Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.12.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.09.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiective:Extinderea cunostintelor si experientelor mele in automotive,mizand intodeauna pe inovatie,perseverenta si incredere.

Salariu: 5.000,00 USD / luna

Beneficii: Sa lucrez intr-o companie serioasa cu oameni seriosi si in conditii decente.

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Sibiu, Medias

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef departament productie

Responsabilitati:

• Planificarea activitatiilor de productie in sectiile de fabricatie in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti.
• Coordonarea si asigurarea desfasurarii ritmice a procesului de productie, urmarind realizarea productiei in conformitate cu planul cerut de vanzari.
• Coordonarea identificarea, introducerea si mentinerea sub control a proceselor incluse in sistemul calitatii.
• Asigurarea resurseleor materiale si informationale necesare pentru implementarea politicii in domeniul calitatii.
• Verificarea pontajului lunar pentru personalul din subordine si transmiterea acestuia catre Departamentul Resurse Umane.
• Organizarea si acordarea concediului de odihna si a zilelor libere pentru personalul din subordine.
• Stabilirea conform structurii organizatorice si a ROF sarcinile si responsabilitatile personalului din subordine, in baza fiselor de post.
• Executarea oricaror alte dispozitii date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.
• Asigurarea uni cadru optim pentru mentinerea unor relatii bune intre management si angajati.
• Promovarea respectuli reciproc, colaborarea si transparenta in interiorul departamentului, in raporturile cu alte departamente, precum si in relatiile cu persoanele din afara firmei.
• Raspunderea privind insusirea si respectarea procedurilor interne legate de utilizarea in conditii optime a echipamentului, aparaturii si a utilajelor din dotarea firmei de catre intreg personalul din subordine.
• Raspunde de informarea imediata a persoanelor responsabile privind orice defectiune in functionare a echipamentului cu care isi desfasoara activitatea.
• Raspunderea privind organizarea generala a activitatilor de productie, urmarind asigurarea cu forta de munca.
• Raspunderea organizarii optime a programului de lucru, in raport cu planul de productie.
• Raspunderea privind masurile luate pentru folosirea la maximum a capacitatilor de productie, utilizarea completa a timpului de lucru si cresterea productivitatii muncii.
• Raspunde de identificarea nevoilor de instruire ale personalului din subordine si asigura formarea continua a acestuia.
• Respecta normele de Securitate si Sanatate a Muncii si de PSI si raspunde de insusirea si respectarea acestora de catre toti angajatii din subordine.

studii

 

Facultati:

2006 - 2011 Facultate: Electrotehnica la Univerisitatea Transilvania Brasov din Brasov.

Premii

Atestat: Tehnicean electronist

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,mediu,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close