Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.04.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Project Manager

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Productie, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2009 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef productie

Responsabilitati:

Planificarea, organizarea, coordonarea santierelor si a departamentului Productie;
Controlul proiectelor din departament pe criterii de timp, calitate, profit;
Implementarea unui sistem modern de project management (Primavera, cashflow-uri pe fiecare proiect si centralizate la nivel de departament, indicatori de performanta pe proiect pentru estimare si realizare);
Negocierea contractelor cu clientii si subcontractorii pentru toate categoriile de lucrari (beton, metal, instalatii, dulgherie, finisaje, foraje etc.);
Recrutarea, angajarea si dezvoltarea personalului necesar.

01.11.2006 - 31.12.2008

Departament: altele

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Proiecte internationale de anvergura pentru clienti mari si foarte mari: Coordonarea echipelor de tranzitie a proiectelor si implementarea solutiilor agreate cu clientii; Analize economico-financiare (consumuri de resurse, analize de profit, statistici si rapoarte planned vs actual; Project management - estimarea, planificarea si urmarirea proiectelor de implementare a solutiilor financiar-contabile si de personal contractate; Implicare operationala asupra proceselor si procedurilor, SLA agreate cu clientii, politici de personal, contact permanent si raportari periodice al stadiului proiectelor catre clienti si coordonatorul departamentului; Consultanta pe aspecte combinate (tehnologie, buget, implementare solutii); Elaborarea si prezentarea de solutii alternative; Dezvoltarea si sustinerea de programe de training pentru membrii echipelor (Project Mg, People Mg, Time Mg, CRM).

01.11.2005 - 01.11.2006

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Proiecte finantate prin fonduri europene (BERD): Reabilitarea structurala si termica a scolilor din Municipiul Bucuresti (300 scoli) Planificarea fiecarui proiect in termeni de timp, calitate si cost pe baza strategiilor stabilite la nivel guvernamental si ministerial; Urmarirea progresului, coordonarea activitatilor derulate si verificarea stadiului lucrarilor conform planificarii; Replanificarea lucrarilor si realocarea dinamica a resurselor functie de stadiul real de executie; Contact pemanent cu directorii executivi si participarea la sedintele de stadiu cu delegatiile prefecturii si guvernului; Raportarea directa catre factorii de decizie (Prefectura Bucuresti si Guvernul Romaniei); Toata activitatea desfasurata in PRIMAVERA 3.0 si Ms Project.

01.09.2003 - 01.11.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: planning manager

Responsabilitati:

Proiecte finatate prin fonduri europene (BEI): Construirea de locuinte sociale (in 30 localitati) si Sisteme de alimentare cu apă şi canalizare, staţii de tratare a apei potabile şi staţii de epurare a apelor uzate (în 60 localitati din 10 judete)
Planificarea tehnica a strategiilor stabilite la nivel de top management si estimarea acestora in cantitati de lucrari, materiale si ore de lucru;
Urmarirea progresului, coordonarea activitatilor derulate si verificarea stadiului lucrarilor conform planificarii (in termeni financiari si a consumului de resurse);
Replanificarea lucrarilor si realocarea dinamica a resurselor functie de stadiul real de executie;
Contact pemanent cu directorii executivi si participarea la sedintele de stadiu cu sefii de zone si de santiere;
Raportarea directa catre Operations Manager si Construction Managers;
Toata activitatea desfasurata in PRIMAVERA (sistem client-server).

01.07.2000 - 01.09.2003

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Inginer in domeniul constructiilor, conducerea echipelor de executie si coordonare proiecte (planificare, urmarire, derulare).

studii

 

Activitati extracurriculare

Planificarea executiei pe proiecte complexe si de mare anvergura;
Experienta in contracte FIDIC;
Cost Control & Analize economico-financiare (KPIs);
Dezvoltare de business plan si Strategii de Management si Marketing;
Cost Control;
Gandire business analitica si capacitate mare de concentrare;
Aptitudini de negociere si prezentare.

Premii

2008: Certificare "Auditor Intern ISO 9001"
2007: Certificare "Manager Resurse Umane" si "Inspector Resurse Umane"
2006: Microsoft Romania - Analiza de Business si Implementarea solutiilor de Gestiunea Relatiilor cu Clientii - Microsoft CRM
2001: Certificare "PRIMAVERA - sistem informatic de project management"

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close