Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.05.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.04.2009

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Protectia muncii, Alimentatie / HoReCa, Personal calificat

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Ilfov, Otopeni, Buftea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2015 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala ospatar

Responsabilitati:

-Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corespunzatoare;
-Verificarea inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului;
-Participarea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
- Asigurarea ca nevoile clientilor sunt/ au fost indeplinite;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

01.04.2014 - 01.12.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

-Subordonare sefului de sala si patronului restaurantului;
-Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia restaurantului precum si a inventarului;
-Participarea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Luarea in primire a raionului de mese repartizat de catre seful de sala;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
- Asigurarea ca nevoile clientilor sunt/ au fost indeplinite;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

01.06.2012 - 01.10.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barman - ospatar

Responsabilitati:

-Prezentarea la hotel in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Verificarea, inainte de inceperea lucrului, curatenia barului precum si a inventarului;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a barului pentru deschidere;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Intocmirea notelor de plata si efectuarea incasarii contravalorii consumatiei;
-Completarea cunostintelor profesionale
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

01.06.2011 - 01.10.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar (practicant)

Responsabilitati:

-Prezentarea la hotel in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici;
-Completarea cunostintelor profesionale.

01.05.2010 - 01.09.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

-Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

01.06.2008 - 01.04.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

-Prezentarea la restaurant in timp util, odihnit si cu tinuta corecta;
-Participrea cu ceilalti colegi la activitatea de pregatire a restaurantului pentru deschidere;
-Executarea aranjarii meselor din restaurant;
-Luarea la cunostinta si memorarea continutului listelor de preparate si bauturi;
-Servirea consumatorilor in ordinea sosirii;
-Aplicarea regulilor in arta servirii;
-Completarea cunostintelor profesionale;
-Executarea si a altor servicii pe care le ordona sefii ierarhici.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Facultate: Management Operational in Hotel si Restaurant la Higher Hotel Institute of Cyprus din Nicosia (Cyprus).
2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Turism/Hotel la Invatamantul Mediu Tehnic si Profesional Gimnaziul Apeitio (Agros Technical School ) din Agros (Cyprus). Technologia Artei Culinare si Serviciilor Hoteliere/ Restaurant/Catering

Premii

Certificari
Oct 2003 - May 2004: IT Computers Group SRL.

Hobby-uri
Muzica, Bucataria Arta Culinara



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close