de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.09.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.06.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

B-dul Pictor Nicolae Grigorescu Nr.14 Bv.V20 Sc.5 Ap.84 Bucharest Sector3 Julian.puiu@yahoo.com iulianpppuiu@gmail.com Iulian Puiu Name: Iulian Puiu Date of birth: 10 ͭͪͪͪͪ ͪ September 1968 Place of birth:Constanta Nationality:Romanian Marital Status:I am married Children: 2 Telephon number:++40743 081 320 Profesional information: 2011 September Chef Ambassador of Sweden in Bucharest till 2018 -10 -April Now I'm lookingfor a job consulting for restaurants, kitchen with equipment, learning to teach chefs menu and food cost. 2010 April – 2011- 30 June Executive Chef Restaurant The Gin Factory Shift Leader΄ Heritage Restaurant-Fine Dining(try to get Michelin Star) New opening,Franch cuisine six months I was in charge Fish section, meat section for tow months, four months I do the sous and arange the food on the place,Shift Leader six months (hot section),pass to coold section and after three months my position I have been SHUSI MAKER March 2007-April 2010 Team 18 cooks Chef de Partie Castellamare UK. Swansea March2007-March2005 Chef de Partie in Italian cuisine Castellamare UK.Swansea With 150 seat in Restaurant and Cofe Bar100 seat and outside 200 seat Team 20 cooks Shift Leader ΄Balthazar΄Resataurant March2005-September2004 Sheft Leader Balthazar Restaurant Fusion Cuisine Italian,French,Thai ,Japanis Team 15 cooks Chef Royal Caribbien Cruise Lines March 2000- September2004 Chef on Serenade of the Sea with 3000 Chef de Partie 2002 - 2004 Briliant of the Sea Head Chef Red Lione Restaurant-Italian cuisine July1998 –March2000 Head Chef I do the pasta and pizza,antipasta Team of 8 cooks ,80 seat Chef Catering ΄ Gastro Catering΄ 1997 –March2000 Chef Catering prepar for 600 person Education: Colegiu Mihai Eminescu Spiru Haret Culinary Arts School Skills: Team work,ability to work well under pressure,communication skills,implication.My job comes first Hobbies: Sports,travelling,music,fishing,fine dining art Foreing languages: Romana Englsh

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef bucatar

Responsabilitati:

Hotel / Restaurant

01.01.2010 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef bucatar

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Liceu / Școală profesională: uman la Mircea cel Batran din Constanta.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close