Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.07.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.06.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa-mi cladesc o cariera intr-un mediu provocator si profesional si sa-mi folosesc abilitatiile si cunostintele in cel mai bun si profesional mod.

Salariu: nespecificat

Beneficii: -

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Transport / Distributie, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2013 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sala

Responsabilitati:

- Implicarea activa in activitatea barului in vederea obtinerii depline a satisfactiei clientilor, printr-o atitudine profesionala, in conformitate cu standardele si politica restaurantului.
- Procesarea comenzilor de bauturi prin inregistrarea corecta a procesului de comanda, cunoasterea retetelor de bauturi si a procesului lor de preparare.
- Abordarea clientilor oferind sugestii de bauturi si recomandari daca este cazul, prin utilizarea de tehnici specifice de vazari, avand ca scop obtinerea de profitului maxim.
- Cunoasterea bauturilor existente pentru a raspunde preferintelor clientilor, precum si responsabilitatea respectarii normelor de igiena si curatenie a barului.
- Invantarul barului, oferire de sugestii pentru îmbunătatirea meniului de bar.
- Participare impreuna cu superiorul ierarhic la stabilirea bugetului pe partea de bar.

10.11.2012 - 01.12.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef sala

Responsabilitati:

- stabilirea prioritatiilor restaurantului
- verificarea calitatii produselor si activitatea de productie
- gestionarea si soluţionarea reclamatiilor de la clienti
- promovare produse
- asigurarea de servicii la standardele impuse
- coordonarea activitatii zilnice din restaurant
- gestionarea resurselelor umane din subordine, resursele materiale şi financiare
- stabilirea si mentinerea contactelor bune cu furnizorii de materii prime si materiale

01.08.2011 - 15.10.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

- Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei
- Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor
- Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii
- Programarea si organizarea evenimentelor festive;
- Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.

Realizari:

Am reusit in scurt timp sa imbunatatesc sistemul de inventariere, si am reusit sa deschid noi cai de comunicare intre angajatii restaurantului.
Am fost numit angajatul lunii dupa doar 5 luni de la angajare.
Am reusit in colaborare cu managerul de restaurant sa imbunatatim sistemul de servire la mese si la room service prin organizarea corecta a personalului
Am crescut vanzariile restaurantul prin mijloace specifice, totodata am crescut numarul de clienti al hotelului
Am intarit relatiile dintre colegi prin organizarea de team building-uri
Am gestionat si am soluţionat reclamatiile clientilor
Participam la promovarea produselor impreuna cu ospatarii
Asiguram servicii la standardele impuse

01.06.2011 - 15.09.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef de sala

Responsabilitati:

- Pregatirea bufetului pt mic dejun si intretinerea lui in conditii bune
- Pregatirea mais en place pt servirea de pranz si cina
- Preluarea comenzilor si servirea clientilor
- Servirea room service
- Pregatirea ornamentala a salonului de mese.

Realizari:

Dobandirea de noi experiente in domeniul hotelier
Dobandirea de experienta internationala si multiculturala

01.11.2009 - 15.05.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant

Responsabilitati:

- planificare şi coordonarea activitatea zilnica din restaurant
- stabilirea prioritatiilor restaurantului
- gestionarea resurselelor umane din subordine, resursele materiale şi financiare
- stabilirea si mentinerea contactelor bune cu furnizorii de materii prime si materiale
- controlarea calitatii produselor si activitatea de productie
- gestionarea si soluţionarea reclamatiilor de la clienti
- participarea la promovarea produselor impreuna cu ospatarii si barmanii
- verificarea calitatii si asigurarea de servicii la standardele impuse

Realizari:

Am reusit sa cresc impreuna cu echipa din subordine vanzariile restaurantului prin mijloace specifice de promovare.

15.02.2006 - 31.10.2009

Departament: protectia muncii

Titlu Job: inspector protectia muncii

Responsabilitati:

-Dezvoltarea programelor de protectia muncii conform cererintelor companiei.
-Training protectia muncii pentru toti contractorii si subcontractorii.
-Instructaj general protecia muncii.
-Inspectii de rutina.
-Inspectarea echipamentelor elecrice si mecanice.
-Programe de prevenire a accidentelor .

Realizari:

Am dezvoltat noi programe de protectia muncii si am rezolvat nenumarate probleme cu care m-am confruntat pe toata perioada de lucru,si am condus o echipa mai mare de 50 de oameni.

15.01.2002 - 15.02.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman promovat ulterior ca sef bar

Responsabilitati:

-Aprovizionarea barului pentru perioada de schimb in care lucram.
-Instruirea barmanilor si al ajutoarelor de barman.
-Servirea clientilor la bar.
-Prepararea bauturilor.
-Completarea si predarea stocului existent.

Realizari:

Am condus o echipa de 6 oameni ,si am reusit sa conving clienti de calitatea serviciilor oferite de catre echipa noastra.

studii

 

Activitati extracurriculare

Curs intensiv atestat inspector protectia muncii

Premii

Cursuri de inspector protectia muncii, atestat inspector protectia muncii
Cursuri de ospatar barman, atestat recunoscut international ospatar, barman preparator

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close