Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.07.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.07.2007

obiectiv

 

Vreau sa ma dezvolt profesional intr-o companie unde pot lucra in echipa si sper ca prin experienta acumulata anterior sa contribui alaturi de colegii mei la indeplinirea obiectivelor propuse.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Medicina alternativa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: sef departament relatii cu clientii

Responsabilitati:

Stabilirea programului de consultatii si tratamente de comun acord cu fiecare medic in parte.
Mentinerea relatiei directe cu medicii in vederea cunoasterii problemelor, nevoilor si propunerilor pe care corpul medical le are cu privire la activitatea pe care o desfasoara in cadrul clinicii.
Programarea sau reprogramarea pacientilor in vederea accesarii serviciilor medicale dorite si inregistrarea acestora in sistemul informatic IcMed.
Informarea corecta si prompta a pacientilor asupra produselor si serviciilor medicale pe care clinica le ofera .
Evidenta tratamentelor acoperite de abonamentele oferite de catre clinica pentru fiecare pacient in parte.
Consultanta oferita pacientilor cu privire la serviciile medicale acoperite de asigurarile de sanatate pe care acestia le detin.
Rezolvarea eventualelor reclamatii, doleante si nemultumiri ale pacientilor.
Evidenta facturilor pentru toate consumabilele necesare in clinica si pastrarea legaturii cu toti furnizorii.
Intocmirea lunara a rapoartelor pentru fiecare medic in parte cu privire la activitatea pe care acesta a desfasurat-o in cardul clinicii.

01.06.2015 - 31.03.2018

Departament: medicina alternativa

Titlu Job: coordonator centru medical

Responsabilitati:

Organizeaza si conduce intreaga activitate medicala desfasurata in clinica.
Planifica, organizeaza si coordoneaza activitatea din receptie ( incasarea contravalorii tratamentelor, inregistrarea zilnica in situatii specifice a pacientilor si a tuturor procedurilor efectuate, evidenta registrului de casa, programarea clientilor in vederea accesarii serviciilor medicale dorite,verificarea programarilor, a reprogramarilor si confirmarea consultatiilor).
Stabilirea programului de consultatii si tratamente de comun acord cu fiecare medic in parte .
Informarea corecta si prompta a pacientilor asupra produselor si serviciilor medicale pe care clinica le ofera.
Emiterea facturilor solicitate de catre pacienti.
Responsabil de asigurarea stocului de consumabile necesar pentru continuitatea desfasurarii activitatii medicale.
Consultanta oferita pacientilor cu privire la serviciile medicale acoperite de asigurarile de sanatate pe care acestia le detin.

01.09.2008 - 31.08.2014

Departament: asigurari

Titlu Job: director departament underwriting si daune

Responsabilitati:

Supervizarea si controlul echipei din subordine ( 10 persoane) prin oferirea de instructiuni clare la distribuirea sarcinilor in desfasurarea activitatii de evaluare a riscului subscris si in solutionarea dosarelor de dauna pentru toate tipurile de contracte de asigurare de viata si sanatate.
Monitorizarea performantei angajatilor pentru atingerea obiectivelor stabilite, oferirea de feedback fata de rezultatele obtinute, motivarea, indrumarea si instruirea personalului din subordine.
Participarea si colaborarea cu Departamentul Resurse Umane in implementarea unor procese legate de planificarea capacitatii de resurse si recrutarea si selectia personalului.
Contribuie la elaborarea normelor si procedurilor de dauna si evaluarea a riscului subscris, a chestionarelor special de dauna, chestionare medicale, ocupationale si financiare pentru activitatea de subscriere.
Avizarea/aprobarea dosarelor de dauna, studierea acestora si a documentelor medicale si stabilirea despagubirilor aferente.
Asigurarea de consultanta eficienta si calitativa in legatura cu riscurile acoperite conform contractelor de asigurare, atat in cadrul echipei cat si in relatia cu colaboratorii interni si externi.
Intocmirea rapoartelor lunare si trimestriale privind riscurile acoperite si transmiterea acestora catre managementul companiei si catre ASF;
Aprobarea preavizarilor medicale in colaborare cu Hiperclinica Medlife pentru angajatii grupului BCR, si pentru asigurarile individuale de sanatate.
Programarea clientilor la clinicile private agreate in vederea accesarii serviciilor medicale.
Intocmirea rapoartelor trimestiale cu privire la accesarea tuturor serviciilor medicale si transmiterea acestora catre brokerul de asigurare;
Consultanta oferita angajatilor BCR cu privire la serviciile medicale acoperite de contracul de asigurare de viata.
Mentinerea legaturii cu Departamentul Juridic privind solutionarea litigiilor si a reclamatiilor legate de dosarele de dauna si de contractele de asigurare.

