Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.03.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.06.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa pot lucra in proiect de programare cu specific economic, astfel imbinind experienta si pregatirea din domeniile de programare si economic.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Beneficii: Training Certificari Microsoft

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: IT Software

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

24.10.2006 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: senior software developer

Responsabilitati:

Dezvoltare software in cadrul mai multor proiecte prin intermediul .NET (ASP.NET, WinForms, VSTO, WebServices, WCF, WPF, Silverlight, MS Ajax) si Sql Server (2000 si 2005).

Realizari:

- Aplicatie de sincronizare a datelor intre doua servere Exchange.

- Creare CMS (Content Management System) folosit de site-urile www.pokercollege.nl (trafic peste 6000 persoane zilnic, aplicatia fara resurse de tipul filme si imagini fiind in jurul marimii de 50Mb)
www.pokernet.nl, www.pokernet.es (urmeaza si altele). Site-urile folosesc acelasi CMS avind la baza sistemul de resurse (pentru internationalizare) iar doua dintre site-uri folosesc chiar acceasi baza de date.

- Dezvoltare a unui Framework folosit la dezvoltarea de aplicatii tip Enterprise. Framework-ul are la baza principiile SOA (Services Oriented Architecture) si foloseste tehnologia Windows Communication Foundation. In nucleul framework-ului exista o aplicatie (Windows Service) unde se tin toate serviciile si unde se realizeaza managementul acestora (alocare in domeniu separat, rulare in context de user, oprire, pornire etc.). Pentru a accesa acest serviciu de hosting de servicii WCF am creat o aplicatie Windows Presentation Foundation. Toate aplicatiile de tip business folosesc servicii WCF prin intermediul acestui serviciu de hosting.

- Aplicatie de tip business care pornind de la un set mare de fisiere Excel genereaza alte sute de fisiere Excel folosind niste algoritmi financiari complecsi. Aplicatia a fost de dorita de catre o firma olandeza de asset management.

- Aplicatiile de tip enterprise au fost trecute pe un sistem de arhitectura bazat pe servicii (SOA). Noul sistem este complet orientat pe servicii avind la baza toate principiile SOA.

- Dezvoltare componente dintr-o aplicatie de management a datelor dintr-un Excel si afisarea automata (conform unor template-uri) in Word (prin intermediul Visual Studio Tools for Office), unul dintre clienti fiind Credite Suisse. Aplicatia este de tip Enterprise si foloseste Framework-ul expus mai sus.

- Pe baza Framework-ului Enterprise am dezvoltat o aplicatie de import de date automate din surse de fisiere Excel (fara VSTO) in baza de date de unde o aplicatie de tip Web le citeste (tot folosind Framework-ul) si le afiseaza sub diverse formate (diferiti indicatori, grafice etc.). Aplicatia a fost realizata pentru Creditte Suisse.

- Folosind Enterprise Framework dezvoltat un business game folosit de catre o universitate de management din Olanda.

- Aplicatie numita ChessTV, prin care se publica online turnee de sah din afara tarii (turnee internationale), cu live feed pt fiecare masa, comentarii real-time, afisarea jocului in timp real (tabla, fiecare mutare, user-ul poate sa se duca la ce mutare doreste etc.), user-ul avind nevoie doar de web browser si Silverlight 1.0. Streamingul din spate este asigurat de Windows Media Services.

- Aplicatie Word VSTO de citire a datelor dintr-un server Microsoft CRM

- Aplicatie de sincronizare a fisierelor atasate la entitatile din Microsoft CRM cu un folder din Sharepoint Server.

- Aplicatie de import a contactelor din Outlook in Microsoft CRM.

10.01.2005 - 01.07.2005

Departament: it software

Titlu Job: consultant it

Responsabilitati:

consultanta si suport departamentului de vanzari pentru potentialii clienti;

analiza si documentarea tuturor informatiilor primite de la clienti;

analiza cerintelor clientilor si elaborarea specificatiilor functionale;

identificarea si documentarea fluxului informatiei si produselor in interiorul si intre departamente clientului;

cautarea si recomandarea de solutii alternative care pot imbunatati fluxul informatiilor si cooperarea in structurile clientului;

elaborarea configuratiei aplicatiei software impreuna cu echipa de lucru a clientului si emite documentul Specificatiile cerute de client;

realizarea planului proiectului, coordonarea echipei pentru proiect;

Integreza solutia informatica pentru logistica cu ERP clientilor

realizeaza training pentru utilizatori

20.10.2003 - 27.09.2004

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

- Timp de 3 luni de zile testarea unui produs numit mrInterview (produs de firma SPSS) prin care se pot crea chestionare online pentru cercetare de marketing. S-au folosit tehnologii precum Quancept, ASP, HTML, SQL Server 2000.

- Restul perioadei am creat chestionare online in PHP si MySql

01.11.1998 - 02.03.2000

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

leader in tehnologiile existente in domeniul graficii pe computer, programare DirectX/OpenGL

studii

 

Activitati extracurriculare

- am realizat un program de DOS (CDCR) prin care se emuleaza CD-uri pe hdd. Programul a fost scris 100% in Assembler.

- am creat un site de tip commerce in PHP pentru vinderea de icoane online. La ora actuala programul este transcris in ASP.NET

- am creat un program in .NET (Windows Forms + ADO.NET) pentru a accesa o baza de date la modul general, fara a se cunoaste formatul acesteia (se creaza template pt fiecare baza). Acest produs este folosit la Muzeul Satului. Pe linga partea de accesare a bazei de date am implementat si un modul de raportare (bazat doar pe tehnologii .NET)

- cunostiinte despre soft de business (ERP, Supply Chain Management Software)

Premii

MS Certification link: https://mcp.microsoft.com/authenticate/validatemcp.aspx
Transcript ID = 759466
Access Code = 29031976

Microsoft Certified Professional - Microsoft® .NET Framework 2.0 - Application Development Foundation

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close