Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.08.1983

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:20.08.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Vreau să-mi continui cariera,la aceasi nivel ca si la compania anterioara,ca cunostintele si experienta cumulata pe parcursul anilor,sa le pot aplica cu folos .Vreau să mă dezvolt profesional lucrând pentru o companie care să-mi valorifice abilitățile si cunostintele, într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice.Sunt o fire dinamica,imi place sa fiu in miscare,pentru acest fapt optez mai mult pentru un job care presupune mai mult munca de teren,deplasari

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Altele, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Import - export, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Satu-Mare, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - 30.11.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef depozit

Responsabilitati:

Întocmirea şi urmărirea eficienţei pe puncte de lucru a personalului din subordine,mentinerea relatiei cu parteneri si cu agenţii comerciali,verificarea si coordonarea atribuţiilor de serviciu şi regulamentului de ordine Interioară a personalului din subordine,coordonarea depozitarii mărfurilor, conform cerinţelor impuse de normele în vigoare,negocierea si intocmirea contractelor cu furnizorii,gestiunea stocurilor,pregatirea si intocmirea actelor pentru contabilitate,contabilitate primara,intocmirea actelor pentru tranportatori(avize,cmr),gestionarea marfii si a stocurilor,achizitioanrea de biomasa necesara pentru un stoc echilibrat.

01.05.2009 - 30.09.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Gestionarea eficienta a resurselor umane, tehnice, materiale, financiare si informationale in concordanta cu politica si strategia firmei,promovarea firmei si utilizarea integrala a capacitatii de lucru a acesteia prin identificarea de noi clienti ,contractare de poriecte noi,coordonarea si armonizarea obictivelor firmei cu resursele disponibile,conducerea si asigurarea echilibrului intre functinunile firmei:dezvoltare,marketing,propuneri privind angajarea, promovarea personalului,coordonarea periodica a sedintelor echipei de conducere la nivel de firma,mentinerea relatiei cu partenerii,negocierea contractelor,coordonarea transportatorilor,reprezentarea companiei in fata institutiilor publice.

01.10.2006 - 31.05.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef departament logistica

Responsabilitati:

Coordonarea si controlarea activitatii la nivelul departamentului transporturi, depozit marfa, paza si administrativ. organizarea si supravegarea desfasurarii activitatii departamentului de transporturi al societatii cu respectarea tuturor actelor normative in vigoare privind transportul rutier de marfuri,cordonarea activitatii de stabilire a rutelor de transport pentru a inlatura sau minimiza intarzierile la livrare/ aprovizionare si pentru a optimiza costurile de transport, coordonarea si controlarea expeditiile de marfa si investigarea care sunt cauzele lipsei produselor din stocuri,coordonarea activitatii depozitului societatii participand la procesele de inventariere lunare si/sau anuale,mentinerea relatiei cu tranportatorii existeni,contractarea de transportatori noi,negocierea contractelor,depozitarea si distributia materiei prime si a produselor finite,pregatirea actelor pentru contabilitate.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: Jurist la UVVG Facultatea de Drept din Arad.

Premii

Calificari
Jan 2019: Responsabil Mediu

Dec 2018: Inspector SSM ( in domeniul securitatii si sanatatii in munca)

Hobby-uri
sporturile, masinile, calatoriilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close