Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.11.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.10.2003

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Achizitii

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: sef raion

01.03.2014 - 31.12.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sef raion

Responsabilitati:

Analiza stricta a vanzarilor si efectuarea comenzilor pentru a asigura un stoc optim necesar unei anumite perioade de timp,dar si diminuarea procentului de pierderi,receptia produselor si gestionarea corecta a stocurilor.Organizarea si pregatirea inventarului.Comunicare cu furnizorii pentru o buna colaborare si efectuarea diferitor campanii promotionale pentru cresterea vanzarilor. Coordonarea oamenilor aflati in subordine si instruirea acestora.

01.06.2013 - 31.12.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: manager raion lactate-congelate

Responsabilitati:

Instruirea oamenilor din subordine,realizarea planogramelor raioanelor si implementarea acestora,comunicarea cu furnizorii si efectuarea comenzilor,verificarea raionului,verificarea preturilor si modificarea acestora in functie de marja,verificarea stocurilor si efectuarea inventarului

01.01.2012 - 26.03.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: director zonal magazine proprii

Responsabilitati:

Cautare de locatii profitabile,pentru deschiderea unor noi magazine.Incheierea contractelor cu autoritatile si realizarea tuturor documentelor pentru deschiderea magazinelor,angajare personal si scolarizarea acestuia.Verificarea personalului daca isi indeplineste sarcinile de serviciu,verificarea curateniei in magazine,verificarea actelor daca sunt intocmite corect.Coordonarea si gestionarea activitatii de vanzare a produselor,implementarea politicii de vanzare a produselor si propunerea unor planuri de eficientizare a activitatii. Verificarea stocului si o comunicare permanenta cu colegii de la fabrica(productie,comenzi,livrari)pentru o buna colaborare si rezolvarea problemelor aparute.Monitorizarea permanenta a pietei si a concurentei si elaborarea strategiei eficiente de mentinere a pozitiei pe piata.Analizarea factorilor care cresc profitul si indicatorii de crestere a vanzarii.

Realizari:

De la 01.05.2012 de cand am inceput activitatea la aceasta firma,m-am ocupat de cautarea unor noi locatii pentru dezvoltarea retelei de magazine proprii. Astfel m-am ocupat de deschiderea magazinelor din Valeni de Munte,Ramnicu-Sarat,Buzau,Campina,Ploiesti,Targoviste,Bucuresti,Tecuci.

15.11.2011 - 01.05.2012

Departament: achizitii

Titlu Job: manager zona

Responsabilitati:

Coordonarea si gestionarea activitatii din magazinele de care am fost responabila: magazinele din Ploiesti,Valeni,Maneciu,Campina,Targoviste si Pucioasa.
Supervizarea magazinelor,verificarea vanzatoarelor daca isi indeplinesc sarcinile de serviciu,curatenie in magazine,verificarea produselor,rezolvarea problemelor aparute,verificarea stocurilor,reprezentarea firmei si mentinerea relatiilor cu autoritatile.

14.09.2009 - 01.10.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: sales representative

Responsabilitati:

In perioada 14.09.2009-15.02.2011 reprezentant vanzari. Vizitarea distribuitorilor si mentinerea relatiilor cu acestia,incasarea documentelor de plata,verificarea comenzilor si participarea la intocmirea acestora pentru a ajuta la indelinirea targetului si a evita probleme de stoc zero sau suprastoc.Vizitarea clientilor impreuna cu agentii pentru a identifica problemele din teren si a le rezolva si nu in ultimul timp pentru a ajuta la cresterea vanzarilor.

Realizari:

In perioada 15.02.2011-01.10.2011,agent vanzari distributia proprie Albalact pe zona Prahova.Intocmirea unui portofoliu de 90 clienti si colaborarea directa cu acestia.

16.01.2006 - 01.07.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: sef raion

Responsabilitati:

GESTIONAREA STOCURILOR,VERIFICAREA INTRARILOR MARFA,SUPRAVEGHEREA SI VERIFICAREA PROCESULUI FIFO,COORDONAREA ANGAJATILOR SI IMPLICARE IN PROCESUL DE INTEGRARE SI EVALUAREA ACESTORA,EFECTUAREA COMENZILOR,COMUNICARE PERMANENTA CU FURNIZORII PENTRU MENTINEREA UNEI BUNE COLABORARI. MENTINEREA SI CRESTEREA PORTOFOLIULUI DE CLIENTI,IDENTIFICARE DE NOI CLINTI,CONTACTARE SI VIZITAREA ACESTORA. ANALIZA PERIODICA A ACTIVITATII DE VANZARI SI NOI PROPUNERI PENTRU CRESTERA VANZARILOR, MULTUMIREA CLIENTILOR SI REDUCEREA PIERDERILOR.

Realizari:

Am reusit sa tin uniti intr-o adevarata echipa intre 9 si 15 oameni,am atras cat mai multi clienti,am crescut vanzarile cu 70% fata de anul precedent si am redus pierderile cu 50% fata de anul precedent.

10.04.2002 - 10.01.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

efectuarea comenzilor si transmitera lor catre furnizori,verificarea termenului de valabilitate al produselor, aprovizionarea cu marfa a raftului. Doi ani casier in cadrul aceleiasi firme si rezolvarea altor probleme (tiparirea etichetelor, receptionarea marfurilor,participare la inventare si introducerea dateler)

01.05.2000 - 01.03.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Urmarirea si gestionarea stocurilor,emiterea comenzilor catre furnizori,aprovizionarea cu marfa a zonei de vazare,verificarea temenului de valabilitate

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate: Marketing la Spiru Haret Marketing si Relatii Internationale din Ploiesti.
1990 - 1994 Liceu / Școală profesională: Uman la Toma N.Socolescu din Ploiesti.

Premii

operator pc

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close