Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.11.1986

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:15.02.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt persisent, cand imi fixez un obiectiv gasesc solutii rapide, in orice imprejurare, pentru a mi-l atinge. Sunt inteligent si creativ, aduc un plus de valoare in firma atat timp cat mi se permite. Tot timpul imi place sa vin cu idei care duc catre progres. Sunt intuitiv, mai ales cand lucrez cu oamenii, cunosc psihologia umana destul de bine. Imi place sa fiu lider intr-o echipa, mai ales prin puterea exemplului. Sunt dispus la un program flexibil, adaptat la nevoile firmei si pot face deplasari in afara orasului, daca este nevoie.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Achizitii, Import - export, Controlul calitatii, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta, Ilfov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef departament productie

Responsabilitati:

Responsabil de organizare si buna desfasurare a activitatilor sectiilor de servire, bucatarie, bar si delivery

01.04.2014 - 31.10.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant si delivery

Responsabilitati:

- Recrutarea si organizarea activitatii personalului: dispeceri, soferi de distributie, personal din bucatarie, distribuitori pliante.
- Gestiunea materiei prime, ambalajelor si materialelor de curatenie.
- Lansarea comenzilor de marfa catre furnizori.
- Controlul calitatii produselor.
- Cash-flow.
- Intocmirea actelor de contabilitate primara.
- Relationare cu serviciile externalizate: contabilitate, protectia muncii, delivery extern etc.
- Responsabilitati cu intretinerea utilajelor din bucatarie si a autoturismelor.
- Relationare cu organele de control itm, opc, dsv, dsp, primarie etc.
- Achizitii si cheltuieli lunare cu utilitatile, cu furnizorii de marfa, cu salariile.
- Marketing: creatia pliantelor publicitare si distributia lor, Facebook Ads, Google Ads, gestionarea aplicatiei de comenzi online si a website-ului cu magazin online, crearea ofertelor si urmarirea rezultatelor, suport clienti in cazul reclamatiilor.

01.02.2011 - 28.02.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager - mai multe departamente

Responsabilitati:

ianuarie 2011 - ianuarie 2012 - Manager Food & Delivery: m-am ocupat de personalul din bucatarie, soferi si dispeceri (recrutare, training, organizarea activitatii zilnice) si eram responsabil cu parcul auto (achizitii, intretinere, reparatii, daune).

ianuarie 2012 - iunie 2013 - Manager Delivery & Manager Restaurant - pentru ca firma s-a dezvoltat, in urma deschiderii unui restaurant, am primit mai multe responsabilitati, in plus fata de cele avute: intocmirea meniului, recrutarea bucatarilor si a ospatarilor, organizarea activitatii acestora, relationarea cu noii furnizori.

iunie 2013 - februarie 2014: Manager Marketing si Resurse Umane. Am condus o echipa de 6 inspectori de resurse umane si un grafician web design. Am participat activ la sistematizarea intregii activitati a firmei, punand bazele unui birou de resurse umane propriu si a unor strategii de marketing noi.

01.08.2010 - 28.02.2011

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: dispecer

Responsabilitati:

- Preluarea comenzilor telefonice;
- Organizarea comenzilor in functie de zonele orasului si timpul de preparare al produselor;
- Primirea in gestiune a materiei prime si organizarea in spatiile de depozitare;
- Predarea produselor aferente comenzilor de la bucatarie catre soferii livratori.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Mate-Info la Liceul Energetic din Constanta.
1992 - 2000 Școală generală: la Scoala generala nr. 36 din Constanta.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close