Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.02.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.11.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa aduc beneficii reale companiei punand la dispozitie experienta profesionala acumulata

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Farmacie, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, IT Software, IT Hardware, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2013 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: sef serviciu it

Responsabilitati:

- Conduce, răspunde, planifică, organizează şi coordonează activităţile Serviciului IT
- Conduce si urmareste dezvoltarea si implementarea proiectelor software din cadrul institutiei
- Se preocupă de propria perfecționare a pregătirii profesionale precum și a angajaților activităţile Serviciului Informatizare
- Identifica, bugeteaza, planifica si coordoneaza implementarea proiectelor de dezvoltare in cadrul institutiei;

01.06.2012 - 30.06.2013

Departament: it software

Titlu Job: director departament comunicatii si informatizare

Responsabilitati:

– Departamentul avea in componență aproximativ 50 specialisti IT care administrau Sistemul Informatic National Loteristic (aprox. 2000 utilizatori), Sistemul Informatic Integrat (ERP – aprox. 700 utilizatori) precum si infrastructura hardware a companiei (aprox. 500 statii de lucru, 20 servere, datacenter, disaster recovery)
- conduce, răspunde, planifică, organizează şi coordonează activităţile Departamentului Comunicaţii şi Informatizare
- conduce si urmareste dezvoltarea proiectelor software din cadrul companiei
- organizează şi coordonează activităţile desfăşurate în cadrul departamentului în vederea realizării acestora la termen, în condiţii de bună calitate şi în conformitate cu cerinţele conducerii CNLR- SA
- elaborează propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii CNLR-SA pe linia dezvoltării conducerii şi exploatării jocurilor, informând conducerea companiei cu privire la aspectele organizării activităţii loteristice
- coordonează activităţile de modernizare şi monitorizează implementarea jocurilor de noroc şi a mijloacelor ce se vor utiliza pentru realizarea acestui obiectii
- coordonarea activităţii de informatizare a CNLR-SA, monitorizarea implementării sistemului informatic integrat, administrarea reţelelor de calculatoare şi asigurarea funcţionării echipamentelor de calcul şi comunicaţii.
- coordonează activitatea de organizare a Sistemului de telecomunicaţii;
- conduce şi organizează activitatea salariaţilor din Departamentului Comunicaţii şi Informatizare, asigurând o judicioasă şi riguroasă repartizare a sarcinilor şi a priorităţilor în executarea acestora

01.05.2002 - 31.05.2012

Departament: it software

Titlu Job: analist programator

Responsabilitati:

Produsele software devoltate in cadrul companiei (Track&Trace System, Warehouse Management System) sunt in exploatare in mai multe țări din Uniunea Europeană (Olanda, Germania, Belgia, UK, Italia, Spania etc.)
- efectuarea analizei pentru sisteme informatice, updatarea documentaţiei proiectelor la care lucrează, participarea la cursurile de perfectionare organizate de companie sau de casele de software partenere ale acesteia, punerea in funcţiune a proiectelor dezvoltate, crează codul sursa pentru implementarea practică a proiectelor la care participă.

01.12.1998 - 31.12.2000

Departament: it software

Titlu Job: sef departament proiecte informatice

Responsabilitati:

Produsele software dezvoltate in cadrul companiei sunt utilizate in unitati sanitare din toata tara (peste 100 spitale si centre medicale)
- Prospecteaza piata pentru a identifica potentiali clienti si noi oportunitati de afaceri;
- Coordoneaza, urmareste si raspunde de finalizarea proiectelor software
- Analizeaza si cunoaste aprofundat produsele si serviciile furnizate de concurenta;`
- Participa si intocmeste oferte de pret clientilor companiei

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: CIBERNETICA/ SECURITATE INFORMATICA la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din Bucuresti.
1992 - 1997 Facultate / Colegiu: INGINERIA SI MANAGEMENTUL SISTEMELOR TEHNOLOGICE la INSTITUTUL POLITENIC BUCURESTI din Bucuresti.

Premii

Certificari
Feb 2016 - Mar 2016: Microsoft Certified Solutions Expert Business Intelligence

Dec 2015 - Feb 2016: Microsoft Certified Solutions Associate SQL Server 2012Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close