Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.12.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.09.2005

obiectiv

 

Perfectionarea cunostintelor in domeniul auditului financiar contabil, al auditului intern si al consultantei financiar-fiscale.

Salariu: 1.800,00 USD / luna

Beneficii: Asigurare medicala la o societate privata

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.11.2006 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: senior a

Responsabilitati:

- coordonarea echipei de audit pe teren;
- efectuarea procedurilor de audit - verificari privind toate ariile din situatiile financiare, analizarea estimarilor managementului, analiza financiar-contabila, etc
- intocmirea de rapoarte privind activitatea de audit si concluziile desprinse catre manager;
- intocmirea de bugete de timp, situatii centralizatoare, raportari, etc

20.06.2000 - 15.11.2006

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: audit director

Responsabilitati:

Mai 2006 - prezent - Audit Director
- toate responsabilitatile de Audit Manager la care se adauga coordonarea departamentului de audit: revizuirea bugetelor de timp pentru misiunile de audit si stabilirea modificarilor necesare din punct de vedere al echipei sau al echipei de audit; analiza saptamanala a desfasurarii angajamentelor de audit; determinarea necesitatilor de instruire si a programului de instruire pentru personalul din departament; stabilirea programului de revizuire a procedurilor de audit din manualul de audit al societatii, pentru mentinerea acestuia in conformitate cu ultimele standarde de audit si contabilitate publicate;
Mai 2004 – Mai 2006 Audit Manager
Responsabilitati:
- in cadrul angajamentelor de audit indeplinesc atributii atat de audit senior, cat si de audit manager; totodata sunt implicata si ca responsabil pentru diverse sectiuni de audit; pe scurt, aceeste responsabilitati presupun efectuarea de lucrari specifice de audit, cum ar fi - cunoasterea clientului, elaborarea planului de audit, a programului de timp, formarea echipei si stabilirea modului de abordare, adaptarea programului de audit, supervizarea desfasurarii programului de audit, verificarea asistentilor, colectarea concluziilor, prelucrarea si analizarea acestora, intocmirea documentelor de comunicare a deficientelor si riscurilor constatate catre client, intocmirea draftului raportului de audit si a scrisorilor catre conducerii.
- responsabil lucrare si participant la elaborarea de monografii contabile pe specificul activitatii unor societatii comerciale;
- membru in echipa de elaborare a manualului de audit intern pentru o Societate Nationala;
- intocmirea de oferte economice si tehnice;
- elaborare de suporturi de curs pe teme de legislatie sau standarde internationale de contabilitate;
- autor al unor capitole din Ghidul de Contabilitate publicat de editura RAABE


Sept 2002 - Mai 2004 - audit junior/semisenior -
- am avut atributii de audit senior - responsabil de audit pentru doua contracte, indeplinind in aceasta calitate toate atributiile descrise mai sus;
- membru in echipa de audit in cadrul angajamentelor de audit pe toate sectiunile (imobilizari, stocuri, debitori, creditori, contul de profit si pierdere, impozite si taxe)
- consultanta financiar contabila

Din sept. 2000 - sept. 2002 - part time - responsabilitati:
-contabilitate primara;
-lucrari de prezentare IAS
-traduceri limba engelza;

Realizari:

Am coordonat echipa de audit, in calitate de audit manager (fiind implicata in activitati pana la elaborarea raportului de audit, inclusiv) la societati cu o cifra de afaceri de peste 250 mil Eur, am coordonat echipa de elaborare a monografiei contabile la acest gen de societate.
Am facut parte din colectivul de autori al unui Ghid de Contabilitate, in conformitate cu OMF 94/2001 si Standardele Internationale de Contabilitate.

studii

 

Activitati extracurriculare

Din iunie 2005 - Expert contabil, Membru CECCAR

Premii

Atestat in contabilitate
Diploma nivel I evaluator (ANEVAR)
Membru CECCAR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close