Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.02.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.11.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Am o experiență de 3 ani în construcții hidrotehnice, drumuri și poduri, perioadă in care am acumulat multe aptitudini necesare unui inginer din domeniul constructii, Consider că posed abilități pentru o bună comunicare, motivare si bună organizare a muncii si, de asemenea, mă simt pregatit de a le folosi la noul loc de muncă.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salar conform muncii prestate

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Tirgu-Mures, STRAINATATE, Alba Iulia, Reghin

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2009 - 01.12.2012

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef punct de lucru

Responsabilitati:

Coordonarea activităților pe șantier , supravegherea forței de muncă din subordine în executarea sarcinilor de lucru , întocmirea cererilor de aprovizionare pentru materialele, utilajele si echipamentele necesare, aferente părții de lucrări supravegheate , intocmirea situațiilor de lucrări si a proceselor verbale.
- urmarirea execuției lucrărilor conform planșelor din proiect, urmarirea graficului de execuție si realizarea acestuia, organizarea punctului de lucru, participarea la ședintele săptămânale privind evoluția si calitatea lucrării.
- coordonarea echipelor de muncitori aflate in subordine, in vederea realizării structurilor de rezistența si finalizarii lucrărilor, la bazin de apă, lac de liniștire rigolă carosabilă și zid de sprijin, alte lucrări.

Realizari:

- asistenta tehnica la punerea in opera a materialelor pe șantier, intocmirea necesarului de materiale si utilaje, coordonarea echipelor de muncitori aflate in subordine, intocmirea actelor necesare in interiorul șantierului.
- urmarirea execuției construcției conform planșelor din proiect,urmărirea calității lucrărilor executate, urmarirea graficului de producție si realizarea acestuia, organizarea punctului de lucru, participarea la ședintele saptamanale privind evoluția si calitatea lucrării.
-verificarea calitatii lucrarilor executate de subantreprenori, precum si receptia calitativa si cantitativa a acestora , intocmirea rapoartelor zilnice si saptamanale privind evolutia lucrarilor, mentinerea relatiilor cu subantreprenorii, estimarea necesarului de materiale si comandarea acestora.
-in cadrul SC Hidroconstrutia SA, Santier Rastolita 2 si Rastolita 1 : Castel de echilibru(bazin de apa cu inaltimea de 21 m si diametrul de 17 m); Casa vane (Hala din beton monolit); Pereu bazin compensator (Lacul de liniștire al Hidrocentralei Răstolița) , Descărcător -bazin compensator (descărcătorul cu nivel liber al bazinului de liniștire a Hidrocentralei Răstolița, Mureș) ; Armare mască Baraj Răstolița, Mureș.
Armare descarcator de ape mari (supraplinul Barajului Răstolița cu diametrul de 16 m
si inaltime 17; Rigola carosabila si zid de sprijin; Armare circulara a peretilor turbinelor inclusiv fundația turbinelor; Grinzi prefabricate cu lungimea de 15 m

Armare Descarcator de Ape Mari(Supraplinul Barajului Rastolita cu diametrul de 16 m si inaltime 17
Rigola carosabila si zid de sprijin
Armare Circulara a Peretilor Turbinelor inclusiv fundatia Turbinelor
Grinzi prefabricate cu lungimea de 15 m

studii

 

Activitati extracurriculare

Coordonarea lucrarilor de executie, calculul si aprovizionarea materialelor necesare, proiectarea lucrarilor de constructii, interpretarea si intocmirea devizelor de lucrari, comunicativ, punctual si deschis pentru sarcini de lucru multiple.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close