2009

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: sales representative

Responsabilitati:

Aceast post implica desfasurarea activitatii de comercializare a produselor si serviciilor Cosmote atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice.
În intervalul de timp în care am fost angajat pe acest post marea majoritate a target-urilor au fost fie atinse, fie chiar depășite. Un maxim s-a înregistrat în luna decembrie 2008 - 126%. Cu ajutorul colegilor mei, desigur, am avut ocazia să transform reprezentanța la care lucram în cea mai bună din țară de două ori.

Roxana Mîndricel - Sales Supervisor; Chirana Bajdu; Cătălina Ghioca; Ciprian Leonte
Bonuri de masă, Asigurare medicală, Asigurare de viață, Telefon mobil

01.06.2007 - 31.07.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Un post foarte scurt, vânzare de credite pentru un broker de credite din București care lucra cu Piraeus Bank. În scurt timp am primit o altă ofertă.

01.03.2006 - 31.08.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Sarcinile de lucru implicau contactarea clienților prin intermediul unei baze de date care conținea atât companii cat și persoane fizice respectiv, prezentarea și demonstrarea viabilității investiției prin diverse metode, creeare unei relații bazate pe încredere și informarea continuă a clienților potențial interesați de mișcările prețurilor și ale pieței, și în cele din urmă semnarea clienților în portofoliul companiei.
Am reușit să învăț și să exersez atât abilități interpersonale cât și persuasiune.

Gina Sfetcu - administrator; Andrei Stana - sales manager; Andre Van der Veen - owner
Comisionare pe baza unor praguri diferite de atingere a targetului lunar

studii

 

Facultati:

2016 - 2017 Facultate: Drept la Universitatea Danubius din Botoșani. Am început cursurile aici în 2016. Când a început anul doi, am fost rugat să semnez un contract pentru al doilea an, iar contractul avea o clauză conform căreia era făcut să respecte o lege, 677, care spune că dacă sunt de acord să semnez că sunt de acord ca datele mele personale să fie folosite în cercetare juridică și științifică de orice fel, lucru cu care nu eram de acord, deoarece am publicat câteva lucruri destul de importante. A trebuit să opresc cursurile.
2015 - 2016 Facultate: Economie la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. Am fost admis în 2015 și intrat la specializarea finanțe-bănci. Din motive personale, a trebuit să opresc studiile un an mai târziu. Am continuat să învăț singur în domeniu.
2005 - 2006 Facultate: Calculatoare la Universitatea Politehnica București din București. Am fost admis la secția calculatoare în Octombrie 2005, iar în 2006 am oprit studiile. Am continuat să învăț singur în acest domeniu.
1997 - 2005 Liceu / Școală profesională: Matematică-Informatică la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani. Atestat în informatică.
1992 - 1996 Școală generală: la din Botoșani.

Facultati in straiatate

.......

Premii

Traininguri
Jul 2009 - Jul 2009: SPSS
Certificate in Data Mining & Statistics
Calificari
Jun 2005: Atestat în informatică

Certificari
Sep 1992 - Jun 2020: Self-Taught Doctorate in Audio Production and Technology
Continuously self-taught doctorate in productie de muzica electronica si de muzica, song-writing, design de sunet, compozitie, orchestratie, mastering, audio production and technology, si interpretare.

Am lansat 37 albume pana acum, compuse original, mixate, interpretate, mastered si publicate de mine, cat si mai multe mix-uri si mash-up-uri. Albumele se gases in original pe facebook.com/livingaudio, la sectiunea video-uri:

One Life In A Year®
•®
The Background Channel®
Solace®
Binary®
Mnesis®
7:33:55®
Traveler, Travelling®
Silence®
Soundtrack®
Postcontemporary® (in minor)
Postcontemporary® (in major)
(untitled)®
deeper®
12®
BPM®
January®
February®
March®
April®
Nether®
(unreleased)®
Rhythm®
Ambiance®
Saga®
(unfinished)®
Waveforms®
Fairy Tale®
Procedural®
Techno®
BPM (reshaped)®
Genre®
Emergence®
Axonometry®
Decoherence®
Minimal®



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close