Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.03.1978

obiectiv

 

Perfectionarea pregatirii profesionale

Salariu: nespecificat

Beneficii: tichete de masa

Tip job: Full time

Departament: Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: sef departament raportari statutare

Responsabilitati:

Responsabil pentru raportarile statutare ale Bancii

01.01.2015 - 31.03.2016

Departament: banci

Titlu Job: analist de risc senior

Responsabilitati:

Risc operational - contribuie la implementarea cadrului de risc operational la nivelul bancii, crearea unui mediu de constientizare a riscurilor, coordonarea si chestionarea auto - evaluarilor riscurilor/analizelor de scenarii intocmite de departamentele bancii, coordonare proces raportare incidente de risc operational, actiuni corective, monitorizare indicatori de risc, calcul cerinte de capital.

Raportari de risc - coordonarea si implementarea cadrului de raportari de risc (implementare proiecte cu sau fara componenta IT, specificatii si testari, lucrul cu baze de date) catre autoritatile de reglementare, conducere, actionari si comitetele bancii (dintre acestea COREP, Val Ec a Bancii)

Risc de credit - Monitorizarea si mentinerea unui portofoliu de credite de calitate, in limitele apetitului la risc asumat de banca.

Implicarea activa in organizarea proceselor, astfel incat sa existe controale interne adecvate si eficiente.

Implicarea in activitati noi, strategice, ale bancii, produse noi, canale de distributie, activitati externalizate etc.

Comitete
Membru al Comitetului de Reglementari Interne al Bancii
ARB - Membru in comisia Basel III

01.12.2007 - 31.01.2015

Departament: banci

Titlu Job: senior reporting officer

Responsabilitati:

1. Intocmirea raportarilor prudentiale si statistice catre BNR;
(LCR, NSFR, Expunerile mari ale bancii, Expunerile fata de partile afiliate cf Reg 575/2013 si a Reg. BNR nr 5/2013, Fondurile proprii, parte a raportarii COREP; FINREP; Rezerva minima obligatorie; raportari statistice)
2. Implementarea raportarilor, implicand intocmirea fluxului informational, transmiterea specificatiilor pentru automatizare, urmarirea implementarii specificatiilor cerute, calculul si verificarea raportarilor, actualizarea acestora ca urmare a modificarilor legislative; testarea exporturilor in SIRBNR pentru raportarile noi
3. Raportare catre Fondul de Garantare a Depozitelor ( Situatia Depozitelor, Situatia privind stabilirea pasivului negarantat, Declaratia de plata a contributiei anuale si Declaratia privind plata cotizatiei anuale la Fondul de Restructurare Bancara),

Intocmirea raportarilor cerute de actionari

01.11.2005 - 30.11.2007

Departament: banci

Titlu Job: economista

Responsabilitati:

Intocmire raportari prudentiale si statistice catre BNR (Rezerva Minima Obligatorie; Ratele medii ale dobanzilor la vedere; Lichiditatea; Solvabilitatea; Fondurile proprii; Activul net; Pozitia valutara; Bilantul monetar; Ratele medii ale dobanzii; Comportamentul financiar al populatiei)

Raportari lunare catre actionari privind situatia bancii

Urmarirea bugetului

01.02.2003 - 30.11.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil financiar - bancar

Responsabilitati:

Operatiuni privind contabilitatea bancii
Raportari catre BNR

studii

 

Facultati:

2008 - prezent Masterat: Contabilitate la ACCA din Bucuresti.
1996 - 2000 Facultate / Colegiu: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
1992 - 1996 Liceu: Informatica la Liceul "Radu Greceanu" din Slatina, Olt.

Premii

Traininguri
May 2015 - May 2015: Viena - Raiffeisen Bausparkasse - Tools for convincing others

Certificari
Sep 2014 - Sep 2014: Noile Standarde Prudentiale Conform Basel III
Implementarea raportarilor LCR, NSFR , COREP conform cerintelor CRR
Sep 2013 - Sep 2013: IRB - IFRS & IAS pentru Sectorul Serviciilor Financiar BancarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close