Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.05.1975

obiectiv

 

- Satisfactia indeplinirii sarcinilor propuse; - Afirmare intr-un mediu competitional; - Performanta personala si institutionala.

Salariu: nespecificat

Beneficii: - posibilitatea formarii unei cariere; - facilitarea promavarii pe cale ierarhica

Tip job: Part time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Achizitii, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2004 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: sef cabinet

Responsabilitati:

- informarea si consilierea atat a personalului academic, cat si a studentilor, privind: participarea la programe internationale în domeniul educatiei si formarii profesionale; initierea de proiecte pentru astfel de programe; promovarea programelor în cauza.
- diseminarea informatiilor privind calendarul actiunilor, apelurilor de propuneri la nivel national si European;
- stabilirea si dezvoltarea relatiilor cu universitati, întreprinderi sau organizatii din afara tarii prin acorduri de cooperare în domeniul educatiei si formarii profesionale;
- organizarea unor manifestari de tip seminar, conferinta, întalniri de lucru cu participare internationala;
- contactul cu Agentia de Burse si Credite în Strainatate (MENCS);
- evidenta si administrarea studentilor straini înscrisi în ASE.
acuratete in indeplinirea sarcinilor.

studii

 

Facultati:

2016 - 2016 Facultate: Competente lingvistice in limba engleza nivel B2/C1 la Prosper ASE Language Center din Bucuresti. Asociatia "Centrul de limba engleza pentru afaceri PROSPER-ASE Language Centre" este autorizata de
Ministerul Educatiei Nationale si este inclusa in sistemul national de educatie continua (OM no.2133 / 04.02.2000).
2013 - 2015 Masterat: Institutie de invatamant public superior la Academia de Studii Economice din Bucuresti din Bucuresti. Master „Comunicare în limba engleză pentru predare şi cercetare economică” (cursuri in limba engleza)
2010 - 2010 Masterat: Institutie de invatamant public superior la Academia de Studii Economice din Bucuresti din Bucuresti. Curs de specializare "Management universitar"
2007 - 2009 Masterat: Institutie de invatamant public superior la Academia de Studii Economice din Bucuresti din Bucuresti. Master „Managementul Public”
2002 - 2003 Masterat: Institutie de invatamant public superior la Academia de Studii Economice din Bucuresti din Bucuresti. Diplomă de Curs Postuniversitar „Managementul Afacerilor”
1994 - 2000 Facultate: Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitesti. Licenţiat în economie, diploma obtinuta la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
1989 - 1993 Liceu / Școală profesională: profil informatică la Liceul „Mircea Eliade” din Bucuresti. DIPLOMA DE BACALAUREAT SI ATESTAT DE ANALIST PROGRAMATOR AJUTOR

Premii

Proiecte
May 2014 - Nov 2015: Feminis – Sa progresam impreuna! POSDRU/144/6.3/S/130725 - Cod SMIS 51463
Functia de Specialist Tehnic Implementare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close