de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.08.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.02.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Consider ca principalele puncte forte care ma caracterizeaza sunt auto-motivarea, dorinta de a reusi si de a evolua cat mai mult pe plan profesional, capacitatea de adaptare sporita, spiritul de evaluare si imbunatatire, capacitatea de a asimila informatii noi, lucrul in echipa si spiritul de echipa. Sunt o persoana sociabila, pozitiva, dedicata si foarte seriosa in tot ceea ce fac. Ca obiectiv imi doresc ca in urmatoarea perioada sa dobandesc experienta in cadrul unei companii, cu reguli si principii solide, care ofera posibilitatea angajatului de a evolua profesional si continuu, de a fi apreciat si stimulat sa isi aduca propria contributie la maximum potentialului sau.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 30.06.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: senior process engineer

01.11.2015 - 31.08.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: electrical project manager, electrical design engineer, electrical maintenance engineer

Responsabilitati:

Electrical Project Manager
Octombrie 2017 – August 2018

Elaborarea din punct de vedere tehnic a proiectelor şi documentaţiilor tehnice respectând standardele tehnice şi procedurile interne.
Coordonarea activităţilor din cadrul proiectului supervizând direct echipele tehnice şi alţi colaboratori implicaţi.
Pregătirea şi organizarea planurilor de activitate în cadrul proiectului şi asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului.
Implementarea proiectului, monitorizarea permanentă a progresului atins faţă de obiectivele propuse şi asigurarea circulaţiei informaţiilor în cadrul proiectului cât şi pentru alte departamente ale organizaţiei.
Rezolvarea problemelor apărute în realizarea proiectului.
Pregătirea de noi proiecte, elaborare de propuneri şi expertiză pentru îmbunătăţirea proceselor.


Electrical Design Engineer
Ianuarie 2017 - Septembrie 2017

Propunerea de soluţii , proiectarea, dezvoltarea şi îmbunătăţirea instalaţiilor de automatizare actuale, dezvoltarea şi implementarea de noi tablouri şi echipamente de automatizare pentru noile procese.


Electrical Maintenance Engineer
Noiembrie 2015 - Decembrie 2016

Mentenanţa instalaţiilor de automatizare.
Verificarea parametrilor echipamentelor/ utilajelor şi eliminarea eventualelor erori.
Diagnosticarea şi depanarea părţilor de automatizare ale echipamentelor şi instalaţiilor.
Efectuarea de verificări zilnice ale instalaţiilor conform instrucţiunilor specifice (compresoare, filtre, instalaţii transport pneumatic)
Intreţinerea şi menţinerea în funcţionare şi în condiţii de siguranţă a utilajelor şi a instalaţiilor

01.08.2014 - 30.11.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer testare

Responsabilitati:

Testare, HFAT (Hardware Final Acceptance Testing) şi FFI (Final Factory Inspection) în cadrul companiei Emerson la cabinetele de DeltaV. În cadrul proiectului BP Shah Deniz 2, cel mai mare proiect din divizia iCenter PSG Emerson, am fost responsabil tehnic pe una dintre cele două părţi ale proiectului, Onshore. După ce am luat parte la training-uri privind testarea cabinetelor DeltaV şi FFI , începând cu Decembrie 2014 m-am ocupat de testele interne şi FFI-ul cabinetelor din cadrul BP Shah Deniz 2. Din ianuarie 2015 am început Pre-HFAT-ul cu inginerii din India care se ocupaseră de design-ul acestor cabinete şi HFAT-ul cu clienţii proiectului.

01.11.2012 - 30.04.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

Instalarea, întreţinerea şi modificarea instalaţiilor electrice. Mentenanţă.

studii

 

Facultati:

2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, Domeniul Inginerie Elecrică, Specializarea Electronică de Putere şi Acţionări Electrice la Universitatea „Gh.Asachi” din Iasi. Lucrare de licenţă: "Studiul convertorului de frecvenţă pentru reglarea vitezei motorului asincron"

Premii

Proiecte
Feb 2017 - Aug 2018: ECOLOR
Proiectare electrica, realizarea si implementarea de tablouri si echipamente industriala automate.
Proiectarea, realizarea si implementarea tabloului de automatizare pentru noile birouri ale fabricii SC ECOLOR SRL.
Traininguri
Sep 2016 - Sep 2016: VeriSens Vision Sensors Training - BAUMER

Hobby-uri
Sportul, Pescuitul, Călatoriile, FotografiaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close