Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.05.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.01.2004

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Va adresez aceasta scrisoare pentru a-mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul companiei dvs. Profesional, am pregatire in domeniul bar, restaurant si am desfasurat activitati in mai multe domenii ce implica lucrul in echipa. Imi doresc sa am sansa de a lucra in compania dumneavoastra, unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata conform CV . Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini bune de comunicare dobandite in experienta mea, responsabil, hotarat, capabil sa lucrez in conditii de stres. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactat in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2008 - 15.10.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef bar

Responsabilitati:

-imbunatatirea experientei prin participarea la trainingurile oferite de conducerea locatiei;
-ridicarea standardelor de calitate a serviciilor in concordanta cu cerintele clientului;
-identificarea punctelor slabe si eliminarea disfunctionalitatilor aparute;
-crearea unei atmosfere speciale prin spectacole de bar;
-increderea si respectul obtinut;
-crearea de retete noi in vederea diversificarii ofertei, de exemplu:
Silver flaming - se prepara astfel: intr-un shot de 30 ml se pun 10 ml tequila, 10 ml Sambuca,10 ml Cointreau si un strop de blue curacao. Se pune shot ul pe farfurie si se aprinde.Se ia un pahar tumbler care se pune deasupra focului de la shot, se capteaza fumul in pahar, se acopera paharul cu un servetel. Se consuma bautura din shot si apoi fumul acumulat in pahar este inhalat cu ajutorul unui pai care patrunde in servetel.
-recunoasterea pentru contributia avuta in cresterea veniturilor si a reputatiei firmei prin promovarea mea

Realizari:

-efectuarea controlului pentru deschiderea barului;
-impulsionarea atmosferei prin spectacolul oferit la bar prin flambarea cocktails si fler;
- decorarea originala si inedita a cocktails;
- comunicarea in permanenta cu seful de sala;
-supravegherea cat mai atenta a executiei cocktails inainte de a pleca la masa;
-coordonarea echipei executive;
-urmarirea indeaproape a indeplinirii obiectivelor stabilite;
-supervizarea si verificarea prin sondaj a corectitudinii efectuarii stocului si a inventarului de marfa;
-propunerea de programe de atragere si fidelizare a clienti

01.02.2006 - 10.09.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

consilierea clientilor in vederea prepararii cocktails ce raspund preferintelor acestora;
-aranjarea barului pentru o buna desfasurare;
-prepararea bauturilor si servirea clientilor la bar;
-responding to guest requests as needed;

-incasarea consumatiilor pe bar;
-verificarea si reinoirea stocului de marfa;

-exemple de preparare de cocktails
Tequila Sunrise- se prepara astfel: intr-un pahar tip longdrinks se pun cuburile de gheata, se torna 20 ml sirop grenadine, 150 ml orange juice si 40 ml tequila. Acestea se toarna in functie de densitate. Se decoreaza paharul cu felie de portocala si un element decorativ si pai.
Green Apple- se prepara astfel: un pahar de tip tumbler de 280 ml, se pun cateva felii de fresh lime cu zahar brun si se piseaza cu muddler ul.Se umple paharul full cu gheata pisata, si suc de mere.Se pune un strop de sirop curacao si scortisoara.Se mixeaza in shaker. Se orneaza cu felii de mar.
Kamikaze- se toarna in shaker 10 ml vodka, 10 ml Cointreau, 10 ml sweet&sour, gheata. Se mixeaza. Se serveste in shot.
Marguerita
4 cl tequilla alba, 3 cl triplu sec, 3 cl suc de lamaie.
Se amestca in shaker cca. 10 minute. Apoi se pregateste paharul de cocktail astfel: Se tine cu gura in jos si se unge cu o felie de lamaie, apoi se glazureaza gura paharului cu sare. Se strecoara amestecul din shaker prin gheata si se orneaza cu o felie de lamaie

Realizari:

CRESTEREA VANZARILOR INTRE 15% - 30% ANUAL

01.01.2004 - 09.02.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ajutor de barman

Responsabilitati:

intampinarea si consilierea clientilor intr-o maniera eleganta si prietenoasa;
-Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
-Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;
-Mentinerea unor relatii bune de munca între colegii din toate departamentele unitatii;
-Programarea si organizarea evenimentelor festive;
-Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.
-Planificarea şi organizarea activităţii restaurantului astfel încât să fie posibile atragerea de noi clienţi fideli şi păstrarea celor existenţi.

01.04.2003 - 02.02.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

-preluarea comenzilor de mâncare şi băutură într-o manieră eficientă şi profesionistă;
-acordarea atenţiei cuvenite şi asigurarea unor servicii ireproşabile clienţilor;
-cunoaşterea meniului astfel încât să poată oferi în orice situaţie informaţii competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri şi băuturi.
-servirea exemplară a clienţilor;
-îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii;
-asumarea responsabilităţii pentru corectitudinea întocmirii şi încasării facturilor;
-răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite;
-documentarea zilnica cu privire la produsele noi si care trebuie promovate;
-lucrul cu casa de marcat si computerul

studii

 

Premii

Calificarea/Diploma obtinuta : diploma barman preparator
Numele institutiei de invatamant: Fundaţia pentru Educaţie Bucuresti Cod COR 512 301 - nota 10



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close