Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.03.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.03.2009

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Publicitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2014 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: senior online marketing consultant

Responsabilitati:

Domeniu de activitate firma:
Zitec este o companie romaneasca de software specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Lucrez in cadrul departamentului de Online Marketing.

Responsabilitati:
- Creare business audit pentru clienti cu scopul de a identifica oportunitati de dezvoltare si pentru a crea o strategie de online marketing pe termen lung luand in calcul si obiectivele de business ale clientului
- Project management - coordonarea echipelor de online marketing cu scopul implementarii corecte a planului de marketing si optimizarea constanta a acestuia
- Business web analytics - definirea alaturi de client a obiectivelor de business si online marketing si stabilirea unei strategii comune pentru indeplinirea lor

- SEO - analiza ( SEO audit) si implementarea actiunilor ce reies ca fiind necesare in urma auditului. Obtinerea vizibilitatii si a traficului relevant din punct de vedere business. Creez strategia SEO bazata pe auditul initial si implementez elemente cu rol de optimizare precum: arhitectura priamidala a siteului, content optimizat din punct de vedere keywords si interlinking, metas, URL optimization, alt text optimization, breadcrumbs, etc. De asemenea, implementez strategii de SEO off-site precum strategii de semantic linkbuilding ( creare parteneriate cu publicatii, creare content original si relevant pentru diferite platforme de comunicare, creare strategie de comunicare in Social Media).

- AdWords - research, analiza profil business, planificare, implementare si optimizare diferitele tipuri de campanii ( Search, Display, Remarketing, Dynamic Remarketing, Mobile App Installs Campaign, Ads in Mobile Apps Campaign, Customer Matc, RLSA). Analizez datele din Google Analytics pentru o privire mai ampla a rezultatelor si optimizez constant pentru a le imbunatati.

- Social Media - analiza, planificare si implementare campanii pe platforme precum Facebook, Tripadvisor, G+, Instagram si Youtube. Creez strategii pentru imbunatatirea vizibilitarii brandului pe aceste platforme. De exemplu, creez strategie de imbunatatire Popularity Ranking in Tripadvisor pentru clientii din zona HORECA, imbunatatire rezultate pentru cautari in YouTube prin optimizare profil si videos conform algoritmului. De asemenea, creez strategie de content original si relevant pentru a creste comunitatile de useri pe platforme precum Facebook si Instagram dar implementez si campanii PPC prin Facebook Ads Manager, AdWords ( Youtube) sau AdRoll.

- Copywriting - creez content original si relevant pentru bloguri si publicatii partenere precum cosmopolitan.ro, ziare.com, ele.ro, menshealth.ro, marieclaire.ro, business24.ro cu scopul de a obtine awareness pentru brandul promovat si trafic relevant dar si cu scopul de a sustine eforturile SEO prin crearea unui profil de backlinks puternic.

- Web analytics, conversion optimization, UX si A/B Testing - identific posibile blocaje in funnelul de conversie sau in experienta in site si testez noi desgin-uri, mesaje si abordari cu scopul optimizarii procesului si imbunatatirii ratei de conversie. Astfel testam teorii si implementam doar specificatii ce s-au dovedit a avea impact real in business.


Branduri pentru care lucrez sau am lucrat in cadrul companiei: TechSoup, Paravion, Groupama, Caru cu Bere, Hanuț lui Manuc, Restaurant Pescăruș, Orhideea Spa, Evo Horeca, iELM, Grand Gaz, Doctor Deco, Super Erou, Prisum, ID Tag.

01.10.2012 - 31.10.2014

Departament: marketing

Titlu Job: online marketing specialist

Responsabilitati:

- Realizarea optimizarii website-urilor din punct de vedere SEO: optimizare text din punct de vedere al desitatii kewyords-urilor si al relevantei, optimizare meta name description si meta name keywords, optimizare description si SEO title).
- Cresterea traficului pe website-urile firmei si ale clientilor prin tehnici de SEO si online marketing
- Conceperea, planificarea si implementarea campaniilor de promovare online ( Google Adwords, Bannere, Facebook Ads).
- Sustinerea procesului de promovare online prin platforme de Social Media si Blogging
- Conceperea, planificarea si implementarea campaniilor de promovare online in Social Media ( Facebook, Google +, Pinterest, Twitter).
- Analiza si predarea rapoartelor in urma desfasurarii campaniilor online ( statistici trafic, conversii,etc.)
- Cladirea si mentinerea unei bune relatii cu clientii companiei, supravegherea desfasurarii proiectelor, delegarea sarcinilor echipei pentru fiecare proiect in parte, evaluarea rezultatelor si comunicarea acestora.

Branduri pentru care am lucrat in cadrul firmei: Remat Holding, MAM Bricolaj, Plasmon Romania, Eurobrands, Pravalia lui Bebe, KarmaCad, RoCargo, RoCazare, Republica Fashion.
-Cresterea traficului pe sit-ul clientilor si, prin urmarea, cresterea expunerii brand-ului.
- Dezvoltarea awarness-ului in randul consumatorilor a dus, in mod cuantificabil, la cresterea substantiala a vanzarilor.