01.05.2006 - 31.07.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: sef departament underwriting si daune

Responsabilitati:

Supervizarea si controlul echipei din subordine (10 persoane) prin oferirea de instructiuni clare la distribuirea sarcinilor in desfasurarea activitatii de solutionarea a dosarelor de dauna si a activitatii de evaluare a riscului subscris pentru toate tipurile de contracte de asigurare.
Contribuie la elaborarea normelor si procedurilor de dauna si evaluarea a riscului subscris, a chestionarelor special de dauna, chestionare medicale, ocupationale si financiare pentru activitatea de subscriere.
Avizarea dosarelor de dauna, studierea acestora si a documentelor medicale si stabilirea despagubirilor aferente, asigurarea de consultanta pentru daune, intocmirea rezervei de daune;
Analizarea cererilor de asigurare si evaluarea riscului subscris, pentru contractele traditionale de viata, de sanatate si a beneficiarilor de credite.
Responsabil de transmiterea in reasigurare facultative a tuturor cererilor de asigurare de credite din portofoliul companiei.
Calcularea si raportarea rezervei de daune, intocmirea rapoartelor lunare si trimestriale privind riscurile acoperite si transmiterea acestora catre managementul companiei.
Programarea clientilor la clinicile private agreate in vederea accesarii serviciilor medicale.
Mentinerea legaturii cu Departamentul Juridic privind soutionarea litigiilor si a reclamatiilor legate de dosarele de dauna si de contractele de asigurare.

01.01.2005 - 30.04.2006

Departament: asigurari

Titlu Job: sef serviciu underwriting si daune

Responsabilitati:

Supervizarea si controlul echipei din subordine (4 persoane) prin oferirea de instructiuni clare la distribuirea sarcinilor in desfasurarea activitatii de solutionarea a dosarelor de dauna si a activitatii de evaluare a riscului subscris pentru toate tipurile de contracte de asigurare.
Avizarea dosarelor de dauna, studierea acestora si a documentelor medicale
si stabilirea despagubirilor aferente.
Calcularea si raportarea rezervei de daune, intocmirea rapoartelor lunare si trimestriale privind riscurile acoperite si transmiterea acestora catre managementul companiei.
Analizarea cererilor de asigurare si evaluarea riscului subscris, pentru contractele traditionale de viata si a beneficiarilor de credite.
Programarea clientilor la clinicile private agreate in vederea accesarii serviciilor medicale.

01.10.2003 - 01.12.2005

Departament: asigurari

Titlu Job: referent underwriting si daune

Responsabilitati:

Intocmirea dosarelor de dauna, studierea acestora, a documentelor medicale si asigurarea de consultanta pentru daune.

studii

 

Facultati:

2008 - 2012 Facultate: Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative / Drept la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
1999 - 2003 Facultate: Kinetoterapie la Academia de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti.
1991 - 1995 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul Teoretic "Constantin Brancoveanu" din Bucuresti.

Premii

Certificari
May 2016 - Jan 2017: Tehnician nutritionist
Centrul de Formare Profesionala Nutrilife
Mar 2015 - Apr 2015: Certificat de Formator
Centrul Regional de Formare a Adultilor Calarasi
Mar 2015 - Mar 2015: IRB Level1 First Aid in Rugby Course
Federatia Romana de Rugby
Apr 2013 - Apr 2013: Certificate Gen Re Medical Underwriting Programme - Advanced Level - Professional Communication in Underwriting
Gen Re Business School - Koln Germania
Aug 2011 - Aug 2011: Certificate for Management &Leadership
Gen Re Business School accredited by the Chartered International Institute ( CII ) for Cologne
Jun 2011 - Jun 2011: Certificate for Underwriting Seminar
Scor Global Life
Sep 2010 - Sep 2010: Curs de abilitati de comunicare
Maran Consulting
Jun 2010 - Jun 2010: Certificate for Underwriting Seminar
Scor Global Life
Oct 2008 - Oct 2010: Certificate for Certified Claims Assesment Specialist ( CII ). Certificare obtinuta dupa participarea la intregul program de cursuri structurat in 4 module cu promovarea tuturor examenelor aferente.
Gen Re Business School accredited by the Chartered International Institute ( CII ) for Cologne
Apr 2005 - Nov 2006: Certificate for Certified Medical Underwriting Specialist
Certificate for Certified Medical Underwriting Specialist . Certificare obtinuta dupa participarea la intregul program de cursuri structurat in 4 module cu promovarea tuturor examenelor aferente.
Voluntariat
Oct 2014 - Apr 2015: Campania "Fii un pacient activ!"
Asociatia pentru Protectia Consumatorului din RomaniaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close