Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.01.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.11.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Angajare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Resita, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - 30.09.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: sef atelier

Responsabilitati:

AM COORDONAT ACTIVITAŢILE ATELIERELOR DE ASAMBLAE-SUDARE-PREMONTAJ UZINAL,PRELUCRARE,SABLERE ŞI VOPSIRE PENTRU:
-CONSTRUCŢIA MACARALELOR TIP,, POD RULANT"
-CONSTRUCŢIA STRUCTURII METALICE PENTRU HALE INDUSTRIALE ŞI CIVILE;PIESE DE SCHIMB PENTRU DIFERITE INSTALAŢII DE RIDICAT.

01.03.2008 - 30.04.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer -programarea şi urmarirea producţiei / tehnolog sef - serviciul proiectare tehnologii / Şef secţie - structuri metalice sudate .

Responsabilitati:

-Programarea fabicatiei si analiza pe flux a stadiului de execuţie;
-Responsabilităţi privind asigurarea calităţii,in baza Procedurilor,Standaredelor şi Caietelor de Sarcini specifice;
-Intocmirea rapoartelor referitoare la Producţia Marfă realizata;
-Infiinţarea si coordonarea Biroului Tehnic,întocmirea tehnologiilor pentru debitare,asamblare/sudare şi premontaj,verificarea şi lansarea în fabricaţie a documentelor procesate,analiza cererilor de ofertă;
-Coordonarea Secţiei de Construcţii Metalice,(asamblare.sudare si premontaj uzinal a componentelor pentru hale industriale,poduri rulante,structuri de sustinere,subansamble pentru termocentrale,etc);
-Verificarea pentru utilizarea rationala a utilajelor si masinilor din dotare, in scopul cresterii indicelui de folosire al acestora;
-Verificarea pentru incadrarea in normele de munca;etc.
Tipul sau sectorul de activitate Productie si confectionare structuri metalice sudate (constructii civile si industriale, poduri rulante, componente pentru termocentrale, etc.).

01.10.1995 - 31.03.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: Şef secţie – structuri metalice sudate / sef secţie schimb,sef secţie adjunct,sef atelier-ansamble sudate / inginer proiectant tehnologii de asamblare/sudare -serviciul ,sudorul sef”

Responsabilitati:

-Intocmirea tehnologiilor pentru asamblare.sudare si a cererilor de oferta;
-Monitorizarea pe fluxul de fabricatie a subansamblelor in vederea implementarii corecte a Caietului de Sarcini specific si asigurarea informatiile solicitate de catre personalul implicat in activitatile de asamblare-sudare;
- Stabilirea masurilor necesare pentru rezolvarea neconformitatilor identificate;
-Masuri specifice atribuite functiei de Sef Sectie Adjunct si Sef Sectie:(Evaluezea nivelului de pregatire permanent,al angajatilor;Verifiarea indeplinirii sarcinilor de lucru de catre oamenii din subordine;Masuri de cresterea productivitatii muncii;etc)

Tipul sau sectorul de activitate Executie subansamble sudate pentru :hale industriale;poduri rutiere; hidroagregate etc..

studii

 

Facultati:

2005 - 2007 Masterat: DIPLOMĂ DE MASTER-MANAGEMENT ÎN INGINERIA INDUSTRIALĂ ; la UNIVERSITATEA,,EFTIMIE MURGU”din Reşiţa. din Reşiţa.
1990 - 1995 Facultate: DIPLOMĂ DE LICENŢĂ.-INGINER profilul MECANIC,specializarea UTILAJUL şi TEHNOLOGIA SUDĂRII la UNIVERSITATEA,,EFTIMIE MURGU”din Reşiţa. din Reşiţa.

Premii

Calificari
Jun 1990: DIPLOMĂ DE MASTER-MANAGEMENT ÎN INGINERIA INDUSTRIALĂ

Hobby-uri
turism montan,atletismPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close