de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.05.1990

obiectiv

 

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: senior user support consultant

Responsabilitati:

Ca si incadrare acesta intra la in proiect BPO insa tinde spre ITO. Acest lucru este determinat de faptul ca ofer supot clientilor pentru sistemul spacializat de gazduire si creare a unor rezervari cu diferite firme aeriene de zbor / cazare in regim hotelier si transport urban / rural cu in regim de inchireire cu automobile slectate prin sistemul Galileo Travelport.

Totodata ca si Specialist Galileo, tipul de suport oferit este unul tehnic, tinand de partea tehnica a sistemului.

Ofer suport urmatoarelor arii: UK, Irlanda, Africa de Sud impeuna cu Botswana, Gabon, Lesetho, Namibia, Swaziland, Uganda, Tarile Baltice - Lithuania, Latvia, Estonia, Lethonia, tarile Nordice - Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia, Belgia and Olanda, SUA, Israel si cele din urma Romania, acesta este telefonic, mail si chat in limba Engleza.

01.03.2016 - 31.08.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: agent retentie

Responsabilitati:

In ceasta perioada am ales se mentin ca si pofil de activitate cursiva retentia, unde in acaeasta companie am contactat si retinul clientii deja existenti ai companiei, tratand rapoarte si executand contracte si prelungiri de contracte.

Ca si portofoliu aveam o baza de date extinsa atat in mediu online cat si telefonic.Clienti ce trebuiau contactati si informati in vederea unor noi contracte sau prelungirea celor existente avand conditii contractuale personalizate.

01.11.2013 - 29.02.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Preluarea apelurilor din partea clientilor persoane fizice sau juridice. Initierea de apeluri catre clienti persoane juridice pentru incheierea de noi contracte, ca si process de retentie. Solutionarea reclamatiilor de nivel superior din partea clientilor.

Tot in acest proiect pe langa apeluri, reclamatii si contracte, am avut in coaching 2 echipe noi formate din 10 -12 persoane, ce au avut rezultate bune, ca si parte de training.

01.06.2013 - 01.10.2013

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call center - engleza

Responsabilitati:

Fiind o companie vastă, ramificată, aveam îndatorirea de a vorbi cu clienții la telefon, pe mail si chat în scopul de a îi ghida sau ajută în diversele probleme pe care aceștia le aveau. Trebuia să dispun de viteză de lucru,eficiență pentru a preia cât mai mulți clenți în cel mai scurt timp, agilitate în a le identifica exact problemele și a le rezolva, multi-tasking, deoarece operam pe 3 canale, telefon, chat și mail, toate simultan, și nu în ultimul rând rezistență la stres și abilități de organizare, calități ce s-au dovedit eficiente deoarece activam pe toate ramurile firmei deodată. Totodată interacționam direct cu personalul magazinelor/depozitelor din SUA. Toate convorbirile, textele, mesajele, programele folosite erau în engleză.

01.02.2012 - 01.05.2013

Departament: publicitate

Titlu Job: p.r./asistent manager

Responsabilitati:

Activitatea mea în cadrul acestei companii, era una diversificată. Mă ocupam de tot ce ține de secretariat, planificare, organizare, creeam baze de date, monotorizam tot ceea ce se întâmpla în industria muzicală, a afacerilor, a evenimentelor, și a lumii mondene. Întrețineam site-ul firmei, în vederea unor actualizări, modificări, ș.a. M-am ocupat de grafica și textul elementelor de advertising, totodată aplicam sau cream stategii de publicitate, căutam și găseam noi artiști, noi locații, clienți și parteneri.

03.10.2011 - 26.02.2012

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

În acest proiect, am participat la cursurile oferite de echipa City FM, realizând ştiri de radio, diferite segmente de legătură necesare pentru o emisie radiofonică, spoturi publicitare şi diferite programe de muzică pentru anumite tipuri de radio.

Realizari:

Fac parte din absolvenţii stagiului 2 al acestui proiect. Am realizat o întreagă săptămână radio difuzabilă, cu toate elementele ei: buletine de știri, emisii specializate, publicitate, programa muzicală, ș.a.

03.10.2011 - 10.06.2012

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

În timpul desfăşurării acestui proiect, am avut mai multe sarcini, printre care sa numarat şi cea de producător al unei emisii. Sarcină în cadrul căreia am fost responsabilă de o echipă de 10 persoane. Totodată am activat şi în domeniul presei scrise, ca reporter, desfăşurând muncă de teren, luând interviuri, si participând la diferite evenimente media-culturale . Am scris, editat şi redactat articole din diferite rubrici pentru revista studenţească „Clipa”.

Realizari:

Fac parte din absolvenţii primului stagiului al acestui proiect. Am fost producătoarea unei emisii de 2h. Emisie sa realizat în parteneriat cu TVR difuzându-se zilnic,timp de o săptămâna, online, pe site-ul proiectului.

20.07.2010 - 26.03.2011

Departament: marketing

Titlu Job: colaborator

Responsabilitati:

Principala mea activitate era verificarea coletelor ce urmau să fie trimise în ţară, totodata completam şi formularele necesare pentru expedierea lor.

08.05.2010 - 19.06.2010

Departament: marketing

Titlu Job: sondaje

Responsabilitati:

Pentru acest job am realizat sondaje de opinie, având ca ţintă diferite grupuri de persoane ce aveau în comun una sau mai multe caracteristici (vârsta, naţionalitatea, ocupaţia, etc). Numărul persoanelor şi zona de activitate varia în funcţie de specificaţiile firmei. La sfârşitul fiecarei zi, datele ce au fost adunate trebuiau înregistrate în baza de date a firmei.

03.08.2008 - 02.09.2009

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Promovam produsele companiei distribuind flyiere în interiorul unui spaţiu comercial, interacţionând direct cu posibilii clienţii, oferindu-le informaţii semnificative despre produse, crescând astfel rata vânzării lor.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate / Colegiu: Jurnalism la Universitatea Hyperion din Bucuresti.

Premii

Atstat de analist - programator.
Diploma de absolvent al cursurilor „Școala Radio”.
Diploma de absolvent al programului „VEHMED”.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

spaniolă(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close