Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.09.1984

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:20.04.2004

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Banci

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: sef serviciu monitorizare risc operational

Responsabilitati:

Verificarea unitatilor alocate si derularea controlului intern in ceea ce priveste identificarea neconformitatilor in activitatea bancara operationala, propunerea masurilor de remediere, intocmirea fiselor de evaluare a expunerii la risc si urmarirea solutionarii neconformitatilor identificate
Intocmirea unor rapoarte de evaluare a riscului operational dupa finalizarea monitorizarii in toate unitetile unei sucursale.
Asigurarea trainingului pentru angajatii din linia de operatiuni pentru implementarea corecta a reglementarilor interne.
Asigurarea suportului angajatilor din linia de operatiuni pentru tratarea erorilor si exceptiilor de la reglementarile interne in vigoare.

01.07.2013 - 30.04.2014

Departament: banci

Titlu Job: administrator cont noncash senior

Responsabilitati:

Asigurea interfatei cu clientul prin preluarea documentelor care fac obiectul tranzactiilor
Rezolvarea eficienta si rapida a problemelor curente ale clientilor
Oferirea de informatii si consultanta completa si complexa Clientilor
Inlocuitor sef agentie/Supervizor

01.07.2011 - 30.06.2013

Departament: banci

Titlu Job: administrator cont noncash

Responsabilitati:

Asigurea interfatei cu clientul prin preluarea documentelor care fac obiectul tranzactiilor
Rezolvarea eficienta si rapida a problemelor curente ale clientilor
Oferirea de informatii si consultanta completa si complexa Clientilor

01.12.2010 - 30.06.2011

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabilitatile avute includ: inregistrarea de documente contabile pana la intocmirea bilanturilor inclusiv, intocmirea declaratiilor fiscale, reglari fisa platitor, reprezentarea clientilor in fata organelor de control, intocmirea de state salarii, intocmirea declaratiilor lunare aferente salariilor, asigurarea gestiunii stocurilor pt clienti, participarea la inventarieri anuale

01.08.2008 - 30.11.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabilitatile avute includ inregistrarea de documente contabile pana la intocmirea bilanturilor inclusiv, intocmirea declaratiilor fiscale, reglari fisa platitor, reprezentarea clientilor in fata organelor de control, intocmirea de state salarii, intocmirea declaratiilor lunare aferente salariilor, asigurarea gestiunii stocurilor pt clienti, participarea la inventarieri anuale

01.10.2006 - 31.07.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil (part time)

Responsabilitati:

Responsabilitatile avute includ evidenta contabila, intocmirea de state salarii, intocmirea si depunere declaratiilor lunare aferente salariilor, intocmirea de dosare in vederea obtinerii de certificate fiscale, asigurarea functionarii sistemului informatic.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate / Colegiu: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea "Ovidius" - Facultatea de stiinte Economice din Constanta.
1999 - 2003 Liceu: Tehnician telecomunicatii la Grupul Scolar Industrial de Electrotehnica si Telecomunicatii din Constanta.

Premii

Calificari
Jun 2011: Inspector (referent) resurse umanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close