Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.10.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.03.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa am oportunitatea de a lucra intr-un mediu competitiv si intr-o companie puternica, pentru a-mi pune in valoare aptitudinile, calitatile si experienta precum si pentru a face un pas in fata in cariera mea. Sint dispus la calatorii in tara sau strainatate pina la 100% din program.

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabile la interviu in corelatie cu cerintele postului si obligatiile care decurg din acesta

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Controlul calitatii, Audit / Consultanta, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Sibiu, Suceava, Vaslui, Botosani, Piatra Neamt, STRAINATATE, Pascani

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2012 - 01.11.2013

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef formatie cariera

Responsabilitati:

Sef formatie cariera Vladiceni, responsabil cu aprovizionarea fabricii cu materie prima, responsabil cu intretinerea drumurilor de incinta si acces.
Contract pe perioada determinata.

01.08.2010 - 01.12.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: foreman

Responsabilitati:

Supravegherea lucrarilor de excavatii, cofraje, armaturi si turnari de betoane ( de la muncitor la foreman), Londra, UK

01.08.2004 - 01.07.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef punct lucru ,sef santier

Responsabilitati:

Executie drum com Tarcau, (9+8) km (terasamente, santuri pamint si santuri betonate, asfaltare 3 straturi cu asternere in prealabil de geocompozit antifisura, podete tubulare, pod tip C2, ziduri masive din beton -3600 mc de beton, aparari de mal-ziduri din gabioane) valoare totala de 128 mld lei vechi.
Executie fantana arteziana si gradina din pavele, Univ Alex I Cuza Iasi, intrarea C, valoare totala de 35.000 euro.
Executie alei pietonale in orasul Sinaia cu pavele cubice piatra si cu pavele de beton, valoare totala de 43.000 euro
Executie teren de sport si reparatii scoala in com Mosna, jud.Iasi.
Reparatii cf pe ruta Iasi Roman-infrastructura si suprastructura
Coordonarea a 4 santiere de drumuri-executie, calitate, financiar- prin programul 1.2.5.Drumuri agricole in comunele :SchituDuca, Draguseni, Costuleni, Mosna jud Iasi in valoare de 1 mil euro fiecare proiect.

01.06.2002 - 01.08.2004

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inginer in cadrul biroului tehnic-productie

Responsabilitati:

Identificare surse de finantare, proiectare si implementare a proiectelor din cadrul firmei referitoare la investitiile in constructii :finisare, dotare si echipare ( telefonie, aer conditionat, telefonie speciala, dotari IT , caserie centrala, birouri si birotica ) a sediului central nou din cartierul Dimitrie Cantemir, sos Nationala.
Elaborare proiecte si urmarirea finalizarii pentru punctele de lucru in oras , garaje si depozitul controlat de deseuri menajere a Municipilui Iasi, proiectare si executie drumuri betonate de incinta.
Am facut parte din echipa care stabilea preturile de referinta in unitate, prezentate spre analiza si aprobare Consililui Local Iasi.

01.06.1998 - 01.06.2002

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef punct lucru, adjunct sef santier

Responsabilitati:

Asternere covoare asfaltice DN2F 12 km jud Vaslui ( 26 km), strazi in municipiul si judetul Suceava ( aprox 90 km ).
Consolidare versanti cu drenuri transversale si longitudinale municipiul Suceava, jud Suceava -coloane cu diametru mare la 25 m adincime, camine captare, canalizare pluviala 3,8 km.
Executie pod din prefabricate L= 12 ml com Flondora , jud Botosani
Lucrari de consolidare pod peste riul Moldova, localitatea Praxia, jud Neamt , pod cu 8 pile, tip Gherber ( coloane cu diametru mare si adancime mare, radiere, pile, aparate de reazem, canale colectoare apa , aparari de maluri )
Executie Punct Control Trecere Frontiera Sculeni (canalizare pluviala (3.5 km), menajera (2.86km) , platforme betonate ( terasamente+balast stabilizat+beton rutier pe o suprafata de 32.000 mp), dig aparare impotriva inundatiilor ( 600ml ), exploatare cariera argila (aprox 114.000 mc exploatati, transportati si pusi in opera), nisiparie Prut, zid masiv din beton( 240 ml). Deasemenea la acest pct de lucru am coordonat si lucrarile executate de cei 6 subantreprenori, si am fost si Responsabil cu Asigurarea Calitatii lucrarilor (RAC ) din intreg santierul din partea executantului.
Valoare totala a acestei investitiei 7,5 mli dolari.

01.09.1989 - 01.06.1998

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

Coordonare a unei echipe de 15 muncitori, avand responsabilitati privind incheierea de contracte, respectarea si incasarea platilor in conformitate cu datele contractuale.
09.1989-06.1998

studii

 

Facultati:

2013 - 2013 Facultate / Colegiu: Constructii la Fia Test Bucuresti din Iasi. Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca , cadrul legislativ privind SSM, Evaluarea riscurilor si pericolelor profesionale
2013 - 2013 Facultate / Colegiu: Constructii la Fia Test Bucuresti , din Iasi. Competente antreprenoriale, gestionarea eficienta a resurselor materiale si a echipelor de lucru .
2011 - 2011 Facultate / Colegiu: Consultanta la EURODIDACTICA IASI din Iasi. Formator, pregatirea si formarea profesionala a adultilor cu fonduri europene PODSRU
2009 - 2009 Facultate / Colegiu: Consultanta la Institutul European Procomunita din Sibiu. Manager de Proiect Fonduri Europene, Intocmirea de proiecte conform cerintelor europene
2006 - 2007 Masterat: Constructii la Universitatea Tehnica Gh.Asachi din Iasi. Reabilitare Infrastructura Transporturi
1992 - 1998 Facultate / Colegiu: Constructii, sectia CFDP la Universitatea Tehnica Gh. Asachi, Facultatea de Constructii si Arhitectura din Iasi. Inginer, Sectia Cai Ferate, Drumuri si Poduri Iasi C.F.D.P.
1990 - 1992 Scoala Postliceala: Constructii de masini la Colegiul tehnic Mihail Sturza din Iasi. Maistru mecanic constructii de masini

Premii

Calificari
Apr 2014: Diriginte de santier pentru domeniul 3.Drumuri, poduri, tunele, piste de aviatie transport pe cablu, categoria 3.1. de interes national , din 2004.

Proiecte
May 2007 - Mar 2010: Programe diverse cu fonduri europene si persoane fizice.
Executie studiu de fezabilitate pentru partea de drumuri la obiective prin Programului Operaţional Regional 2007-2013 Programul FEADR Axa prioritară 3 – „Diversificare economica +Calitatea”Domeniul major de intervenţie 3.2.2. – „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale com Tibana, com Tibanesti jud Iasi.
Proiectare reparatii pentru localitati din jud. Suceava afectate de inundatii.
Proiect pentru interventie asupra riului Suceava.
Proiectare si executie ciupercarie particulara din fonduri europene nerambursabile.
Executie case particulare clasice si din lemn.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close