 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
M 21.05.1990 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:08.04.2009 Stagiu militar: da
|
|
obiectiv | |
|
Salariu: nespecificat Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Protectia muncii, Alimentatie / HoReCa, Personal calificat Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Ilfov, Otopeni, Buftea Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.04.2015 - prezent Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: sef de sala ospatar Responsabilitati: -Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corespunzatoare;
-Verificarea inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului;
-Participarea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
- Asigurarea ca nevoile clientilor sunt/ au fost indeplinite;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici. |
|
01.04.2014 - 01.12.2014 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ospatar Responsabilitati: -Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului;
-Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului;
-Participarea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
- Asigurarea ca nevoile clientilor sunt/ au fost indeplinite;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici. |
|
01.06.2012 - 01.10.2013 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: barman - ospatar Responsabilitati: -Prezentarea la hotel in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia barului precum si a inventarului;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a barului pentru deschidere;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei;
-Completarea cunostintelor profesionale
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici. |
|
01.06.2011 - 01.10.2011 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: ospatar (practicant) Responsabilitati: -Prezentarea la hotel in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici;
-Completarea cunostintelor profesionale. |
|
01.05.2010 - 01.09.2010 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: ospatar Responsabilitati: -Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici. |
|
01.06.2008 - 01.04.2009 Departament: turism / hotel staff Titlu Job: ospatar Responsabilitati: -Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici. |
| studii | |
|
Facultati: 2010 - 2012 Facultate: Management Operational in Hotel si Restaurant la Higher Hotel Institute of Cyprus din Nicosia (Cyprus).
2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Turism/Hotel la Invatamantul Mediu Tehnic si Profesional Gimnaziul Apeitio (Agros Technical School ) din Agros (Cyprus). Technologia Artei Culinare si Serviciilor Hoteliere/ Restaurant/Catering
Premii Certificari
Oct 2003 - May 2004: IT Computers Group SRL.
Hobby-uri
Muzica, Bucataria Arta Culinara
|
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|