01.01.2012 - 31.10.2012

Departament: publicitate

Titlu Job: copywriter

Responsabilitati:

- Dezvoltarea unei strategii si a unui plan de comunicare pentru campania de brand awarness, atat in mediul online, cat si mediul offline.
- Crearea conceptului pentru evenimentul anual "Conferinta de management si vanzari BCR Asigurari de viata".
- Dezvoltarea conceptelor si scenariilor pentru spot-urile radio si TV.
- Crearea textelor pentru mentenanta site-ului si a paginilor de social media, parte componenta a campaniei de optimizare SEO.
- Conceperea si dezvoltarea textelor publicitare pentru materialele promotionale.
- Dezvoltarea unei strategii si implementarea unui plan de comunicare pentru lansarea produselor noi.

Branduri pentru care am lucrat in cadrul agentiei: BCR Asigurari de Viata, Dream Media
- Spot TV pentru campania BCR Asigurari de Viata
- Spoturi radio pentru promovarea brand-ului
- Concursuri radio ( Guerrilla, Kiss FM, Europa FM)
- Materiale promotionale ( machete de presa, print-uri, OOH, bannere)
- Campanie de promovare in mediul online - social media, site. - Layout-uri, bannere, Facebook Ads.

01.06.2011 - 31.01.2012

Departament: publicitate

Titlu Job: copywriter

Responsabilitati:

- Dezvoltarea strategiilor, planurilor de comunicare si conceptelor creative in cazul campaniilor de branding, rebranding, lansare de noi produse, promotii si concursuri.
- Derivarea conceptelor creative si adaptarea lor pentru diverse platforme de comunicare: online, OOH, spot radio si TV, machete de presa, evenimente, activari, POSM, Direct Mail, materiale promotionale in format print si digital, promovare in KA.
- Dezvoltarea si derivarea conceptelor creative pentru evenimentele de lansare a noilor produse, evenimente culturale si aniversare.
- Traducerea si adaptarea materialelor primite de catre agentie prin retea: texte publicitare, spoturi TV si radio, concepte creative.
- Conceperea layout-urilor alaturi de Art Director.

- Branduri pentru care am lucrat in cadrul agentiei: Audi, Porsche Finance Group, Porsche Asigurari, Burger King, Wienerberger, Gorenje, Euromedic, City Pharma, Ritter Sport, Schwartau, Monsanto, Saunier Duval, Wu Xing, Bogart.
Dezvoltarea business-ului:
- Dezvoltarea conceptelor si a planurilor de comunicare in cadrul pitch-urilor la care participa agentia.
- Cele 7 pitch-uri castigate ( cei 7 clienti castigati) au fost: Porsche Finance Group, Porsche Asigurari, Gorenje, Euromedic, City Pharma, Wienerberger, Monsanto.

01.01.2011 - 30.06.2011

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: digital copywriter

Responsabilitati:

- Scrierea articolelor pentru promovare atat white hat, cat si black hat.
- Mentenanta blogurilor prin articole.
- Optimizare site si content.
- Dezvoltarea strategiilor alaturi de echipa, pentru marirea traficului pe site-ul promovat.

Branduri pentru care am lucrat in cadrul agentiei: Custom Neon Signs, Luxury Watches, Florida Eye Care Medical Center - exclusiv clienti din SUA.
-Cresterea traficului pe sit-ul clientilor si, prin urmarea, cresterea expunerii brand-ului.
- Dezvoltarea awarness-ului in randul consumatorilor a dus, in mod cuantificabil, la cresterea substantiala a vanzarilor.

10.10.2010 - 04.06.2011

Departament: relatii publice

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

- Strangere de fonduri.
- Dezvoltare concept evenimente.
- Mentinerea contactului cu furnizorii.
- Mentinerea contactului cu clientii.
- Conceperea unei strategii de promovare a evenimentelor.
- Organizarea si implementarea evenimentelor.

Realizari:

- Organizarea evenimentului anual “PR& Ad Fair”.
- Participarea la training-uri si conferinte pe teme de interes in domeniul in care activez.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Consultanta si Expertiza in Publicitate la Facultatea De Litere din Bucuresti.
2009 - 2012 Facultate: Comunicare si Relatii Publice la Facultatea de Litere din Bucuresti.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Limbi Straine la Colegiul National "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Buzau.

Premii

Traininguri
Sep 2017 - Sep 2017: Agile Project Management

Nov 2012 - Mar 2013: Google Marketing Academy

Certificari
Jun 2015: Facebook Blueprint Certification

Feb 2015: Google AdWords Certification

Jan 2014: Google Analytics Certification

Jun 2008 - Jun 2008: Cambridge English DegreePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close