Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.05.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.05.2010

obiectiv

 

Receptiva, Smart, Echilibrata.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: ONG / Voluntariat, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Management

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef proces fabricatie

Responsabilitati:

-

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Sisteme de Procesare și Controlul Calității Produselor Alimentare la Universitatea de Științe Agricole și Medicină veterinară din Cluj - Napoca. ▪ Discipline studiate: Tehnici avansate de analiză a alimentelor, Reglementări legislative în domeniul alimentar, Protecția consumatorului, Analiză senzorială, Autentificarea produselor alimentare, Trasabilitate, etc.
2017 - 2017 Facultate: Știința și Tehnologia Alimentelor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină veterinară din Cluj - Napoca. Diplomă de absolvire curs postuniversitar – Specialist în sistemul de management al siguranței produselor alimentare conform principiilor HACCP, GMP, GLP, GHP

▪ Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor
▪ Specializarea: Manager În Domeniul Siguranței Alimentare
▪ Discipline studiate: Noţiuni de bază privind calitatea şi siguranţa: sisteme de management al calității, ISO 22000, Studii de caz (Probleme/soluții tehnice) - Panificație, Patiserie, Cofetărie, Gastronomie, Carmangerie, Tratarea neconformitatilor si produselor potential nesigure, Îmbunătăţirea sistemului de management al siguranţei alimentelor, Instruirea personalului implicat în siguranța alimentului, etc.
2012 - 2016 Facultate: Știința și Tehnologia Alimentelor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină veterinară din Cluj - Napoca. ▪ Specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Alimentare
▪ Discipline studiate: Tehnologia cărnii și a produselor din carne,Tehnologia morăritului, Tehnologia de obținere a produselor de panificație, Controlul calității produselor vegetale și animale, Microbiologia produselor alimentare, Igiena unităților de industrie alimentară, Management și contabilitate, etc.
▪ Nota/Media de absolvire: 9,43
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Științele naturii - bilingv engleză la Colegiul Național "Doamna Stanca" din Satu Mare.

Premii

Proiecte
Apr 2014 - Jul 2016: Lucrări reprezentative
În cadrul participării la "sesiuni de comunicare științifică studențească USAMV Cluj Napoca" și participării la "Festivalul Alimentului USAMV Cluj Napoca":
▪ Analiza efectului transportului vinurilor seci asupra elementelor active din construcția pompelor - USAMV (2014);
▪ Abordare inovativă în tehnologia de obținere a produselor zaharoase aerat – gumate (Marshmallows) - USAMV (2016)
Voluntariat
Jul 2012 - Sep 2015: Restaurant
ospatarie, bucatarie, decor
Nov 2011 - Dec 2011: Clinică veterinară
Pe parcusul a unui an de studii la Facultatea de Medicină Cluj Napoca
Traininguri
Oct 2011 - Jul 2016: Practică
▪ participarea ca practicant pe timp de vară în domeniul panificației, patiseriei și cofetăriei la unitatea de producție a societății comerciale Backerei Fastus SRL Satu Mare; implicarea directă în producția pâinilor (frământare aluat, porționare, dospire, coacere, spoire, răcire, ambalare, etichetare), obținerea pesmetului, obținerea produselor de patiserie (laminarea aluatului, porționarea aluatului pentru sărățele, împletire cozonaci, etc.), producția prăjiturilor și a torturilor de nuntă, etc.
▪ participarea ca practicant în stațiile pilot USAMV Cluj Napoca pe domeniul produselor din carne (producerea cremwurștilor, șuncă, pate de ficat, etc.), lapte (producerea de iaurturi și brânzeturi), panificație, băuturi fermentative (vin, bere), produse zaharoase (jeleuri, ciocolată), etc.;
- participarea ca student pe parcursul a unui an universitar la Facultatea de Medicină Veterinară, USAMV, Cluj Napoca;
- absolventă a Școlii Populare de Arte Satu Mare - canto modern, ca activitate extrașcolară, activități liber profesioniste în muzică și teatru;
Hobby-uri
muzica, ciclism, snowboard, designPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close