Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.09.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.09.1990

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Am o experiență de peste 15 de ani în managementul proiectelor, din domenii ca producția de petrol și gaze, energetic și fabricație. Sunt experimentat în îmbunătățirea proceselor de afaceri ale organizației, în utilizarea modelelor de analiză a datelor şi consultanţă. Am coordonat diverse echipe de până la 250 de persoane.

Salariu: nespecificat

Beneficii: family status, if job relocation is required

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Internet / e-Commerce, Productie, Inginerie, Petrol / Gaze, Proiectare civila / industriala, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 28.02.2017

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: management

Titlu Job: manager de proiect senior

Responsabilitati:

• În cadrul grupului Upstream Projects Assurance (Asigurarea Proiectelor), am organizat pentru echipele de proiect evenimente specifice metologiei de management de proiecte, cum sunt lecțiile învățate (lesson learned), valoarea adăugată prin proiectare (design to value), optimizare scop proiectare (design to cost), analize de constructabilitate (constructability review), analize de risc și statistici (benchmarking) de evaluare a proiectelor
• Sunt specializat în optimizarea proceselor de afaceri și managementul schimbărilor în proiecte. Am dezvoltat aplicații de business intelligence pentru susținerea fluxurilor de lucru automate a proceselor de afaceri și reprezentări grafice (dashboard) în platforme SharePoint, MS Excel, Access și Power BI.
• Am instruit echipele de proiect și proprietarii de proiecte și bugete (project și budget owner) în procedura de management al schimbării și gestionare a proiectelor de investiții. Cea mai recentă realizare este publicarea, în calitate de co-autor, a procedurii de livrare a proiectelor mici de capital.
• Manager de proiect pentru mai multe proiecte de execuție de instalații de suprafață și de conducte transport țiței și gaze.

01.07.2016 - 30.06.2017

Departament: management

Titlu Job: manager de contract și operațiuni

Responsabilitati:

• Contract de consultanță pe durată determinată pentru restructurarea și reorganizarea sectorului de servicii de mentenanță pentru clientul OMV-PETROM – Asset 3 Pitești.
• Am contribuit la evaluarea proceselor de afaceri, dezvoltarea și implementarea de îmbunătățiri în organizarea punctelor de lucru și a echipelor de mentenanță. În doar 4 luni am reușit să creștem veniturile cu 20%.
• Am restructurat o organizație de peste 250 de persoane și implementat elemente de control al calității în prestarea serviciilor pentru toate locațiile operaționale.

01.10.2014 - 30.04.2016

Departament: it software

Titlu Job: consultant it

Responsabilitati:

• Am făcut parte din serviciile de suport IT a operațiunilor globale de producție pentru clientul BG-Group Upstream.
• În calitate de consultant funcțional, am asigurat interfața dintre cerințele clienților și echipele de servicii IT pentru noile dezvoltări sau actualizări ale aplicațiilor din producție.
• Prin introducerea metodologiilor Agile în livrarea proiectelor, în colaborare cu departamentele funcționale, am contribuit la identificarea oportunităților de îmbunătățire a proceselor de afaceri și implementarea acestora în proiectele IT.

01.06.2013 - 31.10.2014

Departament: management

Titlu Job: pmo project manager

Responsabilitati:

• În cadrul centrului de excelență în sisteme de producție artificială din Aberdeen, am susținut organizația nou înființată de project management, prin elaborarea unui cadru operațional de proceduri și a unui repozitoriu de documente aplicabile în proiecte.
• Am coordonat alocarea de resurse în proiecte, am facilitat evaluarea cotațiilor tehnice pentru echipamentele de pompe submersibile, studii FEED și expertiză în dezvoltarea conceptului la un nou de prototip de pompă REDA (MaxForte).

01.02.2012 - 30.06.2013

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: manager de proiect fabricație

Responsabilitati:

• Responsabil cu managementul proiectelor de fabricație de noi echipamente de capete de coloană, capete de erupție și manifolduri, destinate proiectelor complexe offshore din Marea Caspică și onshore din Kazakhstan.
• Am coordonat tot ciclul de execuţie al proiectului de la design, validarea proiectului de către client, procesarea comenzilor, alegerea materialelor, lansarea comenzilor de procurare materii prime, intrarea în fabricație, teste de fabrică și livrare a echipamentelor.
• Printr-un proiect 6 Sigma am contribuit la îmbunătățirea performanței în managementul proiectelor prin dezvoltarea unui sistem de comunicare și repozitoriu de „lecție învățată” (lesson learned) în SharePoint, utilizat în comun de către fabricile Cameron din România și Singapore.

01.04.2008 - 31.01.2012

Departament: altele

Titlu Job: manager de proiect

Responsabilitati:

Manager de proiect pentru proiecte EPC complexe de construcţii industriale. Relocat internaţional și în România, am condus proiecte în locaţii din vestul Europei şi România, cu aplicații în tratarea gazelor arse de la centralele electrice și industria metalurgică. Bugetul proiectelor variază de la 6 - 97 milioane EUR:
• România - Centrala Rovinari. WFGD partea 1 de-SOx, contract FIDIC
• Polonia - Centrala Belchatow II. (ESP) Inginerie, fabricație și montare precipitatori electrostatici (construcţie de 2200 tone oțel). Conexiune flanșă în flanșă cu noul boiler de 858MW și instalația WFGD
• Finlanda - Raahe - Ruukki, furnal nr. 1, Sistem secundar de reţinere particule

01.04.2005 - 31.03.2008

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: senior project coordinator şi manager de project

Responsabilitati:

Am coordonat portofoliul de proiecte on-shore și offshore pentru Assetul operaţional Petromar.
Manager de proiect pentru livrarea de proiecte strategice:
• Automatizare platformă satelit PFSU Pescăruş pentru operare independentă - offshore Marea Neagră
• Instalație de suprafață tratare şi transport gaze Torceşti

01.08.2004 - 30.04.2005

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: inginer petrolist senior

Responsabilitati:

Responsabil în coordonarea și dezvoltarea a 12 distribuții de gaze Petrom. Am iniţiat procedura de contracte cadru pentru construcția şi extinderea rețelelor de distribuție.

01.07.1997 - 31.08.2004

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer serviciul investiţii

Responsabilitati:

Responsabil cu iniţierea proiectelor de investiţii, respectiv organizarea de selecţii de oferte şi licitaţii, obţinerea de autorizaţii necesare execuţiei.

01.07.1995 - 31.07.1997

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: inginer petrolist productie

Responsabilitati:

Schela Boldeşti - Am fost implicat în operaţiunile de exploatare a sondelor de ţiţei şi gaze, planificarea și prognozarea producției. Am dezvoltat rapoarte automatizate și dezvoltat scripturi personalizate în MS Excel, Access și FoxPro pentru a sprijini aplicațiile IT specifice operatorului.

studii

 

Facultati:

1996 - 1997 Masterat: la din Ploiesti.
1990 - 1995 Facultate: la din Ploiesti.

Premii

Certificari
Jan 2010: PMP
PMI-Project Management Processional valid certification since Jan 2010Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close