Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.08.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.04.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

de a participa activ la majoritatea lucrarilor si imi place sa invat ceva nou

Salariu: 350,00 USD / luna

Beneficii: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Imobiliare, Vanzari, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2009 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie

Responsabilitati:

Urmaresc indeplinirea formalitatilor de prelucrare a deseurilor si raspund de intocmirea documentelor de livrare a acestora.
Urmaresc cantarirea,intocmirea avizului de expeditie, intocmirea facturilor, completarea actelor de provenienta a deseurilor.
Particip la receptia cantitativa si calitativa, inlocuind receptionerul/gestionar in unele cazuri.
Urmaresc efectiv incarcarea deseurilor la furnizor si raspund de respectarea calitatii si sortimentelor materialelor reciclabile.
Tin evidenta timpului lucrat de catre personalul care lucreaza, realizez planificarea in concediu de odihna a personalului, propun spre aprobare cererile de concediu de odihna, fara plata etc.
Intocmesc si predau pontajul in datele de 15 si 30/31 ale fiecaror luni in vederea acordarii drepturilor salariale personalului de care rspunde pe durata derularii contractului.
Iau masuri de sanatate si securitate.
Urmaresc procesul de sortare al deseurilor de la toate punctele de lucru atragand atentia asupra problemelor pe care le identificla fata locului si indicand metoda corecta de sortare.
Vizitez toti clienti si furnizorii societatii de deseuri si materiale din plastic pentru a identifica eventuale probleme existente si propun solutii de rezolvare.
Intocmesc proceduri de lucru privitoare la operatiunile ce se desfasoara in societate.
Raportez superiorului ierarhic zilnic, decadal, lunar si ori de cate ori solicita, situatiile care le constat cu privire la deseurile de plastic pe intreg fluxul de incarcare, descarcare, sortare, procesare si livrare, propun si masuri de imbunatatire al fluxului existent la punctele de lucru.
Propun masuri concrete de rezolvare a reclamatiilor privitoare la calitatea deseurilor
si materialelor din plastic.
Raspund de calitatea, corectitudinea si oportunitatea informatiilor transmise compartimentelor si conducerii societatii.
Sunt responsabil cu mentinerea Sistemului Integrat de Management (calitate, mediu, SSM).
Indeplinesc orice alta sarcina din domeniul propriu de activitate, dispusa de superiorul ierarhic.
Prezint superiorului ierarhic factura de la client, pentru verificare si avizare la plata, apoi urmaresc plata facturii in termenul prevazut in contract.

studii

 

Facultati:

2007 - 2013 Facultate: Stiinta si Ingineria Materialelor la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucuresti.

Premii

Certificari
Sep 2013 - Oct 2013: Diploma de prim ajutor (Crucea rosie)
Cursuri de prim ajutor cu exercitii practice
Calificari
Aug 2012: Inspector Protectia Muncii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,avansat)

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close