Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.09.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.03.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva, dobandirea de noi cunostinte si optima lor conjugare cu aptitudinile personale,integrarea într-o echipa dinamica si motivata în cadrul unei companii de prestigiu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: sef agentie

Responsabilitati:

Administrarea activităţii curente, zilnice a agenţiei,responsabil pentru vânzări,operaţiuni,
creditare,managementul riscului şi a resurselor umane. Implementarea strategiei locale şi realizarea bugetului, promovarea şi implementarea strategiei la nivelul agenţiei, în toate aspectele vânzare,creditare,operaţiuni,personal,imagine. Responsabil pentru pregătirea continuă a subordonaţilor. Responsabil de creşterea numărului de clienţi activi, a numărului de operaţiuni,a volumului depozitelor,creditelor şi a calităţii acestora. Participarea la îmbunătăţirea activităţii agenţiei atât din punct de vedere comercial cât şi operaţional. Responsabil cu raportarea evenimentelor de risc operaţional la nivelul agenţiei. Organizarea şi conducerea întregii activităţi a unităţii în conformitate cu normele, regulamentele, ordinele, instrucţiunile şi hotărârile organelor din conducerea băncii.

01.09.2018 - 31.01.2019

Departament: banci

Titlu Job: director agenţie

Responsabilitati:

Asigurarea implementării strategiei Grupului/Regiunii la nivelul agenţiei, monitorizarea indicatoriilor de performanţă ai acestora, cu următoarele obiective permanente: calitate, rentabilitate şi gestiunea riscurilor, întreprinderea de acţiuni pentru creşterea rezultatelor acesteia, coordonarea procesului de vânzare şi promovare a tuturor produselor şi serviciilor bancare, responsabil de realizarea bugetelor şi îndeplinirea obiectivelor comerciale şi financiare alocate agenţiei coordonate în conformitate cu obiectivele strategice ale Grupului/ Regiunii, identificarea necesităţilor de formare a personalului şi sprijinirea acţiunilor de formare, evaluarea performanţei şi conduitei membrilor echipei în scopul alinierii acestora la obiectivele şi valorile Băncii.

01.10.2013 - 31.08.2018

Departament: banci

Titlu Job: responsabil agentie

Responsabilitati:

Organizarea procesului de vanzare şi promovare a produselor bancare, vânzarea produselor şi serviciilor băncii, responsabil de realizarea bugetelor si indeplinirea obiectivelor comerciale si financiare alocate agentiei coordonate in conformitate cu obiectivele strategice ale Grupului/Regiunii, gestionarea unui portofoliu propriu de clienti, supravegherea/supervizarea operaţiunilor de casierie şi front office, stabilirea si evaluarea obiectivelor individuale de performanta membrilor echipei, urmarirea bunei functionari a dispozitivului de exploatare a Agentiei (organizare, alocare resurse umane, materiale, etc), urmarirea riscurilor si optimizarea rentabilitatii (VNB si RBE) Agentiei

01.07.2008 - 30.09.2013

Departament: banci

Titlu Job: consilier echipă transversală suport

Responsabilitati:

Funcţiile înlocuite :
- Responsabil Agenţie
- Consilier clientelă
- Consilier recuperare amiabilă
- Administrator mijloace de plată
- Operator ghişeu universal persoane fizice şi/sau juridice
Activităţi şi responsabilităţi principale : efectuarea operaţiunilor curente la instrucţiunile clienţilor persoane fizice / persoane juridice, asigurarea şi gestionarea numerarului, vânzarea produselor şi serviciilor băncii, plasarea produselor şi a serviciilor bancare, creşterea rulajelor clienţilor, analizarea pieţei şi identificarea clienţilor potenţiali, fidelizarea clienţilor prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, evoluţia relaţiei cu clienţii, responsabil pentru atingerea ţintelor de buget

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Administrarea Afacerilor în Comerţ, Turism şi Servicii la Universitatea ‘’Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice din Sibiu. Discipline profesionale :
- înţelegerea şi utilizarea instrumentelor de cercetare a mediului de afaceri şi de fundamentare a deciziei în organizaţiile de comerţ, turism, servicii
- analiza şi diagnosticul firmelor din turism, comerţ şi servicii
- capacitatea de a fundamenta decizii pe baza informaţiilor economico-financiare în organizaţiile de comerţ, turism şi servicii
2006 - 2009 Facultate: Economie la Universitatea ‘’Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice din Sibiu. Disciplinele profesionale :
- cunoaşterea şi înţelegerea modului economic de gândire
- rapoarte de cercetare şi studii prospective în micro şi macroeconomie
- capacitatea de a prezenta şi comunica strategii şi politici economice
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Turism si servicii la Colegiul Economic "George Baritiu" din Sibiu. - integrarea in cultura organizatiei si in viata profesionala
- realizarea vanzarii produselor turistice
- identificarea, colectarea informatiilor pentru informarea si consilierea clientului.

Premii

Traininguri
Jul 2019: Scoala de Business IMM

Apr 2019: Microfinantare

Aug 2018: Team Management

Sep 2015: Customer Care

Apr 2014: Atitudinea mea conteaza

Mar 2014: Comunicare si negociere

Feb 2014: Clientul in pole position

Aug 2012: Retail Banking

Jul 2009: Activitatea instituţiilor de credit

Certificari
Apr 2019: Calificarea profesională şi pregătirea continuă a intermediarilor în asigurări

Hobby-uri
sport, cinema, turism, muzicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close