Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.11.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.07.2007

obiectiv

 

Satisfactia ca pot contribui la atingerea obiectivelor companiei in care lucrez.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Chimie / Biochimie, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Moreni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef formatie

Responsabilitati:

-Respectarea relatiilor de subordinare,coordonare ,colaborare si de reprezentare. - Obligatia de a respecta regimul tehnologic, buna desfasurare a fluxului tehnologic pe durata schimbului si programul de Productie stabilit de Managerul de Productie. - Verificare si coordonare personal. - Verificare sectie, linii de fabricatie si functionalitate utilaje.
- Verificarea si asigurarea respectarii normelor de igiena. - Cunoasterea si respectarea atributiilor pe linie de Sistem de Management Integrat, calitate, siguranta alimentului,situatii de urgenta si securitatea informatiei.

01.10.2015 - 30.09.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer/ membru in echipa siguranței alimentului si probleme de panificație in flux.

Responsabilitati:

-Obligatia de a respecta regimul tehnologic, gestionarea calitativa si cantitativa a materiilor prime pana la predarea produselor finite. - Instruirea si supervizarea activitatii personalului din subordine.
- Respectarea consumurilor specifice alocate in conformitate cu instructiunile tehnologice si retetele de fabricate. Operare documente de gestiune in programul My SAP ERP.

01.03.2013 - 31.10.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: sef formatie

Responsabilitati:

- coordonarea si supravegherea activitatii de productie;
- urmarirea respectarii parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite;
- urmarirea consumului de materii prime si materiale si propunerea solutiilor de imbunatatire;
- analizarea procesului de fabricatie, propunerea metodelor de marire a productivitatii;
- remedierea eventualelor probleme aparute pe parcursul desfasurarii activitatii;
- stabilirea si urmarirea retetelor de fabricatie, flux tehnologic;
- indrumarea si urmarirea activitatii personalului din subordine;
- intocmirea documentatiei specifice (situatia productiei, documente de lansare in fabricatie);
- asigurarea aplicarii si respectarii normelor de igiena.

01.08.2011 - 31.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

- coordonarea si supravegherea activitatii de productie;
- urmarirea respectarii parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite;
- urmarirea consumului de materii prime si materiale si propunerea solutiilor de imbunatatire;
- analizarea procesului de fabricatie, propunerea metodelor de marire a productivitatii;
- remedierea eventualelor probleme aparute pe parcursul desfasurarii activitatii;
- stabilirea si urmarirea retetelor de fabricatie, flux tehnologic;
- urmarirea procesului de inalta presiune (prelungirea termenului de valabilitate cu peste 50%, fara adaugarea de conservanti sau modificarea retetei produsului, mentinerea gustului, mirosului si aspectului pe intreaga perioada a comercializarii, produsul pastrandu-si intacte proprietatile din momentul fabricatiei)
- indrumarea si urmarirea activitatii personalului din subordine;
- intocmirea documentatiei specifice (situatia productiei, documente de lansare in fabricatie);
- asigurarea aplicarii si respectarii normelor de igiena.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Controlul si expertiza alimentelor la Universitatea Valahia din Targoviste.
2007 - 2011 Facultate: Tehnologia prelucrarii produselor alimentare la Facultatea de Ingineria Mediului si Stiinta Alimentelor din Targoviste.

Premii

Calificari
Jan 2013: Diploma Igiena în industria alimentara. Implementarea HACCP- Hazard Analysis Critical Control Points

Jun 2007: Diploma - Operator-programator calculator

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close