Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.10.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.09.2011

obiectiv

 

Gasirea unui loc de munca

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Merchandising / Promoteri

Oras de lucru: Lugoj

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.10.2010 - 01.06.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: sef departament

Responsabilitati:

Coordonarea procesului de vanzare,a lucratorilor comerciali,realizarea necesarului de marfa,inventarierea produselor,receptionarea lor.

Realizari:

Antingerea target-urilor stabilite de catre societate,organizarea unei echipe de vanzari care putea fi data ca exemplu in orice moment,stabilirea unei bune relatii cu clientii si prin aceasta fidelizarea lor,relatia cu sefii ierarhici a fost intotdeauna la un bun nivel de colaborare.

28.11.2009 - 01.10.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: director adjunct

Responsabilitati:

Controlul si supravegherea procesului de vanzare,stabilirea startegiilor de merchandising si prezentarea a produselor,controlul calitatii produselor,tinerea corecta si la zi a evidentei primare privind activitatile si platile prin caserie.

Realizari:

Antingerea target-urilor stabilite de catre societate,organizarea unei echipe de vanzari care putea fi data ca exemplu in orice moment,stabilirea unei bune relatii cu clientii si prin aceasta fidelizarea lor,relatia cu sefii ierarhici a fost intotdeauna la un bun nivel de colaborare.

03.12.2006 - 27.11.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

-Raspunderea de tinerea corecta si la zi a evidentei primare privind activitatile de incasari si plati prin casierie.
-Intocmirea corect si la zi a chitantelor pentru sumele incasate de la clienti la vinzarea cu plata pe loc, conform facturilor intocmite.
-Incasarea sumelor de bani de la clienti, prin numarare faptica, in prezenta acestora
-Primeste de la predatori si verifica numerarul, monetarele si chitantele, pe baza borderoului-monetar, care serveste la justificarea modului de utilizare a chitantelor.
-Intocmeste zilnic Registrul de casa fara corecturi, stersaturi sau taieturi, iar daca se fac totusi, din gresala, suma gresit trecuta se bareaza cu o linie si se semneaza de catre casierul care a efectuat corectura.
-Preda zilnic in contabilitate primul exemplar din Registrul de casa, pentru operarea incasarilor in programul de contabilitate, impreuna cu exemplarul 1 al borderourilor-monetar si cu documentele de casa.
Raspunde de exactitatea calculelor din documentele intocmite.
-Elibereaza numerar din caserie numai pe baza unei Dispozitii de plata semnata de contabilul sef director.
Receptionez marfa, o gestionez si ajut la depozitarea ei si la amnenajarea ei pe raft (MERCHANDISING)

Realizari:

Schimband des pozitia marfii pe raft atrageam atentia clientilor crescand vanzarile din ce in ce mai mult.

studii

 

Facultati:

Universitatea Constantin Brancoveanu,specialitatea management si marketing in afaceri economice

Facultati in straiatate

NU

Activitati extracurriculare

Spirit de echipa, abilitati de comunicare publica, experienta de reprezentare, inclinatia spre ajutorul semenului, abilitatea lucrului in echipa, dinamism, gandire flexibila, abilitatea de a lucra in conditi de stres, capacitatea de analiza si sinteza,desen, pictura, literatura etc..

Premii

Curs de pregatire vanzator in unitati de alimentatie publica feb-iunie 2005

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close