Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.06.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Constanta, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2011 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: sef electric

Responsabilitati:

Coordonez toate activităţile specifice compartimentului electric de la bordul platformei de foraj marin, întreţinere şi reparaţii, sedintele pre-job/pre-tour, pastrez evidenta pieselor de schimb, emit cererile de materiale, atât pentru întreţinere cat si pentru reparatiile neprogramate, am responsabilitatea de a lua toate măsurile de siguranţă pentru a evita accidentele de orice natura, buna funcţionare a tuturor instalaţiilor electrice, am sarcini specifice pentru rolurile de incendiu şi gaze. Intretinerea echipamentelor electrice în conformitate cu programul de mentenanta. Funcţionarea echipamentelor electrice in siguranta şi în conformitate cu specificaţiile producătorilor, colaborez in bune relatii cu Seful de platforma, terti şi Seful mecanic pentru a programa reviziile si reparatiile echipamentelor, motoare şi generatoare de curent alternativ şi curent continuu, transformatoare, întrerupătoare şi de protecţie, regulatoare si invertoare, dispozitive de comutare cu control electro-pneumatice, Top Drive System Varco - TDS 11 SA, Drawwork, Iron-Roughneck de la Varco, MD Totco sistem de monitorizarea parametrilor de foraj NOV, compresor de aer Atlas Copco şi Ingersoll Rand, instalatie de tratarea apelor uzate ORCA 2, desalinizatoare prin osmoza inversa Offshore Marine Laboratories Pw 6000, centrale telefonice, staţie de prevenire a incendiilor si gaze Minerva Marine, reţele şi comunicaţii.

01.10.2007 - 31.08.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electronist

Responsabilitati:

Principalele mele responsabilitati au fost, asigurarea continuitatii in functionarea instalatiilor electrice si electronice de la bordul platformei de foraj marin, intretinerea si reparatiile planificare si cele accidentale, întreţinerea calculatoarelor de proces şi a senzorilor, sustinerea sedintelor pre-job/pre-tour, evidenta materialelor si a pieselor de schimb, operare in programul de mentenanta (AMOS), Am avut responsabilitatea de a lua toate măsurile de siguranţă la lucrul in instalatiile electrice pentru a evita accidentele de orice natura, am avut sarcini specifice pentru rolurile de incendiu şi gaze.

Instalatii si echipamente
Motoare şi generatoare de curent continuu si alternativ, variatoare de frecventa Schneider si Siemens intreruptoare si protectii, motoare Caterpillar 5312B (sisteme de monitorizare, protectie si control ECM), convertizoare, simoreg, simovert, redresoare controlate (SCR), Sistem electronic de foraj (EDS-Varco), Top Drive System Varco - TDS 11 SA, Drawwork, Iron-Roughneck - Varco, MD Totco - Varco sistem de monitorizare parametrii de foraj, compresor de aer Atlas Copco şi Ingersoll Rand, Centrala de prevenire a incendiilor si a gazelor Minerva Marine, reţele şi comunicaţii de date.

MARIAN STANCULETE - Manager Barge - Phone: +40722695164;
CARPOV COSMIN - Barge Master - Phone: +40724512225

01.01.2002 - 31.10.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer energetic

Responsabilitati:

Am coordonat toate activităţile specifice compartimentului electric , întreţinere şi reparaţii. Am participat la retehnologizare, in santierul naval Lamprel din Sharjah, Dubai si am coordonat echipe de electricieni si tertii aferenti. Am participat la puneri in functie si predare la registru Germanischer Lloyd. Am participat la cursuri si specializari pentru diferite instalatii si utilaje in Abu Dhabi.

01.02.1990 - 31.05.1999

Departament: altele

Titlu Job: maistru electromecanic

Responsabilitati:

Am fost operator la tabloul parametrilor de proces energetic la Electrocentrala OVIDIU, am participat la mentenantele utilajelor din exploatare, motoare, generatoare, ventilatoare, pompe, etc.

studii

 

Facultati:

2000 - 2003 Facultate: Electronica la Universitatea de fizica, chimie si tehnologia petrolului din Constanta. Inginer Electronist
1994 - 1996 Liceu / Școală profesională: Electromecanic aparate de masura si automatizari la Scoala tehnica de maistrii din Constanta.
1983 - 1987 Liceu / Școală profesională: Minier la Liceul industrial Nr. 5 din Constanta.

Premii

Certificari
May 2016 - May 2020: BOSIET
Basic offshore safety induction and emergency and training
Mar 2015: IADC Rig Pass
RPLO - RIG PASS LAND OFFSHORE
May 2014 - May 2019: IMO – BASIC SAFETY TRAINING
1 - Protectie individuala si responsabilitati sociale la bordul navelor, 2 - Prevenirea si lupta contra incendiilor, 3 - Tehnici individuale de supravietuire pe mare, 4 - Prim ajutor medical elementar.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close