Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.10.1988

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:15.11.2007

obiectiv

 

Sunt o persoana comunicativa,perseverență .

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Juridic, Publicitate, Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2015 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie

Responsabilitati:

-Administrarea , aprovizionarea si intretinerea personalului si aparaturii aferente sectiei.
- Raspunderea de intreaga activitate a sectorului pe care il coordonez sub toate aspectele implicand atat fondul cat si formele problemelor pe care le impune aceasta coordonare.
-Receptia calitativa a materiilor prime.
- Verificarea produselor si a materiilor prime in functie de principiul FIFO.
-Verificarea spatiilor de depozitare din punct de vedere igienic.
-Asigurarea necesarelor de materie prima pentru productie.
-Efectuarea de verificari ale gramajelor, ambalarii, etichetarii, si livrarii produselor finite.
- Luarea deciziilor privitoare la acţiunile necesare a fi luate pe fluxul tehnologic
- Elaborarea, implementarea, si mentinerea documentelor
sistemului de management al calitatii, integrate cu documentele
sistemului HACCP;
- Educarea, conştientizarea si instruirea specifica a personalului.
-realizarea pontajului a personalului din subordine cat si programarea concediilor de odihna tinand cont de prioritatile si necesitatile productiei

01.06.2008 - 31.01.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: brocker asigurari

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Facultatea Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor - Specializarea Protectia Consumatorului,Controlul de calitate al produselor la Universitatea Politehnica din Bucuresti. - Toxicologie alimentara si metode moderne de analiza
- Procese unitare si utilaje in industria alimentara
- Metode moderne de detectare a patogenilor si a
organismelor modificate genetic din alimente;
- Analiza senzoriala si siguranta alimentara
- Igiena produselor alimentare;
- Managementul riscului în domeniul alimentar;
- Contaminanţi alimentari.
- Legislatia in domeniul sigurantei alimentelor.
- Falsificari ale produselor alimentare si identificarea lor;
- Managementul riscurilor in biotehnologie si industria
alimentara
- Managementul conservarii produselor alimentare
- Tehnologii moderne de ambalare a produselor
alimentare;
- Aditivi si ingrediente alimentare;
- Sistemul HACCP in biotehnologie si industria alimentara;
2008 - 2012 Facultate: - Facultatea de Drept si Administratie Publica Bucuresti - Specializarea Drept la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti. ▪ Drept penal
▪ Drept civil
▪ Drept procesual penal
▪ Drept procesual civil
▪ Drept internaţional public
▪ Drept internaţional privat
▪ Drept comercial
▪ Studiul şi înţelegerea instituţiilor dreptului
▪ Asimilarea informaţiei aferente
▪ Aplicarea noţiunilor teoretice la situaţii concrete
▪ Înţelegerea mecanismelor de funcţionare ale instituţiilor
▪ Dezvoltarea limbajului juridic
▪ Dezvoltarea logicii în analiza şi elaborarea raţionamentelor
2007 - 2011 Facultate: Specializarea Control si Expertiza Produselor Alimentara,cu titlu de Inginer in domeniu - Ingineria Produselor Alimentare la Universitatea de Stiinte Agronomice - Facultatea Medicina Veterinara - din Bucuresti. Tehnologia Informatică aplicată în managementul siguranței și calității alimentelor
–Utilizarea noilor tehnologii de control și expertiză a produselor alimentare
- Managementul resurselor umane și al performanțelor
– Managementul funcției publice
– Siguranța alimentelor și Principiile HACCP” organizat de OMS în colaborare cu
ANSVSA

Premii

Hobby-uri
Fotografia, alergatul, condusul



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close