Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.09.1960

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.06.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc angajare la o firma serioasa care are in obiectul de activitate si desfasoara cel putin una din activitatile:Extragerea si prelucrarea materialelor de constructii prin Cariere,Balastiere, lucrari de terasamente,infrastructura,constructie de drumuri regularizari de riuri,consolidari de maluri,consolidari si stabilizari de dealuri,halzii,iazuri de decantare,,lucrari de arta,lucrari funciare,inierbari,impaduriri,lucrari de ecologizare. Departament SSM si protectia Mediului, lucrari miniere subterane:tunele,galerii,plane inclinate,suitori,puturi de mare diametru si alte lucrari miniere speciale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Dupa priceperea profesionala si aportul adus la dezvoltarea si prosperitatea firmei,beneficii de ordin material si moral.

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii

Oras de lucru: Baia Mare, Bistrita, Cluj-Napoca, Deva, STRAINATATE, Turda, Alba Iulia, Dej, Abrud

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

02.08.1987 - 21.04.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef productie;director departament;manager resurse minerale

Responsabilitati:

De-a lungul carierei profesionale,a genurilor de lucrari executate si prin posturile pe care le-am ocupat in cadrul firmelor in care am lucrat am avut c-am toate sarciniile si responsabilitatile pe care le are un Manager(administrator) de firma. Planificarea,Coordonarea si Conducerea Lucrarilor(incepind cu pregatirea ofertei pentru licitatie,apoi organizarea de santier-cai de acces en.electrica,telefon, apa,birouri,vestiare,obtinerea de avize si autorizatii de la Autoritatile din Zona, aprovizionare cu utilaje,scule materiale si combustibil , angajare de personal, instruire indrumare,urmarire evidenta si salarizare, planificarea productiei ,incadrarea in grafice(timp si costuri),intomirea documentatiilor pentru receptionarea si valorificarea lucrarilor mentinerea legaturilor cu proiectantul lucrarilor,firma de dirigintie,beneficiarul lucrarilor si autoritatilor din zona,contractare de lucrari si servicii cu subantreprenori si prestatori de sevicii din zona. Instruirea si urmarirea respectarii Normelor de SSM si Mediu a personalului din subordine ,si altele.

La IPEG Cluj-intre anii 1987-2000 am ocupat urmatoarele posturi-
Sef de Schimb,Sef de Sector, Sef de Sectie-cu 750 de subordonati, Sef Productie pe IPEG Cluj,cu 4500 de angajati si lucrari multiple si complexe in 6 judete.

La TIMC Cluj din 2000-2007 am ocupat functia de Director de Departament Ecologizare Zone Miniere.Am executat lucrari in toata tara.Am codus si coordonat contracte in valoare de la 15 000 000-65 000 000 Roni.La toate lucrarile(contractele)beneficiarul lucrarilor a fost Ministerul Economiei, iar Finantatorul Banca Mondiala.Ofertarea,executarea lucrarilor,decontarea si supravegherea se facea dupa princpile Bancii Mondiale(FIDIC)
Angajati in subordine aveam intre 100 si 300 ,depinzind de cite santiere aveam active concomitent.

La SC Bega Minerale Industriale SA Aghires am fost Manager de Resurse Minerale an 2007-2009.

La Autostrada Transilvania 2009-2010 Am fost Sef Santier lucrari de terasamente si infrastructura.

Realizari:

La IPEG Cluj-executia unor lucrari miniere speciale de mare dificultate si risc(galerii,tunele,plane inclinate,suitori,puturi de mare diametru si alte lucrari miniere speciale,lucrari de foraj,catari de ape,drenaje,canalizari).Extragerea materialelor de constructii in Cariere si Balastiere si Extragerea si Prelucrarea pietrelor ornamentale.
Financiar-tot cistigul care rezulta din astfel de lucrari

La TIMC Cluj Infintarea Departamentului de Ecologizare a Zonelor Miniere si Defavorizate cu complexitatea lor de lucrari(terasamente,drumuri,stabilizari de deauri,halde si maluri, canalizari,drenaje,regularizari de riuri,captari de ape,statii de epurare,lucrarii de arta,demolarii,lucrarii funciare,inierbari si impaduriri) si a cistigurilor rezultate din aceste lucrari.Colaborarea permanenta cu Banca Mondiala si Cu reprezentantii Ministerului Economiei si realizarea unor complexe de lucrari deosebite prin priceperea noatra si disciplina Bancii Mondiale

La Bega Minerale Aghires-am reabilitat doua Cariere (tehnic si organizatoric) si am mai deschis si exploatat o a treia Cariera

La Autostrada am executat lucrari de terasamente si infrastructura,dar scopul era sa-mi deschid propria Cariera de Piatra de Constructie si agregate si a unei Balastiere sa aprovizionez o parte din materialul de infrastructura necesar.Dar sau stopat lucrarile si planurile mele.

studii

 

Activitati extracurriculare

Am foarte multa experienta practica si teoretica,in mai toate domeniile productive, i-mi place noul, ma atrag activitatiile(lucrarile) complexe, sunt o fire sociabila, dinamica si inventiva.

Rezistent la program prelungit si conditii vitrege.
Disponibil pentru lucrari in toata tara si in afara.

Premii

Curs Inspector SSM-40ore-Cluj-2007
Curs Inspector SSM-80 ore-Cluj-2008
Min.Economiei-Diploma-Ing.Specialist-Ecolgie-2005-2007
Min.Economiei-Diploma-Diriginte Santier-Ecologie-2006
Min.Economiei-Atestat-exec,Lucrari Ecologizari Min.2005

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close