Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.02.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.03.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Scopul meu este acela de a activa in companie in sensul atingerii obiectivelor acesteia prin cunostiintele profesionale si intelectuale pe care le detin cu respectarea atributiunilor ce rezulta din fisa postului.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: sef birou proiectare punct lucru mangalia si balotesti.

Responsabilitati:

Solutii de extinderi de retele,bransamente si instalatii de utilizare cu calcul de dimensionare ale acestora cu transmiterea acestora catre departamentul comercial in vederea incheierii de contracte de executie in Bucuresti, Ilfov si Mun. Mangalia cu statiunile apartinatoare prin masuratori efectuate in teren la persoane fizice si juridice.Elaborare de documentatii de executie cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul gazelor naturale.
Raspund de relatia cu autoritatile publice si locale in vederea derularii corespunzatoare a activitatii de distributie gaze conform autorizatiilor detinute .
Avizare documentatii.

01.09.2016 - 31.12.2016

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer autorizat a.n.r.e(grad pgiu,egiu,pgd,egd in termen de valabilitate conform darag@anre.ro)

Responsabilitati:

-Proiectare/executie instalatii gaze naturale presiune joasa si redusa cu regim de presiune de pina in 6 bar conform competentelor conferite de autorizatiile detinute.
-Intocmire carti tehnice pentru punerea in functiune a instalatiilor de gaze mentionate anterior ,inclusiv participarea cu reprezentantii operatorului licentiat de distributie la receptia si punerea in functiune a acestora, conform normativ NTPEE-2008.
-Verificarea calitatii lucrarilor executate respectiv expertizarea si avizarea documentatiei tehnice conform normativelor emise de A.N.R.E,coordonare echipe instalatori si tehnicieni autorizati,exploatare sisteme de alimentare cu gaze ,verificari si revizii instalatii gaze naturale si posturi de reglare.
-Sef santier pe activitatile mentionate anterior.

01.01.2001 - 31.07.2015

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer autorizat gaze proiectare si executie(grad i d, actualmente pgiu, egiu,pgd,egd).

Responsabilitati:

-Proiectare/executie instalatii gaze naturale de joasa si redusa presiune,avizare proiecte tehnice de gaze,intocmire documentatii tehnice pentru punerea in functiune a instalatiilor de gaze,verificari si revizii la clienti casnici si noncasnici.
-Proiectare/executie instalatii sanitare , termice, HVAC ,electrice.
-Coordonare echipe instalatori si tehnicieni.
-Activitati de intretinere tehnica cladiri si instalatii.

studii

 

Facultati:

1991 - 1996 Facultate: Instalatii pentru construcii civile,industriale si agricole la Facultatea de Instalatii pentru constructii , cursuri de zi ,5 ani, din cadrul U.T.C.B . din Bucuresti. -Masterat in instalatii industriale tehnologie si montaj, perioada 1996-1997.

Premii

Calificari
Feb 2018: Autorizatie de diriginte de santier retele gaze naturale 9.4 si instalatii gaze naturale 8.3 nr.00030774(ISC), autorizatie de RTE instalatii gaze naturale 6.3 nr.00002643/2017(ISC),autorizatie de RTE instalatii termice,sanitare si termoventilatii nr.00003001/2018(ISC)

Jan 2001 - Dec 2020: Autorizatii ANRE TIP PGD,EGD,PGIU,EGIU,Diriginte de santier retele gaze naturale si instalatii gaze naturale (ISC),Responsabil tehnic cu executia instalatii gaze naturale(ISC) ,Responsabil tehnic cu executia instalatii termice,sanitare si termoventilatii(ISC).
AUTORIZATII A.N.R.EPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close